The King and Queen of Gotham

282 16 5
                                    

Autor: NooraAmalie

Ah, ce dezamăgire profundă mica ta lucrare.
Să începem cu baza- scrierea. Vă spun sincer- diacriticele din această "operă" pot fi numărate pe degete. Desigur, nu este cea mai gravă remarcă luând în considerare că ochii noştri tind nici să nu mai observe astfel de chestii, dar ține de etică şi de cât de mult respecți tu ceea ce faci.
Presupun că voi găsi aici o grămadă de fani ai lui Joker si Harley Quinn, fie datorită benzilor desenate, fie datorită spectaculosului "Suicide squad". Eu mă regăsesc în categoria celor care au descoperit profunda poveste de iubire prin film şi recunosc că imaginile m-au lăsat fără cuvinte, m-au răscolit şi m-au lăsat să mi-i imaginez pe cei doi într-un adevărat joc al nebuniei indus de iubire şi individualizarea de lumea înconjurătoare. I-am văzut cu adevărat pe Regele şi Regina din Gotham City. Ştii ce am văzut în ceea ce ai scris tu? O curvă şi un prost.
   A fost o poveste dezgustătoare( ca să ştiți, unul dintre apelativele lui Joker era, literalmente "Mistah J"), fără pic de sentiment, pe care nu ai putut să o faci frumoasă şi profundă nici măcar inspirându-te din scene exacte din film. Le-ai copiat pe acelea şi tot nu ai reuşit să faci ceva care să merite citit, or ai ruinat conceptul de Harley Quinn şi Joker drept cuplu de senzație.
   Personajul pe care l-ai creat nu se bucură de o inteligență inedită, iar acest lucru este observat şi accentuat în nenumărate rânduri şi, prin urmare, dovedește faptul că personajul tău nu ar fi putut lua vreodată rolul de psiholog. Nu ai înțeles absolut deloc esența dragostei nebuneşti pe care Harley o simte pentru Joker şi care a dus ulterior la pierderea sinelui într-un abis al demenței. Încercând să copiezi din film ai contrazis firea propriului personaj, care pare destul de plin de sine într-o secundă şi în următoarea complet pierdută în vraja lui, aşa cum reliefează filmul.
Acțiunea decurge mult prea repede, fără prea multă atenție la detalii sau la descriere, lucruri care măresc, din nou, pateticul lucrării. Iubirea lor care se dezvoltă parcă din nimic poate avea sens în film, unde atestăm imagini, momente şi acțiuni care au loc la diverse intervale de timp, într-o carte însă nu e atât de simplu. Nu poți să faci o poveste grăbită şi să crezi că dacă copiezi scene drăguțe faci povestea de dragoste drăguță. Pur şi simplu nu poți.
Nu o să comentez modul în care este conturat de tine, în general personajul Joker, pentru că din nou, nu ai prins deloc esența nebuniei lui, ci l-ai făcut doar să pară o persoană răutăcioasă şi obsedată de planuri întru a fura sau a-l distruge pe Batman, sperând că l-ai făcut astfel, doar pentru a sublinia relația abuzivă despre care există foarte multe speculații că ar fi existat, de fapt, între Harley şi J.
Vreau să mă întorc la remarca mea legată de inteligența personajului principal, care în fond o reflectă, presupun eu, pe cea a scriitorului, aşa, într-o notă ironică de final:

Vreau să mă întorc la remarca mea legată de inteligența personajului principal, care în fond o reflectă, presupun eu, pe cea a scriitorului, aşa, într-o notă ironică de final:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Observăm neştiința aceasta tipic copilărească

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Observăm neştiința aceasta tipic copilărească. Presupun că voua nu mai trebuie să vă spun că ideea lui Joker nu este absolut deloc "genială", dacă el avea impresia că poliția ar fi crezut că maşina a luat foc cu ei doi înăuntru. Există un milion de dovezi care arată acest lucru, începând cu canistra de benzină de la locul faptei şi terminând cu lipsa corpurilor carbonizate din maşină.

O plăcere ca întotdeauna,
@AsyaThePoet

Minuni de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum