Hoofdstuk 10

558 19 9
                                    

Spannend! Wat gaat er nou gebeuren? Gaan ze nou dood of niet?

Ik wil niet dood!!! Ik heb mijn leven nog niet afgemaakt!!! Zonder te weten wat ik doe, kniel ik op de grond en de tranen stromen over mijn wangen. "Gaat het wel?" vraagt Jake. Ik luister niet naar hem. Ik moet de hele tijd denken over wat er gaat gebeuren. Ik voel dat Jake me op zijn schoot neemt en me op mijn hoofd kust. Als ik stop met huilen hoor ik Jake zeggen: "Ik houd van je. Echt waar..." "Ik houd ook van jou..." zeg ik snikkend en ik geef hem een kus. En hij kust me terug. Ik keek om en zag Sasha ook huilen en Jaden zit naast haar om haar te troosten. Ik sta op en trek Jake mee naar Sasha en Jaden. Ik ga naast Sasha zitten en Jake zit naast me. Opeens knuffelt Sasha me en ik knuffel haar terug. Jake kijkt me aan en ik snap hem. "Kom er maar bij..." zeg ik. En hij vliegt op ons af en knuffelt ons. "Jaden, jij ook..." zeg ik dan. En precies hetzelfde bij Jake vliegt hij ook op ons af, maar deze keer vielen we op de grond, nou ja... Eigenlijk op de grond van de dak. We schrokken eerst maar daarna lachten we ons dood. Maar intussen kwam het water tot onze knie. Maar als we zitten komt het tot onze middel. "Brrhhhh, ik heb het koud..." zeg ik terwijl ik klappertand (dat betekend dat je met je tanden klappert). "Hier, een deken" zegt Jake en hij legt een deken over me heen. "Dankje..." zeg ik bibberend. Dat vind ik nou zo leuk aan hem, hij is er altijd voor mij...

"Jongens, voordat we verdrinken, wil ik dat jullie weten dat ik van jullie houd. Bij Sasha als BFF, bij Jaden ook, maar dan niet zo veel als bij Sasha... En bij Jake als vriendje" zeg ik en daarna druk ik mijn lippen op die van Jake. Als ik me omdraai zie ik dat Sasha me een knuffel wilt geven, dus ik geef haar een knuffel. "Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen..." zeg ik na het knuffelen en bijna huilend. "Ik kan me ook geen leven voorstellen zonder mezelf!" zegt Sasha bijna huilend, maar ook lachend en ik lach met haar mee.

"Oh, nee... Het water is al tot mijn middel gekomen... Dit gaat zoiezo fout aflopen... We gaan dit niet redden... Ik wil niet dood gaan... Wat moet ik doen!?!?" zeg Sasha deze keer huilend. Jaden loopt naar haar toe en troost haar. Ik loop naar haar toe en knuffel haar. "Je bent een echte vriendin" zegt Sasha huilend. "Jij ook" zeg ik met tranen in mijn ogen. En we knuffelen elkaar weer. Als ik me omdraai zie ik dat Jake en Jaden tranen in hen ogen hebben. "Je hoeft je niet groot te houden, als je wilt huilen mag je huilen" zeg ik tegen ze. Ik zag een traan op Jake's wang, ik liep naar hem toe en veegde de traan weg. Daarna kuste ik hem en hij kuste me terug. "Ik houd van je en dat zal altijd zo blijven..." hoorde ik in mijn oor. "Ik zal ook altijd van jou houden" zeg ik in Jake's oor en ik knuffel hem.

"Jongens, kom is..." zeg ik. "Ik ben blij dat ik met jullie sterf" zeg ik lachend en bijna huilend. "Hier gaan we dan..." zeg ik, en mijn vrienden en ik houden elkaar vast, terwijl het water stijgt en wij verdrinken...

En vinden jullie het spannend? Als dat zo is, dan was het ook de bedoeling! Ik beloof dat ik bij de volgende hoofdstuk vertel of ze doodgaan. I PROMISS!♡ En dit keer is er weer een kort hoofdstuk omdat ik geen tijd meer had om te schrijven. I AM SORRY!!!

Vote/Comment/Follow?

Ciaooxx

The Secret Shadow Man ✔ (AAN HET VERBETEREN)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu