Matsalen

28 0 0
                                    


Jag känner hur mitt ansikte blir varmt och jag börjar smått få panik. Jag går till matsalen och tvättar mina händer. Jag försöker se mig omkring och se vilka som är i matsalen och i kön, om det är någon jag känner. Hittar ingen jag känner, inte för att jag känner många men jag hoppas innerst inne att Em och Jullan väntar på mig. (De två kompisarna jag beskriv innan) Det gör de inte, "jaha.." tänker jag för mig själv, "vem ska jag äta med idag?" Jag går till kön och ställer mig, jag kan inte hoppa över lunchen då det är 3-4 timmar kvar i skolan och jag var redan hungrig innan.

Det luktar inte så gott, lite bränt faktiskt men jag står kvar i kön. När jag kommer fram till maten så tar jag lite grönsaker och lite potatismos. Inga köttbullar för mig idag. De såg verkligen inte goda ut, både brända och fettigt. När jag ska ta det vegetariska alternativet (grönsaksbollar kallas det hihi) så hör jag en röst bakom mig som säger "inga köttbullar för dig idag?" Jag vänder mig snabbt tillbaka och ser att det är Jessica i 9an som säger det. "Ehh ehhh Nee, de såg inte så goda ut" svarade jag nervöst. Visste hon ens vem jag var??? Jessica vänder sig om "Ursäkta vad sa du??" Värmen började stiga i mitt ansikte och mitt huvud är i full gång och försöker komma på vad jag ska säga. Det bästa jag kom på var "Jag tyckte inte köttbullarna såg goda ut" därpå hon svarar "okejjj..." och kollar lite konstigt på mig. Sa hon inte till mig??? Jag går därifrån snabbt och försöker hitta en plats att sätta mig på. Jag ser ett tomt bord i hörnet "JACKPOT" tänker jag och går och sätter mig. Efter 10 min kommer min geografi lärare och sätter sig, efter henne kommer bara fler och fler lärare. "Härligt att jag ser ut som värsta tönten med lärarna" tänker jag. De börjar småprata men jag äter upp snabbt och går därifrån, jag säger att jag har en lektion snart.
Resten av dagen går utan att jag pratar med Emma och Julia, de två snygga blondinerna som jag trodde var mina vänner.

Jag kommer hem, sätter mig i sängen och kollar instagram, snapchat, fejjan och allt annat. Inget speciellt har hänt så jag sätter på "That's 70's show", skrattar hela kvällen. När jag väl har gått och lagt mig plingar det till i mobilen. Det är från Jessica.

7an sugerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora