Încearcă să îmi reziști

232 12 3
                                    

Autor: XCalypsoX

Fără îndoiala, XCalypsoX  este una dintre scriitoarele mele preferate de pe Wattpad și îi port un deosebit respect, pentru că este o scriitoare dedicată, prima persoană care a adunat 1.000.000 de lecturi pe Wattpad-ul românesc și care are deja publicate cărți. Am citit cărțile ei și sunt dea dreptul impresionată de modul frumos de a descrie acțiunea, de a îmbina o descriere detaliată sentimentelor personajelor cu cea a modului în care se desfășoară acțiunea.
Am citit "Prefă-te că mă iubești" și am adorat această carte. Când am văzut că are și o continuare nu m-am putut abține să o citesc. Am început "Încearcă să îmi reziști" când avea postate primele 10 capitole și am fost un cititor fidel de atunci, așteptând cu nerăbdare fiecare capitol, ce venea luni, marți sau miercuri.
În primul rând, povestea personajelor este de-a dreptul extraordinară. A fost foarte interesant și frumos de admirat evoluția lui Ryan ca om, odată ce cade în capcana dragostei ce i-o poartă lui Sam. Cea din urmă este genul de personaj feminin de care mă îndrăgostesc încă de la primele pagini, pentru că posedă niște trăsături demne de admirat. Nu l-am iubit pe Derek încă de la început, când citeam "Prefă-te că mă iubești".
Am admirat modul în care este descrisă acțiunea, astfel că autoarea conferă detalii cu valoare deosebită în desfășurarea acțiunii, începând cu momentul în care Sam l-a prins pe Derek cu hainele pătate verzui și cu ace de brad în păr, detaliu a cărui semnificație îl veți descoperi mai târziu. Autoarea are talentul de a expune cu o claritate deosebită sentimentele personajelor.
Despre greșeli de ortografie sau punctuație nu am ce să spun, pentru că, dacă există, sunt doar din neatenție.
Mi-a plăcut că povestea nu a fost una clișeică de dragoste, dar a reprezentat una deosebită, începând cu personalitatea și sentimentele personajului lui Ryan și terminând cu acțiunea ce ne-a ținut în suspans de la sfârșitul cărții.
Finalul a fost unul dea dreptul încântător și pot spune că Alexa este copilul meu preferat.
O admir pe Georgiana Sandu pentru faptul că, deși și-a publicat cărțile, nu a uitată de noi, cei de pe Wattpad, și continua să fie activă pe această aplicație.
Cu mare drag,
DemonPersonified
P.S.: Mi-am schimbat numele de utilizator din Myself_BooksLover  în DemonPersonified



Un mesaj de la moi, Georgiana, toată admirația și respectul din lume! Ți-am iubit cartea și am trăit cu ea și prin ea fiecare personaj, am ajuns să îl iubesc pe Ryan, pe care, fără supărare, îl cam detestam în "Prefă-te că mă iubești", să ador până și mai mult pe restul. Chiar ești o scriitoare fenomen pe această platformă. Mult succes în continuare!
@marblemythz

Minuni de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum