SEN MİYDİN?

4.5K 181 50
                                    

Telefonumun sesiyle gözlerimi açtım. Yattığım yerde doğrulduktan sonra komidinin üstünden telefonumu aldım. Açtıktan sonra kulağıma getirdim.

"Efendim baba?" otoriter sesiyle konuştu, "Okul diyorum. Daha hazırlanmadın mı?" yutkundum, yataktan bir hışımla kalktım. Dolabın önüne geldim, telefonu omzum ve kulağım arasına koyup dolaptan kıyafet çıkardım.

"Endişelenme, yoldayım."

"Pekâla, kendine iyi bak." sert babadan iyi baba rolüne geri dönünce ben de vedalaşıp kapattım. Telefonu yatağa koyup önüme döndüm. Fileli çorap, siyah şort ve üstüne beyaz tişört giydim. Dizime gelen topuklu siyah botumu giydim. Banyoya gidip yüzümü yıkayıp
kuruladım Sonra saçlarımı dalgalandırdım. Üstümdeki kıyafetlere uyacak bir makyaj yaptım.

Aşağı indim. Mutfaktan iki kan torbası alıp üstüme dökmeden içtim. Bitirdikten sonra yukarı çıktım. Odama girdim, masanın üstünden çikolata kokulu bir parfüm alıp üstüme sıktım. Yatağın üstünden küçük çantamı aldım, bir kaç şey koydum ve telefonumu da. Aşağı indim, evden çıktım. Kapıyı kitledikten sonra anahtarı çantaya koydum.

Yan tarafa yani Andy'lerin evine doru yürüdüm. Kapılarının önüne geldikten sonra iki kez kapıyı tıklattım. Bir süre sonra kapı açıldı. Kapıyı Andy açmıştı , bana bıkmış şekilde bakıyordu,  kaşımı çattım anlamazca.

"Bir an okulu unutup gelmeyeceğini zannettim." kaşımı düzelttim ve kıkırdadım

"Babam sayesinde gerçekleşmedi." gülümsedi ve kapıyı kapatıp ilerlemeye başladık

"Babana bir teşekkür borcum var." yine kıkırdadım. Arabanın önüne geldik Andy 'e döndüm

"Anahtar?" dedim hatırlamış gibi yapıp cebinden çıkardığı anahtarı bana attı havada tuttum. Düğmesine bastım kiliti açtım Andy şoför koltuğunun yan koltuğuna oturdu bende şoför koltuğuna oturdum.

Arabayı çalıştırdım ama yolu bilmiyordum. Andy'e döndüm

"Yolu tarif eder misin?" başını salladı.

"U dönüşü yap ve düz git." debrayaj 'a bastım sonra vites'i bir'e attım debreyajdan ayağımı çektim ve gaz 'a bastım sonra direksiyonu çevirdim ve U dönüşü yaptım.

......
~15 dakika sonra
Okulun önünde
Clara'dan devam~

Sonunda gelmiştik Andy sayesinde yavaş sürmüştüm. Hız yapmaya çalışınca , Andy korktu ve beni tehdit etti hem de kapıyı açıp atlarım diye sadece yaralanırdı ama Andy bana emanetti.

Bu Kurt okulu mudur nedir çok değişikti. Benim Toronto 'daki liseme benzemiyordu ama evimiz Toronto 'da değildi yani ordaydı ama şehirde değildi kimsenin olmadığı az olan bir yerde yaşıyorduk zaten Toronto'da da kimse yoktu güzel bir şehirdi ama buranın adı yanlış hatırlamıyorsam Ottowa diye geçiyor. Ottowa 'da Kurt ve Vampir okulu yapmalarının nedeni az kişi olmaları ve hep dağlık ve ormanlık bir alana sahip olması.

Bu okul şöyleydi ; okulun 5 kilometre arkası , yanları ve önü ormanlıktı yani anlayacağınız dört bir yanı ormandı.

Okulun yanında bir okul daha vardı yani okullar birleşirkti ama bölümlere ayrılmıştı üniversite bölümleri gibi ama 2 tane vardı bir Kurt Okulu diğeri Vampir Okulu 'idi. Ortadan iki okulu duvar ve tel yardımı ile ayrılmıştı.

"Okulla bakışman bittiyse artık girelim mi?" Andy'nin sesiyle ona döndüm bana gülümsüyordu,  bende ona gülümseme yolladım başımı salladım, Kurt Okulu'nun bahçesine girmeye başladık.

KURT VE MELEZ AŞKIWhere stories live. Discover now