-4-

1.5K 29 0
                                    




Lins pov

Ik ben nu samen met Sarah de woonkamer aan het opruimen. Over een paar minuten komen Emma, Jay en Luca. Mijn ouders zijn dit weekend alweer weg omdat mijn vader een concert heeft in Berlijn ofzo. Ik heb aan Emma gevraagd of ze wil blijven slapen want ik mocht één iemand vragen van mijn ouders. Anders zou Sarah het niet aan kunnen volgens hun. We zijn net klaar en ik wil op de bank ploffen maar dan net op dat moment gaat de deurbel. Ik maak open en sta oog in oog met de mooie bruine ogen van Luca. "h-hey kom binnen" zeg ik stotterend nadat ik zijn outfit bekeken heb. Hij heeft een witte blouse aan met een spijkerbroek en witte sneakers. Hij ziet er goed uit. "gefeliciteerd Lin" zegt Luca enthousiast als hij mij omhelst in een sterke maar fijne knuffel. "ik heb een klein cadeautje voor je" zegt Luca. "wat, wat is het, zeg het" zeg ik blij. "Zullen we naar de woonkamer gaan de hal is zo klein hier" zegt Luca en ik loop meteen naar de woonkamer. "okay we zijn in de woonkamer wat is mijn cadeautje?" vraag ik nu heel nieuwsgierig. Luca maakt de zak open die hij bij zich heeft en haalt er de grootste teddybeer uit die ik ooit gezien heb. "holy shit Lucaaa" schreeuw ik als ik de teddybeer omhels. "gelukkig je vind hem leuk" zegt hij opgelucht. "ik hou van hem" zeg ik. Luca lacht om het beeld van mij en de beer. Waardoor ik lichtjes begin te blozen.


Emma's pov

Ik stap uit de auto met mijn logeertas en zie dat Jay op het punt staat aan te bellen bij Lin. Ik ren naar hem toe en Lin maakt de deur open. "gefeliciteerd" zeggen Jay en ik tegelijkertijd. "thankies, kom binnen" zegt Lin als ze ons binnen laat. "wat willen jullie drinken?" vraagt Lin als we de woonkamer in lopen en op de bank ploffen. "we hoeven niks, over een paar minuten gaan we en ik pak in de bios drinken" zeg ik. Jay en Luca knikken.

"okay Lin ga zitten het is tijd voor cadeautjes" zeg ik vrolijk. "yeey" zegt Lin blij. Na een paar minuten heeft ze alles uit gepakt en we gelegd. Van Jay heeft ze een manga gekregen en van mij heel veel eten.

"okay jongens gaan we" zegt opeens een stem achter me. Ik draai me om en daar staat Sarah. Mooie lieve schattige Sarah. Ik kijk snel weg als ik door heb dat de rest al staat en ik aan het staren ben naar de babysitter. We doen onze jassen aan en lopen naar de auto van Sarah. Ik zit achterin naast Jay en naast Jay zit Luca met Lin voor Luca naast Sarah. Na een kwartier zijn we bij de bios en stappen we allemaal uit. we zeggen nog 'bye' tegen Sarah die daarna snel wegrijd. Puck en Megan staan al in de hal te wachten met de kaartje voor ons.

"hey, hier zijn de kaartjes" zegt Puck als ze de dingen in onze handen duwt. Puck en Megan feliciteren en knuffelen Lin nog even en dan betaalt Lin Puck terug en lopen we naar binnen.

We kopen eerst ons eten en drinken en als we in de rij staan valt mij iets op. "hey jongens als we deze combo pakken zijn we veel beter uit" zeg ik. Iedereen kijkt me meteen vragend aan. "we kunnen deze combo pakken met drie grootste bakken popcorn dan hoeven we er maar een te betalen en ons drinken, we kunnen toch per twee personen een bak delen" zeg ik. Iedereen gaat akkoord. "ik deel met Megan" zeg ik snel. "ik deel dan wel met Lin" zegt Luca verlegen. "okay Puck dan delen wij" zegt Jay en ik zie Puck knikken en blozen. We kopen het eten en drinken en lopen dan naar onze zaal.

We gaan helemaal bovenaan zitten en praten tot de film begint. Lin zit naast Luca, Puck naast Jay en Megan naast mij. Ik geniet van hoe mijn twee koppeltjes de bakken popcorn delen.

"het was echt een leuke film" zegt Jay als we de zaal uit lopen. "ja het was echt leuk" zegt Luca. we knikken en lopen dan naar buiten waar Sarah al staat te wachten. Puck en Megan zijn gebracht naar de bios maar moeten dus wel gewoon mee naar Lin. "okay, ik ga voor zitten naast Sarah, Lin op Luca's schoot en Puck op Jay's schoot dan kan Megan tussen jullie in" Puck, Lin en Luca blozen terwijl Jay een glimlach op zijn gezicht heeft. Ze gaan allemaal akkoord met mij en we stappen snel de auto in.

My Best Friends BabysitterWhere stories live. Discover now