1940

259 12 8
                                    

Autor: Myself_BooksLover

    Myself_BooksLover tocmai a postat o nouă carte pe Wattpad, care se include în categoria "Dragoste" și se numeste "1940". Găsiți în prezent doar 3 capitole, dar vă asigur că autoarea postează cu regularitate.
     Primul capitol mi-a stârnit cu adevărat curiozitate, pentru că surprinde o poveste care conturează un trecut diferit de cel pe care îl cunoaștem, o lume construită politic, geografic divers. Începuturile poveștii de dragoste mă încântă, iar Alexander este un caracter pe care abia aștept să îl descopăr.
     Modalitatea de descriere pune în valoare portretele fiecărui personaj și accentuează anumite detalii, care sunt importante într-o carte ce se vrea citită și apreciată. Modul de a scrie introduce cititorul în acea lume fantastică, făcându-l să participe cumva la acțiune.
    Încă din primul capitol, autoarea oferă o explicație pentru alegerea titlului. De-a dreptul original, or acesta nu se referă strict la un an, ci la numărul propriu-zis.
      În ceea ce ține de ortografie, încă nu mă pot afirma cu strictețe. Majoritatea normelor sunt respectate, apărând minore greșeli din neatenție, cel mai probabil.
     V-aș recomanda această carte, deoarece surprinde un univers ficțional deosebit, o poveste de dragoste nevoită să fie purtată pe timp de război între două națiuni ce se urăsc reciproc.
     Cu mare drag,
      @AsyaThePoet

Minuni de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum