Sub aripa diavolului

279 14 2
                                    

Autor: MadeleineMagnuson
   O minunăție de autoare și o minunăție de carte! Apreciez enorm regularitatea cu care se postează, modul delicat și explicit de a descrie acțiunea, ingeniozitatea ideilor și cred că v-am cam prins pe toți aici- asta este tot ceea ce căutăm într-o carte.
Originalitatea ideii este ceva ce tind să accentuez cu ardoare- una dintre primele cărți pe care le cunosc cu secțiunea "lexicon" și harta desenată de însăși scriitoare, un fir narativ extrem de captivant și inovativ.
După cum am menționat adesea, nu mă dau în vânt după cărți de ficțiune. Am mai încercat lucrări de tipul "Dispozitive infernale" de Cassandra Claire, "Maximum ride" de James Patterson sau "Culorile Dragostei" de Kerstin Gier, dar mai departe nu m-am dus și, pe deasupra, nici măcar nu le-am terminat pe cele începute. Wattpad-ul, însă, mi-a trezit o pasiune nebună de ireal și magie, iar MadeleineMagnuson m-a făcut să vreau să scriu ficțiune, deci un mare punct aici.
Un mic sumar al lucrării:

  Numai modul în care este scrisă descrierea cărții ar trebui să vă dea de înțeles că această autoare joacă în liga campionilor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Numai modul în care este scrisă descrierea cărții ar trebui să vă dea de înțeles că această autoare joacă în liga campionilor. Mi-a plăcut enorm și aștept cu nerăbdare următorul capitol și, mai presus, sper că am făcut pe măcar câțiva dintre voi să arunce o privire cărții.
Rhoda, personajul principal al cărții, este unul pe care îl admir enorm, cu perfectul dram de impertinență și feminitate.
În general, personajele principale sunt extrem de bine conturate- cu o minuțiozitate și dăruire care m-au făcut să le iubesc enorm.
   Pentru iubitoarele de băieți răi, vă anunț că personajul masculin principal este "Diavolul". Un personaj pe care îl ador, de asemenea, și care m-a convins pentru a mia oară că o carte nu trebuie judecată după copertă. Iubirea lui pentru Rhoda, slăbiciunea față de făptura atât de delicată și vulnerabilă este pur și simplu impresionantă.
Cu mare drag,
@AsyaThePoet

Minuni de pe WattpadWhere stories live. Discover now