Hoofdstuk 3

685 28 2
                                    

Hey people, how its going!!! En vinden jullie het een goed boek of kan er wat verandering in komen? Comment het dan!

Ik hoorde dus een harde gil toen ik opkeek zag ik Sasha in de deuropening staan. Ze trok me mee, ik en Jake keken elkaar even verbaasd aan en toen was ik weg, meegesleept door Sasha.

Als we in haar kamer aankomen weet ik niet of ze het leuk ga vinden of juist niet leuk. "Mijn beste vriendin en mijn broer samen!" ze klonk erg boos. "Thats A-MA-ZING!!!!!" "AAAAAAAAAAHHHHHHH" gillen we in koor. Blijkbaar vind ze het dus goed. Daar ben ik erg blij mee. We hadden de hele tijd gepraat over onze relaties. Tot we moe waren geworden en we hadden besloten om te gaan slapen.

De volgende dag hadden we besloten om een feest te geven te ere van onze relaties, ook al heeft Jake me nog niet gevraagd of ik zijn vriendinnetje wil worden. Maar Sasha gaat er helemaal vanuit dat hij het me gaat vragen op het feest! Ik word al helemaal zenuwachtig. Ik kan wel gaan gillen!!!

Het feest begint en ik weet het nog niet zeker over mijn outfit, het is een poolparty dus daarom draag ik een zwarte bikini en een korte roze broekje. Sasha zegt dat Jake er echt gek van wordt, maar ik weet het niet zeker. Maar aangezien Jake Sasha's broer is ga ik er vanuit dat ze gelijk heeft. Als ik zie wat Sasha aan heeft: een roze bikini en een zwart broekje, precies het tegenovergestelde, zeggen we in koor: "Fashion Twins!" en we geven elkaar een high five.

Als ik van de trap loop waar de jongens de hele tijd hebben gewacht zie ik dat de mond van Jake openvalt. "Mondje dicht, straks kwijl je nog" zeg ik lachend. Hij doet met een rode gezicht zijn mond dicht. Als Sasha naar beneden komt is er hetzelfde probleem maar dan met Jaden in plaats van Jake.

Als alle mensen er zijn begint de dj te spelen. "Let the party begin!" riepen Sasha en ik in koor. We trekken onze korte broekjes uit en springen in het water. Ik wou iets vragen aan Sasha maar ik kon haar niet meer vinden. Tot ik haar samen met Jaden zag. "Kleffe pubers" mompel ik. Opeens voelde ik een sterke hand op mijn schouder. Het is Jake. Ik kan aan zijn ogen zien dat hij erg nerveus is. Maar waarvoor? En sinds wanneer is Jake nou nerveus? Zelfs Sasha heeft dat nooit gezien (dat heeft ze me een keer verteld). Maar hij ziet er wel knap uit zonder shirt. Hij heeft zelfs een sixpack en V-lijn. Omg!!  Ik kijk hem aan en hij zegt: "W-wil j-je m-mijn" hij haalde een keer diep adem en vertelde verder "vriendinnetje worden?"

Natuurlijk zeg ik ja, maar hoe?

"Ja natuurlijk." Nee dat klinkt veel te enthousiast.

"Ik dacht dat je het nooit zou vragen." Ook niet, dat klinkt te harteloos.

"Okè" Nee dat ook niet, dan lijkt het alsof ik niet op hem ben.

Ik was natuurlijk heel lang stil. Hij wou net weglopen. Shit, hij loopt weg. Nu kan ik het wel schudden. "Ja, ik wil met je!" roep ik zodat iedereen het kan horen. Iedereen keek ons verbaasd aan, maar wij trekken er niks van aan en zoenen elkaar. Hij heeft echt mierzoete lippen. Ik kan zo wel eeuwen zo blijven staan. We staan daar wel zo'n tijdje totdat hij me vroeg: "Wil je dansen?" "Ja, graag" antwoord ik. En we dansen zo heel het feest.

Het feest is inmiddels al afgelopen en aangezien ik iets heb met Jake, slaap ik bij hem. En Jaden iets heeft met Sasha, slaapt hij bij haar. Als ik net heb gedoucht, tandengepoetst, mijn make-up eraf gehaald, vroeg ik hem of hij misschien een shirt voor mij heeft. "Ja, kijk maar in de kast."

Het was een inloopkast dus ik liep erin en zag dat hij echt veel kleren heeft. Ik pak er een mooie uit en loop de kast uit. Ik trok mijn eigen kleren uit en trok zijn kleer aan, het komt tot net onder mijn kont. Ik kruip bij hem in bed en voel een arm om mijn middel, ik kruip dichter bij hem in bed. En liet veel later val ik in slaap...

Ik denk dat dit hoofdstuk ook best weinig bladzijdes heeft, maar ik kan op mijn telefoon niet kijken hoeveel bladzijdes het heeft. Dus het spijt me heel erg. Ik kan er niks aan doen. Maar ik hoop dat jullie het wel een leuk hoofdstuk vinden.

Vote/Comment/Follow??

Ciaooxx

The Secret Shadow Man ✔ (AAN HET VERBETEREN)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu