Hoofdstuk 5

661 23 4
                                    

Hey, is het verhaal goed? Of kan het wat langer? Heb je vragen? Je kan het gerust stellen hoor!

Als we allemaal in ons  huis zijn. Ging ik gelijk slapen. Als ik s'ochtends door de bel wakker word, zie ik Sasha voor de deur staan. "Ben je er klaar voor?" vraagt ze aan me. Klaar? Klaar voor wat?? "Wat bedoel je?" vraag ik."Ben je het vergeten? We zouden vandaag met zijn allen naar Jaden's verjaardagsfeest gaan, want hij is jarig. Herinner je het je nog?" "O ja, helemaal vergeten! Ik ga me even opmaken, ik kom zo. Gaan jullie maar eerst. Doeii!" (Vandaag is Jaden namelijk jarig) Ik doe de deur dicht. En dan kleed ik me even snel om (een leuk zomerjurkje), doe mijn haar en make-up, poets mijn tanden en ik pak mijn cadeautje voor Jaden (een x-box). Ik loop naar beneden en pak snel een broodje en prop het in mijn mond.

Ik rende naar Jaden's huis en zag dat iedereen er al was. Ik zocht Sasha, maar ik kon haar nergens vinden, dus ging ik op zoek naar Jaden, want die zou het vast wel weten. Maar hem kon ik ook niet vinden. Dus zocht ik naar Jake, in de hoop dat hij weet waar Sasha en Jaden zijn. Na een lange tijd zoeken, vond ik hem. Hij zat te dansen met een paar jongens. Hahaha, ik wist niet dat jongens ook konden dansen. Ze zien zo wel cute uit. Ik loop naar hem toe geef hem een kus en vraag hem: "Heb je Sasha en Jaden ergens gezien?" "Nee, heb je al in Jaden's kamer gekeken?" antwoord hij. "Nee nog niet, maar ik ga even kijken, ik kom straks terug. Doeii!" En ik liep gelijk naar Jaden's kamer.

Toen ik de deur opendeed, zag ik Sasha en Jaden zoenend op het bed. "Ugh, kleffe pubers" mompel ik. "Sasha, kan ik je even spreken onder vier ogen?" "Kan je nog even wachten?" vroeg ze. "NU GRAAG!!" Ze zuchtte even en liep achter me aan naar buiten. "Waar was je de hele tijd, ik zocht je al uren lang!" vroeg ik. "Sorry, ik zat op je te wachten, maar toen vroeg Jaden me even om naar zijn kamer te gaan. En hij had speciaal voor mij zijn kamer versierd met rozen en kaarsen." vertelde ze. Ze keek starend in de lucht, aan haar gezicht te zien, is ze heel erg verliefd. "Okè, maar voortaan moet je het even vertellen, want ik begon me echt zorgen te maken." zei ik."Okè, het spijt me" zei ze. "Ach ja, het geeft niet. Als je me maar nooit meer in de steek laat" zeg ik. "Dat nooit" zegt ze en we geven elkaar een knuffel. We dansten de hele dag door totdat het feest is afgelopen. Als iedereen weg is zijn wij, Jaden, Jake, Sasha en ik nog over. Eerst ging Jaden de cadeau's openmaken, want tijdens het feest had hij namelijk geen tijd. Als hij klaar is met de cadeau's hielpen we Jaden met opruimen. Nou eigenlijk gingen Jake en ik alleen op ruimen en Sasha en Jaden zaten te zoenen. Ik fluisterde in Jake's oor een plan en hij vond het een goed plan...

Als je het niet duidelijk vind wat wat is leg ik het even uit:

"Hey!"= Iemand die praat

Hey!= Wat Alicia denkt

Hey!= Wat er gebeurt

Hey!= Wat ik zeg of denk

Hey!= Een naam of titel ofzo iets

Is het nu duidelijker?

Vote/Comment/Follow?

Ciaooxx

The Secret Shadow Man ✔ (AAN HET VERBETEREN)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu