Kapitel 4

164 7 4
                                    

Mandag morgen.

Jeg vågner op på gulvet af noget vådt mod min kind, og da jeg åbner mine øjne, ser jeg Aiko som slikker på min kind. "Aiko?." Siger jeg, med en hæs stemme, han stopper og går nogen skridt tilbage, hvorefter han begynde at pive. Jeg rejser mig op, og tag mig til ansigtet, da det stadig er lidt ømt. "Det er okay Aiko." Siger jeg med, en beroligende stemme, hvorefter jeg åbner min dør, og går ud på badeværelset, jeg kigger mig spejlet, og ser blodet i mit ansigt er størknede.

Så jeg tager en klud og gøre den våd, hvorefter jeg tørre blodet væk, jeg kunne ikke lade være med at fælde en tåre, når jeg ser hvordan jeg ser ud i spejlet. "Hvordan er det du ser ud Y/N." Spøger min tante, som står i døråbningen, jeg begynde at tørrede min tåre væk. "Ikke noget." Siger jeg, og prøver at skule mit ansigt, hun går ind på badeværelet og lukkede døren, hvorefter hun tager kluden ud af min hånd. "Y/N jeg ved der er sket et eller andet mens jeg var på arbejde...så hvad er det?." Jeg kiggede ned i jorden, og tænkte på hvad jeg skulle svare, for jeg orkede ikke mere ballade. "Han var bare lidt vild igår?." Mumlede jeg. "Vild....var han fuld." Jeg nikkede, det var måske ikke det smarteste, at sige det men jeg kunne ikke komme på andet at svar.

Hun gik hen og skyllede kluden, så der løb blod ned i vasken. "Nu er det meste af blodet væk." Sagde hun hvorefter hun kiggede ind i spejlet. "Jeg tager en snak med ham mens du er i skole okay." Jeg stod i chok, og kunne ikke helt forstå hvad der skete. "Seriøst?." Spurgte jeg. "Jaer." Jeg stod helt stivnede, hun ville faktisk hjælpe mig for en gangs skyld, jeg gav hende en krammer, da jeg var kommet til mig selv. "Tak tante." Sagde jeg, hvorefter jeg løb ind på værelse, og tog min skoleuniform på, jeg kiggede på klokke,n og det var en halv time til skolen startede. Så jeg løb der efter, ned og tog min jakke, sko på, og min taske svingede jeg over skulden, hvorefter jeg tog et æble, sagde farvel til Aiko, og ellers var jeg ude af døren.

Jeg gik ned til bus stoppestedet, som var lidt længer nede af gaden, hvorefter jeg ventede på bussen skulle komme, og noget tid efter kom den. Jeg satte mig på et af sæderne, hvorefter jeg tog mine høretelefoner i ørene, og tænde for musikken. Der var nogen stykker som også sad, i den samme skoleuniform som mig selv, så jeg gætter på at de nok, også skulle det samme stede hen som mig. 

Noget tid efter holde bussen udenfor skolen, så jeg rejste mig og gik ud af bussen, jeg fandt det  skema jeg havde fået af skolen, der stod hvilket lokale jeg skulle går hen til. Men da der stadig var nogen minutter til timen begynde, satte jeg mig på et af trappetrinnene, og kiggede på alle menneskerne som var kommet. De fleste sad allerede i grupper, nogen krammede hinanden og fulgtes ind på skolen. Men mit blik fangede lidt efter en person, som stig ud af en bil, og inden personen skulle til, at gå forbi mig fik vi øjenkontakt. 

Det var ham drengen der boede ved siden af mig, men jeg kunne ikke fjerne mit blik fra ham, det var som klistrede fast på ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var ham drengen der boede ved siden af mig, men jeg kunne ikke fjerne mit blik fra ham, det var som klistrede fast på ham. Selv efter han var gået forbi mig, og havde drejet sit hoved rundt, og var gået ind på skolen, først der kom jeg til mig selv igen. Jeg sukkede, og tænkte at jeg nok også, skulle tag at finde det klasse værelse jeg skulle være i, så jeg rejste mig og gik ind på skolen.

Kys mig en sidste gangWhere stories live. Discover now