Kapitel 10

106 5 2
                                    

*Advarsel sex scene*     Disse tegn kommer når den starter ----------

God fornøjelse 

3 dage efter.

Jeg har boet ved Taehyung, i snart 4 dage nu, og det har været skønt, vi var dog nød til at snakke, med hans mor. Så jeg fortale hende, lidt omkring det liv jeg har haft, og hun forstod det, så hun havde givet mig lov, til at bo ved dem. 

Taehyung og mig, har også været i skole igen, hvor vi tog den matematik test de andre tog, mens vi ikke var der. Jeg tror nu det fint nok, da Taehyung havde lært mig nogen ting, men man ved jo aldrig. 

Vi var også forbi dyrehospitalet, og besøgte Aiko, han er stadig ikke vågnet fra hans koma, men jeg ved, han nok skal klare den. Det er også gået meget frem af, med Taehyung og jeg, vi har gået ture sammen, lavet lektier, og været ude at spise. Og på de her tre dage, er jeg blevet sikker på en ting, og det er, at jeg er blevet forelskede i Taehyung. Men hvem ved om han har det, på samme som mig, nu må jeg jo se. Vi skal ud og spise igen i aften, så nu må vi se, hvad der kommer til at ske. 

Skolen.

Idag får vi resultatet, for den matematik test vi tog for leden, og jeg kunne godt mærke på min krop, den blev nervøs, da Hr. Kim delte dem ud. Jeg tog en dyb indånding, da Hr. Kim kom til mig. "Y/N." Sagde han, og lagde testen på mit bord, jeg tog papiret og bladrede om på sidste side, hvor karakteren stod. Jeg kunne ikke tro min egne øjne, jeg havde fået mit første 4 tal i matematik, nogen vil sikkert synes det ikke er stort. Men for mig der ikke kan finde ud, af matematik og aldrig har været god til det, så er det stort for mig. 

"Hvad fik du Y/N?." Spurgte Taehyung. "Jeg fik 4 Taehyung." Smilede jeg. "Sejt Y/N." "Tak for hjælpen Taehyung." "Slevføldig Y/N." Efter det, gennem gik Hr. Kim alle opgaverne fra prøven, så vi kunne se, hvordan man skulle regne dem, vi havde forkerte.  

Efter skole.

Vi er lige kommet hjem fra skole, Taehyungs mor er på arbejde, så vi er alene hjemme, men et spørgsmål har jeg dog, hvor er hans far?. Jeg har været lidt i tvivl, om jeg skulle spøger ham, for hans far har ikke været her. Og jeg ved ikke om det er mig, som ikke har lagt mærke til det, men jeg synes heller ikke de har snakket om ham. 

Vi ligger oppe i hans seng, og slapper af inden vi skal ud og spise. Jeg ved ikke om det er det perfekte tidspunkt, og spøger omkring hans far, men jeg kan ikke holde det i mig mere. "Taehyung?." "Jaer." "Der er noget jeg har haft lyst til, at spøger dig omkring." "Hvad er det?." Spurgte han. "Hvor er din far?." Jeg kunne se på ham, at mit spørgsmål ikke ligefrem gjord ham glad. "Øøøhm...det er lang historie Y/N....Men han rejser meget på grund af sit arbejde." "Så du ser ham slet ikke?." "Nej han er her nogen gange om året og siger hej til os....men ellers arbejder han." "Det er jeg ked af Taehyung." Sagde jeg, og kyssede hans hånd. "Det er okay Y/N jeg har lært at leve med det." Sagde han.

" Sagde han

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kys mig en sidste gangWhere stories live. Discover now