-3-

1.7K 33 11
                                    

           

Emma's pov

Ik sta bij mijn kluisje te wachten tot Lin door de deuren van school loopt. "hey Em" hoor ik opeens achter me. Ik draai om en Luca, Jay, Puck en Megan staan voor me. "hey jongens" zeg ik blij.

Na een paar minuten komt Lin door de deur. "hey queens" zegt ze vrolijk. "hey" zeggen we met ons vijven tegelijkertijd. "Em, kom mee naar mijn kluisje" zegt Lin als ze me al mee trekt. Ik zeg nog snel bye tegen onze vrienden en we lopen allemaal een ander richting uit.

"kijk eens wie we hier hebben" hoor ik opeens de meest irritante stem van de school zeggen. "wat moeten jij en je slaafjes nu weer Mal?" vraag ik geïrriteerd. Ik zal je even voorstellen aan het clubje van drie. De leider van het groepje is Mal de 'koningin' van de school. Dan hebben we haar twee slaafjes nog. Eerst hebben we Evie en dan als laatste Carlos. Deze drie zijn altijd samen of ja Evie en Carlos lopen altijd achter Mal aan. Laten we zeggen dat Mal en ik een verleden hebben. Mal en ik hebben een relatie gehad voor een tijdje, maar ze ging vreemd, toen maakte ik het uit en sinds dien zijn we vijanden. "ik kom gewoon even kijken hoe het is met mijn favoriete bitches" zegt ze als ze tegen Lin duwt. "Mal ga weg" zeg ik kalm. "dat vind je wel leuk om te zeggen hè" zegt Mal.

Ik word tegen de kluisjes geduwd door Carlos en Evie en Mal komt vlak voor me staan. "laat me los" zeg ik nog steeds kalm. "blijf haar vasthouden" zegt Mal tegen haar hondjes. "Lin ga maar naar de les" zeg ik met een knipoog. Lin knikt en loopt weg. "Mal laat me alsjeblieft los" zeg ik nog een keer. "nee" zegt ze boos.

"laat haar los Mal" hoor ik de stem van Luca. Naast hem staat Lin en aan de andere kant Jay. "hey Jay" zegt Carlos verlegen als hij me loslaat. "doei Carlos" zegt Jay bot. Luca en Jay beginnen mij los te halen uit de grip van Evie en Mal. "rot op" zegt Jay en ze lopen weg.

"jezus Em hou die ex van je onder controle" zegt Lin. "sorry ik kan er niks aan doen dat we elkaar niet mogen" zeg ik als ik over mijn pols wrijf. "heeft Evie je pijn gedaan?" vraagt Luca bezorgd. Ik knik. "Lin ga jij met haar naar de school arts wij zeggen wel waarom jullie later zijn" zegt Luca. Lin knikt en we lopen naar de school arts.

"laat eens kijken" zegt de school arts. Ik strek mijn arm uit en hij bekijkt mijn pols. "het is gekneusd, ik doe er wat verband omheen en ik wil dat je na school ermee naar je huisarts gaat" zegt de man als hij een rol verband tevoorschijn haalt. Ik knik.

Na een paar minuten is mijn pols ingepakt en kunnen Lin en ik naar de les. We lopen naar binnen en de leraar zegt niks dus we gaan gewoon op onze plaatsen zitten. Op de een na laatste rij. Luca en Jay achter ons en Puck en Megan voor ons.

Het is nu pauze en we zitten op onze plek in de aula. Ieder groepje op school heeft zo zijn eigen vaste plek. "hahaha, Evie onze kleine bitch heeft pijn aan het handje" hoor ik weer. "hahaha ja Evie en door wie komt dat" zeg ik nu niet meer zo kalm als een paar uur geleden.

"ik ga nog eens kapot aan jou Mal" schreeuw ik boos. "okay, en wat is het probleem" zegt ze. "Mal wat wil je bereiken?" vraag ik als ik op sta. "geen idee, de pijn die ik je geef is gewoon leuk" zegt ze met een grijns die mij niks bevalt. "leuk, vind je dit leuk Mal, doe normaal" zeg ik weer.

"Carlos" zegt Mal dramatisch. Carlos duwt me weg van Mal. Ik zet mijn wapen in. "Jay" zeg ik en ik zie Carlos meteen weg kijken. Carlos is verliefd op Jay maar Jay niet op Carlos, vet handig. "i-ik uhm moet naar het t-toilet" stottert Carlos snel en rent dan weg. "wat moet ik daar nu mee" zucht Mal.

"luister Mal, we mogen elkaar niet dat is duidelijk, maar we kunnen elkaar toch gewoon negeren dan is er niks aan de hand" zeg ik rustig. "dat wil ik niet Emma anders deed ik dat toch wel" zegt Mal nu een beetje pissig. Ze loopt naar me toe, ik loop achter uit tot mijn rug de muur raakt. "ik wil jou niet negeren want dit is veel te leuk" zegt ze en ik voel een steek in mijn buik. Ik kreun van de pijn en duik in elkaar. Ik hoor Mal nog lachen en zie haar dan verdwijnen met Evie achter haar aan.

My Best Friends BabysitterTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon