17 (Utolsó)

109 3 0
                                    

-Lee Changmin, üdvözletem, Kim Woobin vagyok-állt még mindig előttem Woobin, ezzel elállva a kijáratot
-Én is imádlak, de most sietek haza, mert a dorm társaim már nagyon várnak-toltam kicsit arrébb izmos testét, de ismét beállt az ajtóban
-Á, egy rajongó-vett fel egy félmosolyt, aminek, most muszáj volt ellenállnom, mert tényleg siettem haza, hogy még 9 előtt hazaérjek, hiszen még a cukrászdába is be szerettem volna ugrani egy kis macaronért
-Ne haragudj, de tényleg sietek, majd holnap beszélünk-mosolyodtam el kicsit
-Hát rendben, de szavadon foglak-állt arrébb, ezzel szabaddá téve az ajtót
-Köszönöm, na szia-integettem, és elindultam az egyik cukrászda felé

Miután mindent megvettem, egyből haza mentem, és a ház elé érve gyorsan a hátam mögé rejtettem a sütis dobozt. A hecc kedvéért be is csengettem. Kinyílt az ajtó és egy álmos Soyou lesett ki rajta.

-Ki rendelt sütit?-vettem elő a hátam mögül a dobozt
-Minnieeee!-ébredt fel rögtön-Kihyun, haza jött az asszony!-kiabált be gondolom a nappaliba
-Még hogy asszony-mormogtam magamban

Beljebb mentem, viszont valaki rögtön nekem rontott és elkezdett ölelgetni.

-Jézus, csak tegnap találkoztunk-nevettem el magam
-De mintha ezer év lett volna-ölelgetett még mindig
-Olyan aranyosak-szólalt meg Hyolyn a kanapé felől
-Hallottam!-kiáltottam a nappali felé, majd miután Kihyun elengedett, bementem a szobámba átöltözni

Felvettem egy egyszerű cicanadrágot, és egy hosszított pólót, aztán bebújtam a nyuszis mamuszomba, amit nem is értek, hogy eddig miért nem hordtam. A gond csak annyi volt, hogy nem volt csúszásgátlós a talpa, így egy jól irányzott mozdulattal seggre is estem a nappali felé menet.

-Jól vagy, Minnie?-kérdezte Bora, aki aggódva sietett oda hozzám
-Ó, kutya bajom-simogattam meg kicsit a hátsóm, miután sikerült felállnom
-Kihyun! Már nem is érdekel, mi van a csajoddal?-kiabált Bora, de azonnal le is pisszegték
-Telefonál-suttogta Shownu
-Oh... Kivel?-kérdeztem
-Valami csajjal...-válaszolt Hyungwon a kérdésemre

Valami csajjal... Hmmm... Utána menjek? Vagy ne? Ne legyek ennyire kíváncsi, igaz?

Mivel úgy döntöttem, nem megyek, ezért a konyha felé vettem az irányt. Kivettem a tányérokat a szekrényből, majd a macaronos dobozért nyúltam. Vagyis nyúltam volna, de az nem volt ott. Kicsit bosszankodva ugyan, de odamentem a nappaliba, kihallgatósdit játszani.

-Ki volt az?!-kérdeztem mindenki felé intézve kérdésemet, de senki sem válaszolt

Csak értetlenül meredtek maguk elé, és valószínűleg azon filozofáltak magukban, hogy már megint mi bajom lehet. Jól van, akkor játszhatunk így is.

-Akkor ezek szerint enyém az összes nutella-fordítottam nekik hátat
-Soyou volt!!!-kiáltották egyszerre
-Soyou?-lepődtem meg, mivel ezt nem hittem volna róla
-Bocsi-húzta be a nyakát, miközben egy újabb macaronba harapott, majd a dobozt a dohányzó asztalra rakta

Nem sokkal később Kihyun is visszatért, és nem tudta mire vélni a kialakult helyzetet, de végül megszólalt.

-Minnie, öltözz valami szépbe, elviszlek valahová-mondta sejtelmesen

Elhúztam a szám, mivel nem rég értem haza és öltöztem át, de egy nagy sóhaj és egy oké kíséretében, megint bevonultam a szobámba, viszont ezúttal Bora is követett.
Később el mondta nekem, hogy külső szemlélőként jött utánam, hogy nehogy valami szerinte "gázos cuccban" jelenjek meg Kihyun oldalán.

Legelsőként egy bézs vászon nadrágot választottam, egy virágmintás pólóval, és egy kicsit magasabb sarkú, ugyanolyan bézs színű cipővel.
Sajnos Bora a süllyesztőbe vágta, így megint választanom kellett, végül pedig egy fehér, csipkés ruhára tette le a voksát, egy halvány szürke kardigánnal és a hozzá illő lapos talpú cipővel.

Bora gyorsan megcsinálta a hajamat, végül pedig szóltam Hyolynnak, hogy segítsen a sminkelésben, és mit ne mondjak, egész jó lett... Na jó, rohadt jól néztem ki. Oldalamra kaptam egy kistáskát, amibe a telefonomat és egy zsepit raktam, meg persze a biztonság kedvéért egy kis pénzt is.
Elindultam a nappali felé, és mire odaértem, Kihyun már ott várt engem, csak hogy közben nyomkodta a telefonját.

-Ki ez a jó nő?-kurjantott ide nekem Shownu

Ha már ő ezt kérdezi, akkor a végeredmény rossz nem lehetett.
Erre a kérdésre Kihyun, aki a konyhapultnak támaszkodott eddig, most ellökte magát onnan, és zsebre vágta az okos készüléket. Amikor rám nézett, a szeme csak úgy csillogott. Ennyire tetszene neki amit lát?

Szóval, miután elrakta a telefonját, felém sétált, ezzel egyre csak csökkentve a köztünk lévő távolságot. Teste már egyre közelebb került hozzám, és erősen az arcomra fókuszált, miközben az arcom egyre pirosabb színt vett fel, így amikor ideért, hozzám, az arcom szinte már lángolt.
Arcomat óvatosan közre fogta két tenyerével, majd egy apró csókot lehelt ajkaimra.

-Gyönyörű vagy-felelte, én pedig nem győztem pironkodni
-Köszönöm-mosolyodtam el
-Úúúú! Ez nagyon romiii!-visongott Minhyuk

Kihyun tenyerét az arcomról levéve lejjebb csúsztatta, egészen a fenekemig, ahová egy jó nagyot csapott, ennek következtében, egy nagyot ugrottam, de nem sikkantottam fel.

-Mehetünk?-várta, hogy belékaroljak
-Gonosz vagy, de igen-mondtam

Kiérve az éjszakai, kihalt utcára, jobbra fordultunk, és elindultunk előre. Egy körülbelül 15 percnyi séta után, egy kivilágított kosárlabda pályához értünk. Rajtunk kívül senki és semmi nem volt ott, csak egy kosárlabda, egy kisebb asztal gyertyákkal, evőeszközökkel, és egy pincér, karján hófehér konyharuhával.

-Ez csodálatos-ragyogtak fel szemeim

Az asztalhoz érve Kihyun kihúzta nekem a széket, betolt, ahogyan a romantikus filmekben is szokták, majd ő is helyet foglalt.
A pincér töltött nekünk egy kis vörösbort, és elvonult egy kicsit. Két egyforma tányérral, rajta steak, egy kis krumpli, és az elengedhetetlen barna mártás.
Nagyon romantikus pillanat volt az egész... Az étel elfogyasztása közben, ráharaptam valami keményre, így fájdalmasan jajdultam fel, de még időben szedtem ki a számból egy ezüstösen csillogó nyakláncot.

-Tudom, hogy még nincs itt az ideje a leánykérésnek, ezért egyenlőre ezt adom neked, szerelmünk jelképeként-kelt fel az asztaltól, és elvette tőlem a nyakláncot
-Nem kellett volna-pirultam el
-De, kellett, mivel szeretlek téged, mindennél jobban-csatolta össze a két végét, majd maga felé fordított a székkel együtt

Megcsókolt. Ismét, de ezúttal hosszan, tele érzelmekkel...

-Én is szeretlek, Yoo Kihyun-mondtam,  miután elváltak egymástól ajkaink, majd ismét egy csókot lehelt rá

*1 hónappal később*

A sorozat, amit még 1 hónapja kezdtem el Woobinnel, hamarosan véget ér. Ő maga a forgatások alatt egyre jobban megváltozott, persze jó irányba, és jó barátok lettünk, ami nagy szó egy macsónál, sőt még barátnője is van, az egyik sminkesünk, aki nagyon aranyos egy lány.

Hyolyn és Hyungwon végül összejöttek, mi pedig jó úton haladunk afelé, hogy Kihyunnal a google keresés csúcsán legyünk. Eléggé vegyesen fogadták a hírt a rajongók, miszerint együtt vagyunk, de hát ha egyszer szeretjük egymást és boldogok vagyunk, nem számít, hogy mi rosszat gondolnak mások...

❤️ VÉGE ❤️

New Face • BEFEJEZETTOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz