AFFEDİLMEK

739 49 10
                                    

"Bu ne!?" diye bağırdım etraf mahvolmuştu resmen parti yapmışlar yani bilmiyorum ama etraf burada parti vardı! diye bağırıyordu resmen. Yerlerde bitmiş yiyeceklerin paketleri , etrafta birkaç tane yiyecek saçılmış , içecekler yerlere dökülmüş , koltuğun yeri değişmiş yani evin şekli değişmiş. Yürümek için adım atmıştım ki ayağıma içki şişesi geldi. Artık ben böyle ah neyse!

"Ne varmış ki?" dedi Jeremy , ona sen ciddi misin? bakışı attım

"Siz sarhoşsunuz galiba" başını belli belirsiz salladı ayağa kalkmaya çalıştı hepsi ve hepsi yere düştü ama Elizabeth ile John bayıldılar.

Yanlarına gittim tam onları taşıyacakken arkamda kıpırtı hissettim ve hemen onları orda bırakıp ayağa kalkmaya çalıştım ama Jeremy eliyle bacağımdan tuttu.

"Gitme" dedi , Amy uyanmıştı ve başını tuttu etrafa göz gezdirtikten sonra beni gördü ve ayağa kalktı , Jeremy 'e sinirle baktım

"Bırak!" diye bağırdım hiç değişmemişti hâlâ bacağımdan tutuyordu , kurt tırnağımı çıkartıp elini çizdim inleyerek bırakmak zorunda kaldı.

Ayağa bir hışımla kalktım Amy gitmişti. Koklamaya çalıştım evden çıkmıştı ama daha yakındaydı. Açık olan kapıdan çıktım sol taraftaydı koşuyordu ama ben ondan daha hızlıyım.  Koştum ve yanına bir saniyede geldim. Saçından tuttum bir hışımla çektim ve bıraktım yere düşmüştü.

Eğildim ve saçından tuttum
"Ah yeter saçımdan tuttuğun için kafamda saç kalmadı!" bu kız bana bağırmadı diyin hayır Clara yanlış duydun diyin. Saçından tuttum.

"Bıktım senden şurda seni öldürürüm ama Tanrıya şükret ki bana lazımsız yani şimdi akıllı kız ol" dedim kurt tırnaklarımla kolunu çizdikten sonra tekrar saçından tutup sürüklemeye başladım.

Eve geldim kapıyı kitledim evde sessizlik vardı demek ki uyuyorlar. Bodruma indim odanın kapısını açtım içeri fırlattım kapıyı kapattım ve büyü yaptım. Yukarı çıktım ev çok pis durumda ve bunları emin olun ben temizlemiyecem.

Salona geldim hepsi uyuyordu bağırmaya başladım

"Hey millet kalkın hadi!!" aniden hepsi kalktılar ama öyle kalkınca başları ağrıdı başlarından tutup zar zor konuştu Jeremy

"Ne bağırıyorsun?! Ve bize ne oldu?" koltuğun üzerindeki pis şeyleri ittikten sonra oturdum

"Bilmiyorum ama bildiklerim şunlar parti yapmışa benziyonuz ,  içki içmişsiniz ve en önemlisi de ne biliyorsunuz mu?" kaşlarını çattılar birbirlerine uzunca bakıp bana döndüler ve başlarını hayır anlamında salladılar. Ellerimle onları gösterdim sonra etrafı göstererek

"Siz burayı temizleyeceksiniz ve duş almanızı tavsiye ederim gerçekten çok pis kokuyorsunuz"  salondan çıkmak için ayaklandım Jeremy yine elimi tuttu

"Hey nereye bize yardım edeceksin" omuz silktim

"Burası benim evim ama siz kirlettiniz. Kirleten temizler ve ben uyuyacağım burayı temizleyip ve duş aldıktan sonra beni uyandırın" Jeremy 'nin elini çektim ve salondan çıkıp odama ilerlemeye başladım.

Odama geldim yatağımın üstündeki pikeyi kaldırdım yatağın içine girdim sonra üstüme pikeyi üstüme geri çektim. Hâlâ anlamıyorum siz benim gitmemle hemen parti mi yaptınız? Bir daha asla bir yere gidersem asla bunları benim evimde koymayacağım nerede kalırlarsa kalsınlar umurumda değil. Zaten bunlar işlerini hallettikten sonra Amy 'i konuşturacağız. Belki doğruları söylerse yemek veririm ama şu an uyumak istiyorum.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

"Clara sana diy- dur bir saniye sen istedin" dediğini aldırış etmedim arkamı ona döndüm Jeremy işte ne yapa-  üstüme aniden su attı yataktan fırladım ve hemen ona döndüm

KURT VE MELEZ AŞKIजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें