Hoofdstuk 22

466 18 27
                                    

Hey!!! Ik had deze paar dagen geen zin om te updaten, dus sorry daarvoor. En in dit hoofdstuk komt er een nieuw persoon in voor! Melike/Melos10!

*Tring tring* Ik dacht dat het nooit zou aflopen! Ik zit nu in de klas van geschiedenis. En de leraar praat alleen over wat er in zijn verleden is gebeurd, dat hij zonder telefoon, laptop enzo leefde. En dat wij nu juist alleen op de telefoon en laptop gaan. Saai!!! Nee serieus! Mijn leraar houdt die preek altijd! En dan heb ik het gevoel dat ik in slaap val! Heb jij dat ook? Eindelijk rust! Het is nu weer pauze! Ik loop naar Jake en Jaden toe. Sasha is even naar de wc gegaan.

"Hey!!!" zeg ik, maar ik krijg geen antwoord. "Groeten is gratis hoor!!!" gil ik nu. Ze merken me nog steeds niet op, terwijl ik al zit! Ik knip met mijn vingers en roep in hun oor: "Ik ben hier!!!" "Auw! Het kan zachter hoor!" roept Jaden. "Ja dat heb ik geprobeerd! Maar jullie luisteren niet! Waar zaten jullie eigenlijk naar te kijken?" zeg ik, intussen is Sasha al teruggekomen van de wc. "Ja! Waar zaten jullie naar te kijken?!?!" vraagt ze uitdagend. "Eehmm... N-niks h-hoor!" zegt Jake stotterend. Sasha en ik kijken ze met een dreigende blik aan. Serieus! Als blikken konden doden, dan waren ze al dood geweest! Hhhmmm... Nog steeds geen antwoord. Wat zou er aan de hand zijn?

Ik keek naar de plek waar Jake en Jaden net naar keken. Oliver? Met een meisje!?!? Waarom zouden ze daar naar kijken? "Dus jullie kijken naar Oliver en zijn nieuwe vriendinnetje! Dan ga ik hem even begroeten!" zeg ik met een uitdagende blik. Voordat ik weg kon lopen, trok Jake me op zijn schoot. "Kom op! Dat hoeft toch niet!" zegt hij terwijl hij me in mijn nek kust. "Daar trap ik niet in!" zeg ik en ik loop naar Oliver toe. "Haai!" zegt hij zodra ik er ben. "Hoi!" zeg ik terug. "Heb ik je al voorgesteld?" vraagt hij. "Nee!" zeg ik verbaasd. "Alicia, Melike. Melike, Alicia." zegt hij. En ik schud Melike's hand. Iets in me zegt dat ik haar niet mag. "Hey! Fijn om je te ontmoeten!" zegt ze op een neppe aardige manier, tenminste ze probeert het. Maar ze is er zooooooo slecht in!

Na wat met Melike geklets te hebben, loop ik terug naar Sasha, Jake en Jaden. Melike bleek best aardig te zijn. Maar ik mag haar als nog niet. Ik weet niet waarom. Ze geeft me een slecht voorgevoel... Ik plof op de schoot van Jake. "Aauww!" roept hij. "Ben ik echt zo zwaar!" zeg ik. "Nee... Maar het is gewoon dat je het plotseling doet?" zegt hij met een twijfeling in zijn stem. "Je kan zo slecht liegen tegen mij!" zeg ik een beetje lachend. "Als je niet wil dat ik op je schoot zit, dan moet je het gewoon zeggen!" zeg ik en ik spring van Jake's schoot af. Hij pakt me bij mijn heupen terug op zijn schoot en hij kust me op mijn mond. "Zo bedoel ik het niet..." zegt hij fluisterend en hij gaat verder met kussen. "*Kuch kuch*" kucht Sasha (express). Ik draai me om naar Sasha en ik kijk haar aan met mijn serieus-blik. Jake draait mijn hoofd vast en kust me nog een keer.

"Mam! Ik ben thuis!" roep ik als ik thuis ben. O ja! Mijn moeder is vandaag niet thuis. Ze heeft tot heel laat een vergadering. Ik heb het haar nog steeds niet gevraagd hè? Over wat het geheim in die kelder is? Misschien heb ik het al wel ontdekt? Ik heb altijd morgen nog de tijd om het te vragen. Hhmmm... Wat zal ik eens doen? Ik ga naar Sasha! Ik sms Sasha dat ik naar haar toe ga.

Ik: Hey Sas! Mag ik langskomen?

Sas: Afcourse! Kom je ook logeren?

Ik: Maybe...

Sas: Please!!!

Ik: Oke...

Sas: Yeeh! Meidenavond!

Ik: Kom er zo aan! Tot dan!

Sas: Tot dan!

Na een paar minuten lopen, kom ik bij Sasha's huis aan. Ik bel aan en ik zie Sasha voor de deur staan. Ik zie haar springen van blijheid. Ik zie Jake in de woonkamer zitten. Sasha ziet dat ik naar Jake kijk. "Waag het niet!" zegt ze, bang dat ik de avond met Jake zou doorbrengen. "Oke..." zeg ik en we lopen samen naar Sasha's kamer.

In Sasha's kamer deden we een paar meiden dingen, wat meisjes doen op een meidenavond. Zoals: Elkaars haar doen, nagels lakken enzo. Ik hoorde de bel gaan. Een paar voetstappen lopen naar de deur en ik hoor de deur opengaan. Daarna hoorde ik een paar stemmen. Het is Jake. Maar die andere stem kan ik me niet meer herinneren. Ik ken het wel. Maar ik kan er gewoon niet op komen. Soms heb ik die momenten ook! En dat haat ik zo erg...

"Zullen we kijken wie het is?" vraagt Sasha lachend, nadat ik heel aandachtig heb geluisterd. Ze weet heus wel dat ik dat graag wil. "Serieus! Vraag je me dat echt?" vraag ik haar met mijn serieus-blik. Ze lacht even en staat dan op en ik volg haar voorbeeld. We lopen samen naar beneden. En dan als ik beneden ben, zie ik iets dat me heel erg laat schrikken. Ik wist wel dat deze dag ooit zou komen. Ik wil dat deze dag een droom was...

Hey! Leuk hoofdstuk? Nogmaals sorry dat ik zo lang geen nieuw hoofdstuk heb geschreven. En ik ga nu bij elk hoofdstuk een vraag stellen. Het gaat meestal over het verhaal, maar kan ook iets anders zijn. De vraag voor dit hoofdstuk is: Wat denk je dat er is gebeurd waardoor Alicia zo is geschrokken?

Vote/Follow/Comment?

Ciaooox

The Secret Shadow Man ✔ (AAN HET VERBETEREN)Where stories live. Discover now