En helt vanlig dag

42 1 0
                                    

Jag ska precis gå in och sätta mig i klassrummet, vi ska ha fysikprov idag. Jag hatar prov, inte av den anledningen som ni kanske tror utan för att jag brukar sitta kvar ganska länge och då lämnar alla mig. Det värsta är när det är innan lunch, idag är en sådan dag. Jag har bara C i fysik och vill SÅ gärna höja det. Så mitt val är antagligen att jag höjer mitt betyg och sitter kvar så länge jag känner eller att gå när "mina kompisar" är klara.
Jag vet inte hur det blev som det blev. Jag den smarta men blyga tjejen med de två galna o sociala tjejerna. Jag ville väl också vara cool. Men nu i efterhand ångrar, 'nej inte riktigt ångrar' skulle jag gjort annorlunda.
Jag är nervös inför provet, läraren babblar på om hur provet går till och det ända jag är orolig för är 1. att min mage kommer kurra som värsta monstret (är alltid hungrig hihi) eller 2. Att mina kompisar blir klara innan mig, går o äter och lämnar mig.
Vi skriver i en timme och när det bara är en kvart kvar börjar jag kolla runt i klassrummet och ser att de har gått. Samma gamla sak händer om och om igen. Suck. Jag skriver klart provet och tycker det gått bra, hoppas verkligen att jag höjer mitt betyg. Nu är nästa utmaning att gå att äta själv i den gigantiska matsalen bland alla andra elever.

7an sugerحيث تعيش القصص. اكتشف الآن