8.

2.1K 131 5
                                    

A következő 6 hetem a próbákról szólt. Egész jól haladtam egyedül csak úgy mint Williammel akivel egyébként nagyon jóban lettünk. Mondhatni ő lett a legjobb barátom.
Hogy mi van Shawnnal?
Azon a délutánon rengeteget beszélgettünk a hegy tetején aztán haza vitt és azóta messengeren tartjuk a kapcsolatot ugyanis a próbák rengeteg időt elvesznek most tőlem.
Épp Willel beszélgettünk a próba végén ami most kivételesen elhúzódott este 8 ig. Mikor hirtelen már csak egy hét van az utazásig észbe kapsz hogy bele kéne húzni, így ma rendesen belehúztunk és tényleg már csak tökéletesíteni kell.

Mikor Will is lelépett egyedül maradtam a teremben. Ittam egy kortyot majd lekapcsoltam a fényeket, kivéve egyet ami majd engem világít. Jobban szeretek így táncolni. Elindítottam a zenét majd beálltam a terem közepére.

A mozdulatok magukkal ragadtak, csak úgy mint mindig. Csak én voltam és a zene. Ilyenkor a lelkem is táncol. És ebben a 3 percben elfelejthetek mindent. A legjobb dolog a világon.

A zene megállt így én is ezt cselekedtem.

Hirtelen valaki tapsolni kezdett és a sötétből egy magas alak kezdett kirajzolódni majd pedig megláttam a kanadai énekes hihetetlen mogyoró barna szemeit.

-Mióta állsz ott? - kérdeztem.
-Épp elég ideje ahoz hogy tudjam, jól választottam. - kacsint majd közelebb jön és megölel. A 6 hétben 3 szor találkoztunk szóval már eléggé hiányzott bevallom. Talán kezdek érzéseket táplálni iránta. Ő az egyetlen ember akinek teljesen megnyíltam. Mindent tud rólam. És az a kis idő amit eddig együtt töltöttünk, csodálatos volt. Talán életemben elősször tapasztaltam hogy milyen igazán felszabadultnak lenni és csak beszélni valakivel akiben száz százalékosan megbízol pedig csak épp hogy ismeritek egymást. Sajnos kezdem azt hinni hogy nekem Shawn már nem csupán egy munka társ és ismerős. De még csak nem is barát, hanem valami sokkal több.
-Gyönyörű volt Em, hiányoztál. - zökkentett ki gondolataimból Shawn mély hangja.
-Te is hiányoztál. - öleltem szorosabban.

Azt hiszem hivatalosan is bele szerettem a kanadai énekesbe.

Dance With Life (Completed)Where stories live. Discover now