Hoofdstuk 9

577 19 7
                                    

In dit hoofdstuk lees je over wat er bij de vorige hoofdstuk is gebeurd... Spannend.....

"Moet dit echt bij ons gebeuren!" roep ik huilend en ik houd mijn vrienden vast. "Ik ben wel blij dat we samen sterven!" zegt Sasha ook huilend. "Zullen we onze ouders waarschuwen" zeg ik snikkend. "Ja, dat is een goed plan" zeg Jake. Dus we belden allemaal onze ouders (behalve Sasha, want Jake belde al), maar we hadden nog steeds geen bereik. "Hoe gaan we nu tegen onze ouders zeggen dat er hier een OVERSTROMING is!!!" zeg ik paniekerig. Bestaat dat woord 'paniekerig' wel? En snap je nu dat er OVERSTROMING is en daarom dat er storm is? En dat de OVERSTROMING het probleem is?"Rustig maar" zegt Jake om me rustig te maken. "Hoe kan ik rustig zijn terwijl er hier overstroming is! En ik mijn ouders niet kan waarschuwen!"  Jake houdt me om mijn middel vast en kust me op mijn wang. "I-ik ben bang..." zeg ik tegen Jake. Hij houdt me nu strakker vast. Dat vond ik best wel leuk. "Zullen we nu leuke dingen doen voordat we dood gaan?" vraagt Sasha. "Ja, dat lijkt een goed idee!" zeg ik wat blijer.

We keken eerst een horror film, het heet Sleepy Hollow. Ooit van gehoord? Het is een supervette film, maar ook echt eng. Je moet hem echt kijken! Daarna gingen Sasha en ik een meidenavond houden en de jongens een jongensavond houden. En Jake en ik hadden ook in één kamer gezeten en Sasha en Jaden ook. Jake en ik hadden romantische film gekeken, wat Sasha en Jaden deden, dat weet ik niet. En als laatst keken we nog een romantische film, het heet The Notebook. Maar deze keer gingen we het met zijn allen kijken. Je moet die film ook echt gaan kijken! En zo gaat het even door.

Als we met zijn allen in Sasha's en mijn kamer zijn, vraag ik: "Zullen we even naar beneden om te kijken of het goed gaat?" "Ja... We hebben nu toch niets te doen" zegt Sasha. We gingen dus naar beneden bij de balie. Maar wat we zagen was maar èèn ding: WATER! "We kunnen beter naar het dak gaan!" roept Jake in mijn oor (hij houdt me om mijn middel vast). "Auwww! gil ik. "Wow, rustig aan. Het spijt me, oké?" zegt Jake en ik rol met mijn ogen. We lopen naar het dak en houden elkaar vast. "W-wordt dit het ei-einde voor ons?" zeg ik bang. "Dat weten we nog niet, maar als dat zo is gaan we dan bang zijn of LOL maken!" roept Jake. "Lol maken..." zeg ik zacht. "Ik heb vissersspullen, ik kan die gaan halen?" zegt Jaden. "Ja, lijkt leuk!" zegt Jake. Jaden ging naar beneden om zijn spullen te halen. Maar als hij bovenkomt heeft hij meer spullen bij zich en hij is helemaal nat. "Dit is wat ik kon redden, onze kamers zijn half onder water!" zegt hij. Hij had 2 dekens bij zich, 4 kussens, een hengel, het aas, heel veel eten en nog meer andere spullen. "Zo, goed geregeld Jaden!" zegt Jake.

Jake zettte een vuurtje aan, terwijl Jaden het aas aan de hengel probeerde vast te maken. "Yes het is gelukt!" roept Jaden. Hij heeft een vis gevangen. "Heb je toevallig een mes meegenomen?" vraagt Jake. "Volgens mij wel..." zegt Jaden. "Gevonden!" roept Jake en hij snijdt de vis open. Hij haalt de darmen enzo eruit, en laat het boven het vuur hangen aan een stok. Een paar minuten later is de vis klaar. "Ik ga die vis echt niet opeten!" roepen Sasha en ik. "Oke, dan is er meer voor ons" lacht Jaden. Sasha en ik pakken wat voedsel dat Jaden had meegenomen en aten het op. Maar toen voelden we water langs onze voeten stromen...

Vote/Comment/Follow?

Ciaooxx

The Secret Shadow Man ✔ (AAN HET VERBETEREN)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu