Cosa Nostra

236 10 6
                                    

Autor: @marblemytz (adică eu)

Bună, dragilor! Am început cartea respectivă cu câteva luni în urmă și am pus în ea toată dorința mea de aventură, acțiune, luptă. Am construit un personaj cu o tipologie nouă pentru mine- complicat, îndurerat într-un mod pe care eu sunt extrem de fericită că nu îl cunosc, închis și lipsit de scrupule. M-am axat pe o tema la fel de neexplorată și captivantă și am pierdut ore căutând prin "breviarul" mafiei. Sper să vă placă! Cum, însă, este din nou o carte scrisă de mine, nu îmi pot exprima punctul de vedere și nu pot comenta. Aveți aici descrierea cărții în cazul in care v-am făcut curioși.
"   Elizabeth pierde. Elizabeth suferă. Elizabeth distruge.
   Alessandro pierde. Alessandro suferă. Alessandro distruge.
   Moștenitoare a unui imperiu criminal, făurit pe moarte și sânge, Liz Kane este gata să facă orice pentru a răzbuna omorul părinților ei. Uită de orice ar însemna valoare morală, uită că are un suflet și este gata să elimine pe oricine își permite să ridice capul mai sus decât tocul minunaților ei pantofi Prada.
   Elizabeth Kane nu este vreun personaj bipolar sau dement. Este o femeie care își gestionează durerea cum poate. Și unica soluție pe care o găsește este răzbunarea."

După cum bine știți, nu îmi pot da "tag" singură mie. Deci cei interesați pot pur și simplu să între pe profilul meu și să găsească, respectiv, cartea.

Cu drag,
@marblemytz

Minuni de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum