-2-

2.1K 50 0
                                    

Emma's pov

Vandaag ga ik naar Lin om haar 'met Duits te helpen'. Het is nu half 1 dus dat betekend dat ik over een paar minuten moet gaan. Omdat Lin zei dat ik de babysitter cute zou vinden heb ik extra de leukste outfit uit mijn kast gepakt. 

Ik heb nu een zwart t shirt aan met een leger print bomberjack, zwarte jeans, grijze sneakers en een choker om mijn nek. Verder heb ik mijn zwarte beanie op omdat het gewoon leuk staat bij de outfit. 

Ik kijk nog een laatste keer in de spiegel en loop dan naar beneden. Ik loop naar de woonkamer en zeg tegen mijn vader, Thijs dat het tijd is om te gaan. Hij staat op pakt de autosleutels en we vertrekken richting Lin. 

Ik kom om vijf minuten voor 1 aan en geef mijn vader nog een kus op de wang voordat hij vertrekt. Ik loop naar de voordeur en duw op de bel. Na een halve minuut wachten gaat de deur open. Ik kijk op en sta oog een oog met een super mooi meisje. 

"hay, kom maar binnen" zegt de lieve stem. "t-thanks" stotter ik als ik naar binnen stap. Ik weet gewoon bijna zeker dat mijn wangen gekleurd zijn op dit moment. 

"hey bitch" hoor ik. Ik kijk naar de trap en daar komt Lin naar beneden gehuppeld. "hey hey" zeg ik vrolijk terug. Het meisje waarvan ik denk dat de babysitter is, is al door gelopen naar de woonkamer. Ik hang mijn jas aan de kapstok en loop dan Lin achterna. Lins huis is klein maar fijn. Het meisje zit aan de tafel met haar laptop voor zich en oortjes in. 

"hey wil je thee?" vraagt Lin. "ja sure" zeg ik. Lin pakt de waterkoker en vult hem met water. "en?" vraagt ze zacht. Ik weet wat ze bedoeld dus ik knik heftig met mijn hoofd. Lin lacht om mijn reactie en fluistert nog een snelle 'zei ik toch'. Ze zet de waterkoker aan en haalt een pak koekjes uit de kast. We hebben het over van alles en nog wat. Het water is gekookt en Lin doet het in onze mokken. 

We lopen naar de tafel en gaan tegenover de babysitter zitten. "okay wat snap je niet van Duits?" vraag ik als ik de boeken voor me pak. "de naamvallen, ik heb wat materiaal uitgeprint" zegt Lin als ze de bladen met oefenmateriaal pakt. "okay en heb je er ook de antwoorden bij?" vraag ik als ik de bladen bekijk. "nope" zegt ze droog. Ik neem een slok van mijn thee en kijk ondertussen on opvallend naar de babysitter. Hoe kan iemand zo mooi zijn. Ze heeft Bruin lang haar, bruine puppy ogen en een schattig baby gezichtje. Ze heeft een zwarte bril op. Verder draagt ze gewoon een joggingsbroek met een t-shirt waar ze een vest overheen heeft. 

"okay nou dan zullen we maar eens kijken of je dit een beetje goed hebt gemaakt" zeg ik. Ik duw een koekje in mijn mond en bekijk de zinnen die Lin heeft ingevuld. "okay, volgens mij zijn ze allemaal wel goed maar waarom heb je deze niet ingevuld" zeg ik als ik naar een van de twee zinnen op het blaadje wijs die ze niet heeft ingevuld. "ik wist bij die het woord niet in het Duits en bij de andere, die was gewoon veel te lang" zegt ze droog. Ik lach een beetje en bekijk het woord waarvan Lin niet wist wat het was. Ik heb zelf ook werkelijk geen idee wat het woord is. 

"nope ik weet het ook niet" zeg ik na een tijdje. "Sarah, weet jij wat dit woord is in het Duits" vraagt Lin als ze het blaadje uit mijn handen trekt. Ik zie Sarah vragend naar het blaadje kijken. "zin vier" zeg ik snel. Ze bekijkt het woord. "ik weet zeg maar wel wat het is maar weet het even niet uit te leggen, wacht ik zoek het op" zegt ze met haar engelen stem. 

"nee, ik kan het niet vinden ik heb geen idee wat het is" zegt ze na een tijdje. "dan vragen we het wel aan onze lerares" zegt Lin als ze het blaadje terug krijgt. 

"hey ik heb wat geld mee en ik wil eten dus kunnen we even naar de winkel?" vraag ik aan Lin. "ja sure, ik heel even mijn schoenen boven" zegt Lin als ze opstaat en naar boven loopt. Ik sta ook op en breng even onze lege mokken naar de keuken zodat Sarah dat niet hoeft te doen. Ik pak mijn jas en doe hem vast aan. Lin loopt de trap af en wil naar buiten lopen. "moet jij niet zeggen dat we even naar de winkel zijn?" vraag ik. "oh ja" ze loop nog even naar Sarah. "we zijn even naar de winkel" zegt Lin. "okay tot zo" zegt Sarah blij. Ik knik en we lopen naar buiten. 

My Best Friends BabysitterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin