SEVGİLİ

767 37 17
                                    

"Clara.. Biraz değişik bir haberim var. Bu ikimizide ilgilendiriyor aslında, en çok da seni." lafı dolandırıyordu, ne vardı da hemen söylese. Hem de ne olabilirdi ki beni en çok ilgilendiren konu. Yutkundum.

"Andy, ne olduğunu düzgünce anlat." başını salladı ve,

"John ve James ile ilgili, Clara." James mi?

...

Sert bir şekilde yutkundum. James dedi değil mi?

"Andy.." derin bir nefes aldım. "Devam et lütfen." dedim. İç çekti ve eli arka cebine gitti. Telefonunu çıkardı, biraz uğraştı ve telefonu bana uzattı.

"Hepsini oku. Okuduktan sonra sakin ol." korkuyordum. Andy böyle diyorsa korkunç bir şey olmalı. Ah! Tanrım!

Uzattığı telefonunu alacakken Jeremy benden erken davrandı ve telefonu eline aldı. Başımı ona çevirdim ama telefona bakıyordu. Bir kaç saniye sonra Jeremy'nin sesini duydum. Ağzından bir küfür kaçırdı. Başımı ona çevirdim.

Kaşlarımı çatıp, "Ne oldu?" sert bakışları bana döndü,  "Al telefonu." dedi ve elime telefonu tutuşturdu. Hızla içeri geçti. Hiç bir şey yapmadan sadece telefonda yazan şeyleri okumaya başladım.

Ünlü ve zengin War ailesinin oğulları James War ve John War ilginç açıklamada bulundular!

James War ve John War yakın bir zamanda Big şirketinin kızları, Ashley ve Lisa ile evlenme kararı aldılar.  Ama ters giden bir şey oldu. Onlar dünyaca ünlü Alanso şirketinin kızları ile sevgili olduklarını ve çok uzun zamandır böyle olduklarını söylüyorlar.

Bunu duyan Big şirketi ise War ve Alanso şirketine baya kızmış gözüküyor.

Bize göre bu ilişki çok iyi. E ne de olsa düşman şirketler birleştiler. Bu, birleşmenin sadece küçük bir iyi yanı. Daha çok iyi yanları var;).

Tekrar ve tekrar okudum haberi. Birden vücudum titredi. Ne yapmalıydım ki?

"Clara.. Bence geri dönmeyi hak etmiyorlar bile." sesinde bir istek vardı. Yalan söylüyordu. O da delicesine John'u istiyordu. Kafamı bu sefer haberden kaldırdım, Andy'ye verdim. Şuan ne yapcağım konusunda bir fikre sahip değildim. Bu yaşadıklarımız kolay değildi.

James'in kardeşi ortaya çıktı ve onlardan intikam alacak. Peki bu konu da Jackson'a yardım edecek miydim? Belki evet ama şuan kararsız sonu olmayan bir çukura düşmüştüm.

"Andy.. Cidden, kararsızım. Olaylar farklı bir boyut altında." derin nefes aldım. "Bir de bu olay eklendi. Ne yapacağımı bilmiyorum." dedim sıkkınlıkla. Ona Kate'lerin bana yaptığı olayı ve Jackson'ı anlatmadım. Bilmiyorum,  niye anlatmadığımı. Ama ilk kez aklımı dinledim. Hep kalbim ile hareket ettim. Hata ettim..

"Emin ol ben de şuan öyle bir durumdayım." dedi. Sorunsuz bir hayat. Çok mu şey istiyorum, Tanrım? Hayır..

...

Ağzımın kenarlarından akan kanı silmek ile uğrşamadım. 4... Bugün tam tamına 4 kişinin kanını sonuna kadar içtim. Bu demek oluyor ki 4 kişinin canına kıydım. Ama bir gram bile acıma hissetmiyorum.

Elimin altında ki cansız bedene baktım, sırıtmaya başladım. Kafayı yemiş de olabilirim. "Kanının tadı.. Baya güzelmiş." ölü biri ile konuşuyordum. Evet, kesinlikle kafayı yedim. Hep o James yüzünden. İçmediğim halde ne oldu bana?

KURT VE MELEZ AŞKIWhere stories live. Discover now