SEZON FİNALİ

777 46 10
                                    

"Bizimle geleceksiniz." dedi iki adamdan biri. Birbirimize anlamsızca baktık. Ayağa kalkacak gücü içimizden sadece Jeremy buldu.

"Anlamadım." dedi kalın ses tonuyla. Adamların üstüne yürüyordu adamlar hiç kıpırdamıyordu. Jeremy adamların önünde durdu ve adamlar takım elbise giymiş bir koruma tipleri vardı. Birinin kirli sakalı vardı ve adamlar Jeremy ile aynı boydaydılar.

"Bunda anlamayacak bir şey yok." dedi adam sakin ses ve yüzüyle.

"Bende öyle zannettim." dedi,  Jeremy yumruğunu attı fakat attacağı adam havada yumruğunu tuttu ve adam nereden çıkardığını bilmediğim iğneyi Jeremy'nin boynuna batırdı. Jeremy'e iğne batar batmaz bayıldı ve adamların biri Clara'ya diğeri ise bana doğru gelmeye başladı.

Ben ayağa kalktım fakat Clara hiç umursamadan adamın iğne batırmasını bekliyordu. Adam önüme geldi bende saldırma hareketini aldım ve Clara'ya bakarak.

"Clara kendini koru." Clara kollarını iki yana kaldırdı ve omzunu silkti. Adam da hiç zaman kaybetmeden iğneyi boynuna batırdı ve Clara da yere yığıldı.

"Clara!" diye bağırdım ama işe yaramadı bayılmıştı adamlar üstüme gelmeye başladılar. Gücüm yoktu halsizdim ama kim olduğunu bilmediğim kişilere savunmasız duramazdım.

Adamlar önümde durdu ilk saldırıyı ben yaptım ve yumruğu attım aynı Jeremy'deki gibi yumruğu tuttu diğeri iğne batıracağı zaman diğer elimle onu tuttum. Elimi tutan adam bana çelme taktı ve yere düşmemi sağladı.

Yere sırt üstü düştüm kalkmak istedim ama adam elimi tuttu iki elimide. Diğer adamda yere eğildi ve elinde iğne ile bana yaklaşmaya başladı. Başımı iki yana sallayarak iğne batırmamasını sağladım. Ama bu da işe yaramadı adam diğer eli ile çenemden tuttu ve iğneyi yaklaştırdı.

İğneyi vurmadan önce , "Siz kimsiniz?" dedim , iğneyi vurdu bilincim yavaş yavaş kapanıyordu.

"Logan." en son duyduğum buydu.

Logan

Kızları ve oğlanı bayıltınca kulaklığımdan ses gelmeye başladı.

"Hallettin mi?" etrafa bakmayı kesip bayılttığım kişilere baktım.

"Tabiki."

"Onları alıp size verdiğim özel uçağa binin ve gelin." görmesede başımı salladım.

"Olur efendim." tam kulaklığı kapatıyordum ki ses geldi.

"Onlara zarar vereyim deme yoksa seni işten atarım Logan." dedi net ve kararlı sesiyle.

"Öyle yaparım." kulaklığı kapattım. Carlos 'a döndüm bana bakıyordu.

"Sen oğlanı al bende kızları. Arabaya kadar taşıyalım." başını salladı. O , adının Jeremy olduğunu bildiğim kişiyi bir hamlede sırtına aldı. Bende önümdeki Andy denen kızı bir omzuma aldım sonra Clara'ya doğru gitmeye başladım. Yere eğilip onu da bir omzuma aldım ve Carlos'u takip ederek yürümeye başladım.

Limuzin'nin arka kapısını Carlos açarak ilk Carlos geçti ve arka tarafa Jeremy'i yatırdı. Ben de kızları birini ön koltuğa diğerini onun yanındaki dikey şekilde uzun koltuğa yatırdım ve arabanın arka tarafından çıktık.

Ön kapıları açıp şoför koltuğuna Carlos oturdu bende onun yanındaki koltuğa.

"Nereye gidiyoruz?" ona döndüm ve konuşmaya başladım.

"Havaalanı 'na , orada ki geldiğimiz özel uçağa binip
New york 'a gidiyoruz."

"Peki limuzin'i ne yapacağız?" ofladım. Çok soru soruyordu.

KURT VE MELEZ AŞKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin