Meddelandet

28 0 0
                                    


Jessica??? Den coola Jessica som jag helt totalt gjorde bort mig för idag i matsalen?? Skit! Vad för pinsamt kommer hända nu. Jag börjar andas snabbt och bestämmer mig för att öppna. Det är först en vänförfrågan på Facebook och ett meddelande. Jag accepterar vänförfrågan och kollar vad hon skriver "Hej Mia;)), jag såg att du satt med lärarna idag på maten. Antar att det inte är ditt förstahandsval. Du får jättegärna sitta med mig imorgon, om du vill då såklart :D Angående idag när du pratade med mig så var jag lite frånvarande bara, det hade inget med dug o göra så du kan ta det lugnt haha:). Vi kan ju snacka imorgon och se om vi ens har lunch samtidig. Sov så gott;)))"
Jag blev helt chockad, fattade ingenting ???? Skulle jag komma på ett svar nu? Eller skulle vi snacka imorgon?? Jag läste meddelandet flera gånger. Klockan blev mycket och när jag funderar ett tag så tänkte jag att hon kanske tillochmed sov. Gud vad jag övertänker allt. Det är så himla jobbigt att jag inte bara kan svara enkelt, normal, snabbt.

Jag bestämmer mig iallafall att svara på meddelande så det inte blir konstigt imorgon. "Hej;)" nej det kan jag inte skriva, det är för likt hennes "hej" nej, det är för tråkigt. Äsch nu skriver jag bara. "Hej! Jag skulle jättegärna vilka sitta med dig på lunchen. Men dina kompisar då? Du behöver inte sitta med mig om du inte vill, jag ska inte göra dig välja mellan mig och dem. Tack för att du skrev iallafall. Godnatt ;)))" Jag får svar nästan direkt "Nej det är superlugnt, jag vill inte att någon ska sitta helt själv. Det är ju tråkigt att många gör det. Om jag ska välja mellan mina kompisar och dig så väljer jag dig, med dem kan jag äta någon annan gång. De har ju varandra ;) "
Okej hon verkar ju jättetrevlig, men vet inte riktigt om jag kommer våga prata med henne i skolan, det återstår att se. Jag svarar "Vad snällt, vi kan höras imorgon. Det är inte ens säkert att vi äter samtidigt. God natt ;)" Hon svarar godnatt, och sedan går jag och lägger mig

7an sugerWhere stories live. Discover now