Lyckan

13 0 0
                                    


- Joo, han gillar dig med!!! - Vaaaa?? Vad menar du? Svarar jag förvånat. Vet inte om jag är glad eller inte.
- Jo asså jag frågade lite frågor till honom när han var med sina killkompisar så jag kunde få ut få mycket som möjligt
- Du fick ju inte säga något! Fatta hur pinsamt det kommer vara nu!
- Men jag sa ju det diskret sa Jessica med en lugn ton.
Glädjen rusade i min kropp. Jag hade sånna fjärilar i magen som man bara läser om. De fanns påriktigt!
Det kändes som jag skuttade till lektionen. Men gud va pinsam jag är tänkte jag. Jag lyssnade inte på hela lektionen. Min hjärna hade blivit besatt av Carl. Jag hade inte ens snackat med honom på två dagar typ men omg asså. Han gillade mig!! Jag kunde fortfarande inte fatta det.
När skolan var slut och jag var påväg hem stannade Emma o Julia kvar så länge vid mig som möjligt. Jag ville gå till Carl men de var som fastlimmade. Jag försökte hinta att de skulle gå och började säga "hejdå" och "jag måste verkligen gå nu". Efter ett tag fattade de och gick hem. Just då såg jag Carl.

Jag gick fram till honom och sa hej. Han rodnade och sa hej tillbaka. Omg han rodnade! Vi börjar snacka och går ut ur skolan påväg hem. När han ska svänga av till sig stannar vi och snackar. Vi snackade minst i 30min vid svängen där han skulle. Det var så skönt och roligt att snacka med honom. När jag ser att klockan är 18 så säger jag att jag måste gå annars kommer min mamma döda mig. Han gav mig världens bamsekram och sa hejdå! Bästa avslutet på dagen !😍

7an sugerWhere stories live. Discover now