İTİRAF

1.6K 83 2
                                    

Sevdiğim insan daha doğrusu kurt ile sevgili olmuştum. Mutlu olmak için bir çok sebebim vardı. Eh tabi James'di bu sevmemek elde değil ki.

Elini uzattı tuttum okulun içerisine girdik herkes bize bakıyorlardı dinlemeye başladım
Oo yakışıklıyı kapmış ... vayy be ben onun için öldüm ve ona vardı ... zevki iyiymiş güzel kız woaw... gibi şeyler söylüyorlardı. Yüzümde aptal bir sırıtış oldu, sempatik olanından. James kulağıma eğildi. 

"Şuan çok gururluyum." göğsünü gere gere söylemişti.

"Peki niye?" bakışları bana döndü, uzunca bana baktıktan sonra önüne bakmaya devam etti.

"Sen artık bana ait olduğun için bebeğim." kıkırdadım. Sınıfa adımımızı attık, hâlâ ve hâlâ bütün gözle bizde olması beni germişti. Ne yani biz sevgili filan olamayız mı? Onları aldırış etmeden bizim grubun yanlarına gittik. Derin bir sohbettelerdi ve Alex bizi görünce diğerleri de baktı. Ellerimizden bakışları yukarı çıkıp yüzüme bakmaya başladılar.

Alex "Ne ara sevgili oldunuz?" kıkırdadım ve,

"Daha yeni diyelim." bununla ilgili sohbet ettik teneffüs bitene kadar. Seviyordum ben onları eminim ki onlarda beni..

...

Okulun zili çalıp bugününde sonuna gelmiştik. Okulu sevmiyordum her kurt ve vampir gibi. Belki aralarında vardır seven. Beraber altı kişi okuldan çıktık. Bizi uzaktan gören çete zannetmesi gayet normaldi.

Herkes kendi arabalarına bindi ve uzaklaştılar. James ile de vedalaştık ve bende kendi arabama bindim. Bir süre bekledim Andy'nin de gelmesini. Sağ tarafın kapısı açılınca bakışlarım oraya çevrildi, Andy gelmişti. Birbirimizi görüp tebessüm ettik ve bende arabayı çalıştırdım. Ardından yolda ilerlemeye başladık.

Sohbet açmak amaçlı konuşmaya başladım.

"Andy, tahmin et ne oldu?" bakışlarım yolda iken ona bir soru yönelttim. Ben devam edecekken onun sesini duymakla sustum.

"Sen James ile sevgilisin, değil mi?" gözlerimi kocaman açtım. Hadi ama nerden öğrendi ki?

"Nerden biliyorsun?" alaycı bir şekilde kıkırdadı.

"Clara, Clara, Clara. Hadi ama ben seni izliyorum. Ne yaptığını bilmem benim de hakkım ne de olsa." Ah Tanrım cidden! O zaman öpüştüğümüzü görme ihtimali çok yüksekti.

"Ah pekâlâ Andy." dedim ve gaza biraz köklendim.

...

Andy evine gitmişti bende arabayı park edip şimdi eve girecektim.

"Clara!" adımı duymam ile vücudumu arkaya çevirdim. James'i gördüm. Gülümsemeye başladım. Şuan enerjim yine yerine gelmişti. Yanıma kadar geldi.

"Ben seni niye bu kadar çok seviyorum?" konuşması iyiyim le kıkırdadım ve, "Bilemem ki." dedim. Adımlarını yaklaştırdı ve belim soğuk duvara değdi. Yanıma iyice sokulup gözünü kapattı ardından ben de kapattım. Yakasından tutup dudaklarının dudaklarıma değmesini sağladım. Sert bir şekilde öpüşüyorduk. Alt dudağımı dudaklarının arasına aldı. Dilini de devreye sokunca durması için dudaklarımızı ayırdım.

Nefes nefese, "Tamam bu kadar yeterli. Biri görecek." dedim.  O da benden farksızdı. Nefesimizi sakinleştirdik ardından,

"Se-" kapının açılması ile bakışlarımız oraya döndü. Annem'di. Annem yanımıza geldi.

"Merhaba, bayan" devam etmesi için bekledi. Annem de konuşmaya başladı.

"Sam." James başını salladı ve hafiften uzaklaşmaya başladı.

KURT VE MELEZ AŞKIWhere stories live. Discover now