10.

2K 125 9
                                    

1 nagy bőröndel és egy kisebb utazó táskával ültem a reptéren anyuval aki éppen valami olyasmiről beszélt hogy mindenképp minden nap fel kell hívnom. Természetesen még mindig a tegnap estén gondolkoztam szóval nem nagyon tudtam anyukám szavaira figyelni. Egyébként épp Andrewet vártuk aki elment a mosdóba a zenekar pedig mellettünk foglalt helyet. Shanw még nem volt itt. Will már tegnap elment ugyanis ott laknak a nagyszülei így össze köti az utat egy látogatással.
-Hol van már ez a fiú? - tért vissza Andrew mikor éppen felhangzott egy bőrönd kerekeinek gurulása és befutott az utolsó utas is. Haja csapzottan állt, szemei most nem csillogtak úgy mint ahogy szoktak. Ingje ki volt gombolva a trikoját épp hogy betűte farmerjébe.
-Hosszú volt az este Shawnie? - kérdezte Josiah a csapat egyik tagja.
-Ne is mond. - mondta fáradtan Shawn. Rám sem nézett. Mintha nem is léteznék.
-Na gyerünk, gyerünk, így is késésben vagyunk. - terelt Andrew.
Utoljára elköszöntem anyutól majd a magán gép felé vettem az irányt a most már teljes kompániával együtt.
A gépen Shawn a tőlem legtávolabbi helyet választotta bár nem nagyon vártam mást.
Végül Josiah mellett kötöttem ki.
-Mi újság csajszi? Valami nagyon nyomja a szíved. - látott át rajtam rögtön a fotós.
-Nem érdekes. - mosolyogtam rá.
-Te tudod, de az arcod mindent elmond. -
Az ablak felé fordulva vártam hogy elinduljunk. Bevallom iszonyatosan féltem. Az apukám mégis csak... Na jó Emily állj le. Nem lesz semmi baj. Minden a legnagyobb rendben lesz. És mintha erre a végszóra várt volna a gép elindult mi pedig nem sokára a magasban találtuk magunkat. Egész úton egy szót sem szóltam. Viszont mikor végre leszálltunk egy megkönnyebbült sóhaj hagyta el a szám.

Mindenki levonult a gépről. Már a taxibol gyorsan írtam egy smst anyunak hogy minden rendben, ne izguljon.

A szállodához érve el állt a szavam. Gyönyörű hely bár milyen lett volna? Valami lepukant fészer?

-Akkor a szobák úgy ahogy mindig viszont akadt egy kis probléma is. - jött vissza Andrew a szoba kulcsokkal hozzánk már az előtérben lévő kanapékhoz. - Egy szobával kevesebbet kaptunk mint kellett volna és a szálloda telt házzal van így Emily te Shawnnal leszel egy szobában mivel nem szeretném bolygatni a már ki alakult szoba párokat. Shawn meg úgy is egyedül lenne.
-Most ez komoly Getler? - kérdezte bunkón Shawn mire csak megforgattam a szemem és a kulcsokért indultam mivel a sztár már kB a liftnél járt.

-Sietnél kicsit? - kérdezte már a szoba ajtó előtt állva.
-Nem találom a kulcs lyukat, kapcsolhatnál villanyt hogy lássak is valamit. Igen azt kihagytam hogy már éjfél is elmúlt. - Ahh megvan. - nyitottam végre ki az ajtót és estünk be a hotel szobába ahol nagy örömünkre egy darab francia ágy volt.
-Majd alszom a kanapén. - jelentette ki Shawn.
-Na jó, elegem van. Elárulnád mit követtem el? Mi a bajod? Nem csináltam semmit amiért ezt érdemlem, tegnap óta úgy bánsz velem mint valami ismeretlen csajjal aki nem is tudod minek van itt. Nekem kéne ezt csinálnom veled. Mi a bajod Shawn? - fakadtam ki.

-Hogy kurvára beléd szerettem. Az. Az a bajom. -

Dance With Life (Completed)Where stories live. Discover now