Dincolo de copaci

594 44 15
                                    

Autor: BogdanFlorian92

Deci... ce pot spune? Cartea asta... m-a lăsat fara cuvinte. Cum să explic cât de profundă a fost? Am simțit tot ce spunea autorul, fiecare durere a personajelor şi fiecare fericire. Am plâns, am râs, aproape m-am dat cu capul de toți pereții.
Nu am cuvinte sa exprim cât de bun a fost modul de descriere a acțiunii. Comparațiile, povestirea care nu a plictisit deloc prin detalii, modul în care sentimentele personajelor erau conturate, descrierile atât de detaliate ale înfățişării chipurilor personajelor, încât te simțeai de parcă le-ai fi avut în fața ochilor tăi, profunzimea fiecărei expresii.
Jocul de perspective a fost cu adevărat foarte interesant. Ştiu cât de e greu să povesteşti din două perspective, dar autorul m-a nimicit cu modul atât de elaborat prin care a îmbinat ambele perspective. Minunat!
Personajele au fost absolut minunate. Muream de râs când Alexander se comporta ca un copil când era gelos, iar inocența seducătoare a Christinei era pur şi simplu cireaşa de pe tort. Modul în care cele două personaje s-au armonizat împreună şi cum a evoluat acțiunea...
Bogdan, câți ani ai? Pentru că în momentele în care vorbeai deapre detalii legate de economie sau de medicină mi se părea că eşti un bărbat pe jumătate contabil, pe jumătate doctor. Deci cunoştințele tale au încadrat cartea într-o lume realistă, la fel ca şi celelalte detalii.
Te felicit din toată inima pentru că ai avut puterea şi răbdarea să duci cartea asta până la capăt, cu capitole lungi şi cu finaluri care te lăsau în suspans! Ai un talent deosebit şi "Dincolo de copaci" (cu un titlu extraordinar de profund, apropo) este cu siguranță una dintre cele mai bune cărți de pe Wattpad-ul românesc! Mulțumesc pentru lectura minunată de care am avut parte!
PS: Câți ani ai?
(Myself_BooksLover)

Mulțumim, _maraaaaaa_ pentru recomandare.Vă puteți adresa la ea pentru coperți şi trailere.

Minuni de pe WattpadWhere stories live. Discover now