Bir de beni dene moron!

2K 154 137
                                    

Merhaba , burayı okuamadan geçmezseniz sevinirim çünkü sizi ilgilendiriyor.

Her bölüm farklı olacağı için bir süre sonra ilham denen şeyin tükeneceğini hissediyorum. Bunun için şöyle bir karar aldım , eğer gelecek bölümler için Thor ve Loki'ye yaptırmak istediğiniz şeyler varsa bu paragrafa ya da bana mesaj atarak paylaşabilirsiniz. Fikirlere açığım (• ε •) Bölümü kurgu sahibi kişiye ithaf edeceğimi de belirteyim.

〄 

Herkesten uzakta bir ağacın altına oturmuş Loki , henüz okumayı yeni sökmüş olmasına rağmen annesinden aldığı büyü kitaplarını üst üste dizerek okumaya çalışıyordu

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Herkesten uzakta bir ağacın altına oturmuş Loki , henüz okumayı yeni sökmüş olmasına rağmen annesinden aldığı büyü kitaplarını üst üste dizerek okumaya çalışıyordu. Yeni şeyler öğrenmek her zaman hoşuna gitmişti , Thor'un aksine.

Thor ise biraz uzakta arkadaşlarıyla birlikte korsancılık oynuyordu. Sırtına bağladığı çarşafını koşarak uçurmaya çalışırken elindeki odunu ileriye doğru tutup bağırıyordu. "Hadi savaşa!"

Arkadaşları da onun peşinden koşarlerken Thor ağacın altında oturan Loki'yi görünce durdu. Durduğu için peşinden koşan arkadaşları hızını alamamış ard arda bibirlerinin sırtına çarpmışlardı. Çarpmanın etkisiyle kafasındaki kaskı gözlerine kadar inen Fandral sıkışmış kaskı çıkarmaya uğraşırken göremediği için sordu. "Neden durduk?"

"Siz devam edin geliyorum. Komuta sende Sif!" Odunu Sif'e doğru doğrulttu. Sif göğsünü kabartıp ileriye doğru atıldı ve yeniden koşmaya başladılar.

Thor kardeşinin yanına geldiğinde Loki onu fark edemeyecek kadar kitabın içine düşmüştü. Thor bunu fırsat bilerek dizlerinin üzerinde duran kitabın iki yanına avuçlarını koyarak bastırdı ve kitabın kapanmasını sağladı. Loki korkarak geri çekilirken Thor'u görünce somurtmaya başladı.

"Komik değildi." dedi kitabı açarken. Kaldığı yeri hatırlamıyordu.

"Neden bizimle oynamıyorsun?" O da Loki'nin yanına oturdu ve havada olan dizinin üzerine kolunu koyup Loki'nin kitabına doğru eğildi. "Bu şeyler çok saçma."

"Saçma falan değil." dedi Loki , herkesin okuduğu şeyler hakkında bir şey demesine artık tahammül edemiyordu.

"Tamam kızma." Thor susunca Loki kitabını okumaya geri dönmüştü. Bir süre sonra sessizlikten sıkılan Thor arkadaşlarına katılmak için ayaklanıp biraz uzaklaşmıştı ki Loki'nin olduğu taraftan seslerin gelmesiyle arkasını döndü. Loki'nin etrafını saran bir grup Asgardlı çocuğu görmesiyle kaşlarını çatıp ne olduğunu anlamaya çalıştı.

"Bakın burada kim varmış." İri kıyım çocuk yerde oturan Loki'yi gülerek gösterince Thor yumruklarını sıktı.

"Yine o deli saçması şeyleri okuyor." Bu sefer sıska olanı konuştu , ardından hep beraber gülüştüler.

Little One | Thor x LokiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant