-10-

1.2K 31 3
                                    

           

Lins pov

Het is zaterdag en het is tijd om mijn plan in werking te stellen. Het enige probleem is dat ik die twee het huis uit moet zien te krijgen, voor minimaal een uur.

Het is 4 uur, Emma komt naar beneden gehupst. "Yo Lin, waar is Sarah?" Vraagt ze me. "Met de kinderen in de tuin. Ze loopt naar de deur. "Sarah kom eens ik heb je hulp nodig." En binnen no time staat Sarah naast haar. Ik luister mee naar het gesprek.

"Mijn moeder belde me net, ze wil dat je me even naar huis brengt, ik moet de planten water geven en er is een pakketje bij onze buren aangekomen dat ik moet ophalen en bij ons binnen moet leggen, vind je dat goed?" Ik krijg een idee.

"Ja Sarah als jullie naar Emma thuis gaan kunnen jullie daarna pizza halen bij die super goede pizzeria hier zo'n twintig minuten verderop, Emma weet de weg wel." Sarah knikt. "Okay dan pak ik even mijn jas en wat geld en dan gaan we." En binnen no time zijn ze het huis uit. Ik spring op en ren naar buiten. "Kids, het is tijd."


Emma's pov.

Om 6 uur zijn we weer bij Lin. We eten met z'n allen lekker de pizza op en dan gaat Sarahs telefoon. "Hey Luna, wat is?" Ze loopt naar de keuken met de lege pizza dozen om ze op te ruimen als ze terug komt heeft ze alweer opgehangen.

"Hebben jullie met z'n allen zin om te gaan wandelen? Luna was vergeten dat haar ouders morgen vroeg terug komen en niet vanavond, ze is bij Lindsy. Ze vroeg of ik even haar hond wilde uitlaten omdat ze het nogal 'druk' had bij Lindsy." Verteld ze. Iedereen knikt enthousiast behalve Lin. "Ik had Luca beloofd dat we zouden bellen, ga maar zonder mij, ik red me wel." We stemmen er allemaal op in om die twee wat tijd alleen te geven en vertrekken naar het huis van Luna.

Om half 8 komen we bij het huis van Luna aan. Na een vrij lange maar leuke wandeling besluiten we de hond terug thuis af te zetten en willen we wat gaan drinken bij een schattig zaakje in de stad niet ver van Lins huis af.

Om half 10 komen we weer bij Lin aan. Inmiddels is het al vrij schemerig buiten, nog niet helemaal donker. Het geeft best een romantische sfeer af. We lopen naar binnen en ploffen op de bank neer, de kinderen rennen naar boven. "Ga jullie pyjama maar aan doen!" schreeuwt Sarah ze na.

Ik loop ook naar boven en zie Lin op haar kamer zitten. "hey Em ik heb een verassing voor je, hier doe dit om." Zegt ze als me een handdoek geeft. Ze helpt me om het voor mijn ogen te binden en alles is zwart. "We moeten naar beneden." Zegt ze dan, meteen krijg ik het Spaans benauwd. Hoe moet ik de trap af met een ducking blinddoek.


Sarahs pov

Even nadat Emma naar boven is gelopen komen Eren en Rosy naar beneden. "Sarah we hebben een verassing voor je, doe deze maar om." Ik kijk ze verbaasd aan maar speel met ze mee, het zijn kinderen ze hebben vast een fort gebouwd op hun kamer.

Ze nemen allebei een hand van mij vast en leiden me naar, buiten? Als we weer stilstaan hoor ik Rosy iets zeggen. "Even wachten laat je blinddoek nog even om."


Emma's pov

Lin leidt me naar buiten. Het is mei en het is nog verrassend warm buiten terwijl het al 10 uur is, het is inmiddels nog wat donkerder dan toen we tuis kwamen. Ze zet me ergens neer en laat me los.

"Okay doe maar af." Ik doe mijn blinddoek af en mijn mond valt open. Ik kijk naast me en zie Sarah met de zelfde blik naar mij en het tafereel voor ons kijken.

Tussen twee bomen in heeft Lin een laken gespannen voor het laken ligt een deken met wat hapjes en drinken. Rondom hangen allemaal kleine fairy lights en rond de deken liggen een paar theelichtjes.

"Ga zitten." Hoor ik Lin zeggen, Sarah en ik doen wat ze zegt. "Laat we eens even wat uitleggen. De kids en ik vonden het niet meer om aan te zien. Jullie twee zijn nog gekker op elkaar de Luca en ik. Wij hebben dit voor jullie in elkaar gezet, jullie moeten het zelf afmaken. Succes." En dan loopt ze met Rosy en Eren naar binnen.

"Sarah ik, Lin heeft gelijk. Vanaf het eerste moment dat ik je zag wist ik dat je anders was dan andere. Ik voelde me veilig, ik voelde iets dat ik nog nooit eerder gevoeld had, liefde. Ik dacht altijd dat ik verliefd was op mijn exen maar toen ik jou zag wist ik meteen dat wat ik voor jou voelde veel meer was dan wat ik ooit gevoeld heb. Je zit in mijn hoofd, in mijn hart en ik krijg je er niet uit, ik wil je er überhaupt niet uit krijgen. Ik was te bang om je te vertellen hoe ik me voel maar I guess dat ik nu niet echt een andere keus heb. Sarah ik houd van je." Sarah kijkt me aan, en legt haar hand tegen mijn wang.

"Ik houd ook van jou, van het moment dat ik je de eerste keer zag in je sexy maar cute leger jasje. Ik heb zitten denken maar ook ik was bang om een move te maken. De grootste reden was ons leeftijdsverschil maar op dit moment heb weet ik 100% zeker dat ons leeftijdsverschil geen punt meer is. Emma ik houd zo ontzettend veel van je, wil je mijn vriendin zijn?"

Ik leun naar haar toe en vlak voordat onze lippen elkaar raken geef ik antwoord. "Ja." En dan zoenen we, deze keer gaan er nog meer kriebels door me heen dat toen ze me gisteren zoende.

"En zo doe je dat." Hoor ik Lin vanuit haar slaapkamer raam schreeuwen. Sarah en ik schieten in de lach. God ik houd van haar.

AN: Hey people. Well well well I guess dat onze love birds samen elkaar eindelijk de waarheid hebben verteld. Dit hoofdstuk was lowkey echt leuk om te schrijven lmao. Trouwens thanks voor de twee duizend reads en de over 100 stemmen. Oh ja en een gelukkig nieuwjaar. Anyway I hope you guys Liked it.

-bye

My Best Friends BabysitterOù les histoires vivent. Découvrez maintenant