"Gönül Gözü"

6.8K 232 29
                                    

Yeni bölüm geldiii..! Umarım beğenirsiniz. Biraz kısa oldu daha fazla ekleyecektim ama sizi bekletmek istemedim. Keyifli okumalar canlarr...)

Rahat bir uykunun ardından yeni güne gözlerimi araladım. Dün gece başımı yastığa koyar koymaz uyumuştum. Hastalığın verdiği etki ile çok yorulmuştum gün boyu. Başım Zeyrek'in göğsündeyken gözlerimi odada gezdirdim. Dışarıdan gelen ışığın miktarına bakılacak olacaksa saat sabah denemeyecek kadar geçti. Başımı komodinin üstündeki saate çevirince dokuz olduğunu görmemle yerimden sıçradım. Yok artık bu saate kadar yatmış mıydık gerçekten. Hızla Zeyrek'i dürttüğümde yerinden sıçrayıp, "Şura ne oldu, bir şey mi oldu?" diye sordu telaşla. Dizlerimi altıma toplamış otururken, "Kalk , kalk çabuk ol. Saat dokuz olmuş bu saate kadar uyuyoruz." dedim bir yandanda saçlarımı düzletirken. Zeyrek bana uzaylı görmüş gibi bakarken, "Ne var bunda güzelim bir yere mi yetişmemiz gerekiyor?" diye sorunca sıkıntılı bir nefes verip, "Zeyrek Naz şimdiye çoktan uyanıp işe gitmiştir. Hem Gül Sultan da biz şimdiye kadar uyanmayınca yanlış anlamıştır. Çabuk kalk hadi." dedim bir yandan da kolunu çekiştirirken.

Derin bir off çekip kendini yatağa bırakıp, "Delirdin mi kızım sen? Kim ne anlayacaksa anlasın. Ev benim, kadın benim. Nerde, ne zaman, ne yapmak istersem yaparım." deyince kolunu çimdirip, "Düzgün konuş. Ben izin vermediğim sürece hiçbir şey yapamazsın." dedim tek kaşım havada. Kapalı gözlerinden birini açıp, "Görürsün yapar mıyım yapmaz mıyım." deyip bir anda ben daha farkına varmadan üstüme çıktı. İki bileğimi tutup tek eliyle başımın üstünde sabitledikten sonra üstüme doğru eğildi. Gözlerim ardına kadar açılırken, "Zeyrek ne yapıyorsun? Kalksana üstümden." deyip çırpındım ama nafile. Bedenimi bacaklarının arasına sıkıştırıp ağırlığını hafif üstüme verdi. Yüzüme düşen bir tutam saçımı boştaki eliyle kenara itip yanağımı elinin tersiyle okşadı. Nefesi dudaklarıma çarparken yüzünü yüzüme iyice yaklaştırıp elmacık kemiğimden ıslakça öptü. Bedenimden sert bir elektrik akımı geçerken Zeyrek yanağımdaki elini çekip belime yerleştirdi. Saten gecelik boyunca ilerleyip açıkta kalan bacağımı tahrik edici bir şekilde okşadı. Kalbim deli gibi atarken nefes alış verişim hızlanmıştı. Zeyrek elini bacağımdan çekip boynuma yerleştirirken vücüdunu iyice vücuduma yasladı. Erkekliği kadınlığıma değerken lal olmuş tepki vermeyi unutmuştum.

Üstüme doğru tam eğilip dudaklarım ile dudakları arasında bir santim kala durdu. Dudaklarımdan kaçan hızlı solukları içine çekip dudaklarını dudaklarım ile buluşturdu. Dudaklarıma değen dudakları ile gözlerim şokla açılırken onunkiler hazla kapanmıştı. Dudakları ile dudaklarımı zorlarken hiçbir tepki vermeden durdum. Daha fazla direnemeyip gözlerim kapanırken Zeyrek dudaklarını dudaklarımdan ayırdı. Az önce resmen ilk öpücüğüm gitmişti. Hemde ondan kurtulmaya çalıştığım beni kaçıran adam tarafından. Zeyrek alnıma bir öpücük kondururken gözlerim tavana sabitli bir şekilde duruyordum. Zeyrek kendini yanımdaki boşluğa bırakıp uzandı.

Demin yaşananları düşünce kafamda soru işareti yaratan tek kısmın Zeyrek beni öperken gözlerimin kapanması olmuştu. Ne yani bu hoşuma mı gitmişti? Neden kapatmıştım gözlerimi? O an ellerimi bırakmışken neden onu itmemiştim? Ama sonuç olarak ona karşılık da vermemişti. Yani bu öpücüğünün hoşuma gittiği tezini çürütürdü. Peki ya neden?

Zeyrek'in başını göğsüme koyması ile kendime geldim. Belime kollarını sıkıca dolarken bir elini karnımın üstüne yerleştirdi. Karnımı okşarken, "Çoğu zaman sadece burada bir çocuğumuzun olma ihtimalini düşündüm. Sana benzeyen, çok az ben... O kadar iyi hissettiriyordu ki bazen tehlikeleri boş verip seni yanıma almak istiyordum. Ama işte sonunda dayanamadım ve kokunu içime çekince düşündüm bir an. Ben bu koku olmadan ne kadar süre dayanabilirim diye? Ama yok olmadı anında bu düşünceyi kafamdan atıp o gece seni yanıma getirdim. Bana kızma çünkü ben her şeyin güzel olacağını biliyorum." dedi. Son cümlesini söylerken başını göğsümden kaldırıp yüzüme baktı. Hiçbir şey demeden sadece yüzüne baktım.

DEMİRHANWhere stories live. Discover now