-9-

1.3K 34 4
                                    

           

Lins pov

Het is nu donderdag en ik zit een beetje op mijn kamer te tekenen, en te denken aan een plan. Totdat twee kleine kinderen mijn kamer op lopen, Rosy en Eren. "Lin, Lin, LIN!" Hoor ik Rosy schreeuwen. "Ja, Rosy?" Zeg ik als ik mijn oortjes uit mijn oor doe.

"Waarom zijn Emma en Sarah zo verlegen bij elkaar in de buurt?" Ik lach om de vraag van de kleine Rosy. "Emma en Sarah vinden elkaar leuk." Eren en Rosy kijken mij confused aan. "Twee meisjes kunnen elkaar ook leuk vinden net als een jongen en een meisje of twee jongens. Het ding met Emma en Sarah is alleen dat ze het niet willen toe geven aan elkaar." De twee lijken het nu te snappen. "Ik vind ze wel leuk samen." Zegt Rosy en Eren knikt.

Ik krijg meteen een idee. "Hey, willen jullie me helpen om ze samen te brengen?" vraag ik de twee, en ze knikken meteen hevig met hun hoofd. "Okay, dan ga ik nog even nadenken en als ik een plan heb roep ik jullie." Eren en Rosy gaan hier mee akkoord en verlaten dan mijn kamer.

Ik ga weer verder met denken en tekenen. Na een half uur heb ik een plan bedacht en loop ik naar beneden. Nog voordat ik naar Eren en Rosy loop houdt Sarah me tegen. "Lin, ik moet even naar de supermarkt, wil je mee?" Ik denk even na en bedenk snel een smoes. "Ik voel me niet zo lekker maar Emma kan mee om je te helpen, ik let wel even op Eren en Rosy."

Emma komt de kamer in lopen, ze was boven gitaar aan het spelen. "Wat is met mij?" vraagt ze confused, ik zie dat Sarah gehypnotiseerd is door Emma dus ik spreek voor haar. "Kun jij met Sarah naar de winkel ik ben niet zo lekker en ze heeft hulp nodig?" Emma denkt even nar en kijkt naar Sarah, ze hebben een staar wedstrijd ofzo, ik nep hoest en Emma antwoord. "uhm ja is goed ik ga even mijn schoenen aan doen."

Vijf minuten later rijden ze de straat uit en ga ik bij Rosy en Eren zitten. "Okay dus ik heb zitten denken en ik heb een plan bedacht. We kunnen vanavond met z'n allen een film kijken en die twee naast elkaar laten zitten. En morgen zal eindelijk de dag zijn waarop ze samen zullen komen." Ik leg ze mijn plan voor morgen uit.

Een aantal uurtjes later zitten we met ons vijven voor de televisie naar een film te kijken. We zijn Big hero 6 aan het kijken gezien het feit dat Rosy en Eren nog heel jong zijn. De kids hebben goed naar mijn plan geluisterd en maken er echt werk van.

Emma en Sarah zitten op de korte bank maar Eren is tegen Sarah aan gaan zitten waardoor Sarah nu bijna met haar hoofd op Emma's schouder ligt. Emma fluistert wat tegen Sarah waardoor ze glimlacht en haar hoofd op Emma's schouder legt. Rosy en ik geven elkaar een snelle boks en Eren glimlacht heel trots. Na een tijdje is het tijd voor de kinderen om te gaan slapen dus Sarah loopt even met ze mee naar boven terwijl Emma en ik een volgende film uitzoeken.

"Fucking hell Lin ik kan het niet maar aan ze is zo lief en cute en perfect en ze ruikt fucking lekker not gonna lie here." Ik lach om mijn beste vriendin en houd dan een film omhoog. Het is een of andere romantische commedie. Ik klik hem alvast aan maar wacht met het afspelen van de film tot Sarah terug is. Na een tijdje komt ze weer terug de woonkamer in met haar pyjama aan, poor Emma.

"Mag ik weer naast je komen zitten?" vraagt Sarah aan Emma die alleen maar kan knikken. Sarah lacht zacht en gaat dan zo op de bank liggen dat ze met haar hoofd in de schoot ligt van Emma. Ik start de film.

Halverwege de film kijk ik naar de tortelduifjes en zie ik dat Sarah haar ogen gesloten heeft en Emma met het haar van Sarah aan het spelen is. Emma is heel gefocust op de film dus ik maak snel een foto van de twee. Na de film wordt Sarah langzaam wakker en ik zie de twee naar elkaar kijken met meer liefde dan hoe Luca en ik naar elkaar kijken.

"Nou ik ga naar bed, jullie ook?" vraagt Sarah als ze de tv uitzet. Emma en ik knikken en we lopen met z'n drieën naar boven. We poetsen om de beurt onze tanden en gaan dan naar onze kamers. Na nog wat gepraat te hebben vallen Emma en ik in slaap. Ik kan niet wachten tot het morgen is.   


*de volgende ochtend*

Emma's pov

Ik word langzaam wakker en zo gouw ik mijn ogen open zie ik dat ik bij Sarah in bed lig. Ik denk na en weet het weer. Gisteravond kon Sarah niet slapen en vroeg ze of ik bij haar kon komen liggen, natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen. Ik denk terug aan gisteravond, hoe we samen die film aan het kijken waren, haar hoofd op mijn schoot, het voelde zo goed.

Ik voel dat Sarah beweegt en voor ik het weet ligt ze met haar hoofd op mijn schouder. Na een paar minuten wordt ze wakker. Ze tilt haar hoofd op en kijkt me aan, onze gezichten zijn heel dicht bij elkaar. "Goedemorgen." Fluistert ze zacht en dan leunt ze met haar gezicht naar me toe. "Hey." Zeg ik ze zacht dat je het amper hoort.

"Ah daar ben j-. Shit sorry het was niet mijn bedoeling om te storen." En daar ging een kans om Sarah te zoenen, thanks to Lin. "Uhm Lin hey goeiemorgen, is er iets?" Vraagt Sarah als ze recht op gaat zitten. "Nee ik was Emma kwijt maar ik heb haar gevonden."

Sarah kruipt weer een beetje dichter naar me toen als Lin op het punt staat om weg te lopen. "oh ja Sarah." Ik zucht diep van binnen. "Ik ga even wat broodjes voor ontbijt en lunch halen, tot zo." En dan is ze weg.

Sarah komt weer op/tegen me aan liggen. Ze zucht diep en ik lach zacht. Ze kijkt op. "Ben je me nu aan het uitlachen?" Zegt ze met een glimlachje. Ik druk mijn lippen op elkaar en schudt mijn hoofd. Ze begint me te kietelen en ik ga stuk van het lachen. Ze gaat boven op me zitten en gaat door met kietelen. Ik probeer haar van me af te duwen maar het lukt niet. "Saar ik krijg geen lucht." Zeg ik op een gegeven moment tussen het lachen door.

Als ik haar nog een harde duw probeer te geven grijpt ze mijn polsen en houdt ze ze boven mijn hoofd vast waardoor ze opeens heel dicht bij is. We kijken elkaar aan, het lijkt alsof we aan het wachten zijn tot iemand ons moment weer komt verstoren maar er gebeurt niks. We kijken elkaar aan en ik zie haar ogen van mijn ogen naar mijn lippen schieten en dan weer terug naar mijn ogen. Ik kan het niet meer aan. Ik duw mijn handen wat meer omhoog waardoor onze lippen elkaar bijna raken. Ik sluit mijn ogen en voordat ik het weet voel ik het zachtste paar lippen ooit op de mijne. Het is een rustige zoen.

Na een paar seconde komt er iemand binnen. Ik hoor het stemmetje van Rosy. "Sarah, waar is Lin? Eren en ik moeten haar iets vragen." Sarah schrikt op en vliegt zowat het bed uit. "Hey Rosy uhm Lin is even broodjes halen bij de bakker, ga maar onder zitten met Eren ik kleed me even om en dan kom ik." Rosy lijkt het goed te vinden en verlaat de kamer. Sarah en ik zuchten nu allebei op het zelfde moment.

Zonder iets te zeggen geeft ze me nog snel een kus voordat ze met een stapeltje kleren de badkamer in loopt. Woah. Ik kleed me in de slaapkamer van Lin om want daar liggen mijn kleren.

Als ik beneden kom zitten ze alle vier aan tafel een broodje te eten, de plek naast Sarah is vrij voor mij. Ik ga zitten en ik voel de zachte lippen van Sarah op mijn wang. "Dankje dat je me vannacht gezelschap hebt gehouden." Ik bloos lichtjes. "Ik deed het met plezier." Zeg ik met een glimlach als ik haar aan kijk. Als ik in haar mooie bruine ogen kijk zie ik iets dat ik altijd zag maar nu is het sterker als anders. Het lijkt haast alsof ze verliefd kijkt, ik zal het me wel verbeelden.

Ik kijk op en ik zie Lin met een glimlach kijken die ik nog nooit bij haar heb gezien, wat is zij van plan?

AN: Hey people. Hier is het nieuwe hoofdstuk. Sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten. Ik heb de laatste tijd weinig motivatie om iets te doen maar ik heb mezelf gedwongen om dit hoofdstuk te schrijven. Wat betreft het volgende hoofdstuk, ik ga mijn best doen om het zo snel mogelijk af te krijgen, maar ik ga mij niet haasten. Als ik het niet kan vanwege hoe ik me voel dan kan ik het niet en ik hoop dat jullie daar respect voor hebben. Ik heb trouwens besloten om dit boek niet meer al te lang te maken, over een paar hoofdstukken zal het dus afgelopen zijn. Anyway I really hope you liked this chapter.

- bye

My Best Friends BabysitterDonde viven las historias. Descúbrelo ahora