12.Én Meleg?

1.1K 69 1
                                    

Yoongi pov:
Arra keltem fel,hogy valami vagy inkább valaki mellettem szuszog.
Mikor már volt elég erőm arra,
hogy kinyissam a szemeimet egy alvó Tae volt a szemem előtt kb 5 cm-re.Arcom megint felvette a paradicsom színét amíg őt figyeltem.Amikor alszik egész aranyos...Kb 5 perc után mikor már naggyából elment a zavartságom kimásztam Taehyung karjai közül és ránéztem az órára.Pont most lett fél kilenc.Ma 15 órára lett megbeszélve,hogy a kávézóba menjünk Chimmel.Van még idő bőven.Mikor ezt megbeszéltem magammal leindultam a konyhába.Úgy gondoltam,hogy a gofri és egy kis amerikai palacsinta jó lesz reggelire így azokhoz kerestem hozzávalót és mikor megtaláltam elkeztem kikeverni a tésztát.
Már mindennel kész vagyok csak a gofrit kell kidíszítenem.A tejszínhab és pár gyümölcs tökéletes lesz rá.Anyától rám ragadt,hogy a legtöbb ételt ki szoktam díszíteni.Mikor pont a tejszínhab szélére raktam 1 epret akkor valaki hírtelen átölelt hátulról amitől nagyon megijedtem és ekkorát szerintem még nem ugrottam ijedségembe. Erre válaszul csak Taehyung kuncogását kapom.
-Jó reggelt.-köszönt.
-'Reggelt.-köszöntem vissza elpirulva.
-Mi jót csinálsz?-teszi állát vállamra.
-Dí-szítem a gof-rit.-mutatom fel a tejszínhabos ujjamat neki amiről lenyalja a tejszínhabot én pedig vörösen nézek máshová.
Mikor már legalább egy perce csak nézek a semmibe full vörös fejjel és vissza nézek rá,ő csak ártatlanul mosolyogva figyel engem.Hogy letörölném azt a mosolyt az arcáról...,de vajon miért nem megy?Valami van velem,ha a közelébe vagyok.Erről beszélnem kell Chimmel vagy, anyuékkal,vagy mindenkivel.
Mikor végeztem végre a gofri díszítésével Tae elengedte a derekam,én pedig megfogtam a tálcákat és elhelyeztem az asztalon az ételeket majd leültünk enni.
-Jó étvágyat!-kiáltotta fel és szintén úgy tömi magába az ételt mint tegnap.Mikor már mindketten tele voltunk a maradék palacsintát letakartam majd a hűtőbe tettem.Vissza fordultam Tae-hez aki valamiért lefelé néz és perverzen mosolyog.
-Min gondolkozol?-kérdeztem félve.Biztos tudni akarom?
-Én.Semmiiin.-húzta el a "semmin" szót majd felállt a székről és elindult felém.Én ijedten néztem rá mikor az arcomba mászott és csak nézett engem.Szorosan becsuktam a szemeimet,de ki is nyitottam mikor meghallom a víz csobogását. Ránéztem,de ő csak féloldalasan elmosolyodott majd hátrált pár lépést.
-Aranyos vagy.-kacsintott egyet és beleivott a pohárba.
-Köcsög.-motyogtam majd elindultam fel a szobájába Tae-vel a hátam mögött.Odaléptem a tegnap hordott ruhámhoz és megfogtam majd a fürdőszoba felé vettem az irányt.
-Hova mész?-nézett rám.
-Felöltözni?-néztem rá értetlenül.
-Itt is öltözhetsz.-mosolyodott el perverzen.
-Azt kéne még.-forgattam meg a szemeimet.Amúgy is szégyenlős vagyok,egy perverz Tae pedig már túlzás.
Mikor felöltöztem és a hajamat is beállítottam visszamentem a szobába pont akkor amikor Tae félmesztelenül épp venné fel a pólóját én pedig azonnal eltakartam a kezeimmel a vörös arcom.Eddig is csak egy alsónadrágba volt,de akkor is eléggé zavarbaejtő.Egy fél perc után Tae elvette a kezeimet az arcomtól majd megfogta őket és mosolyogva hajolt közelebb.
-Túl aranyos vagy mikor elpirulsz.Fel akarsz izgatni?-suttogta a fülembe majd meg is harapta amitől kirázott a hideg.
-Ne-m.-akadt el a hangom majd elkaptam a tekintetem róla.Pont az órára néztem ami 12:05-öt mutatott.Mennyit?!El fogok késni!Chimmel megbeszéltem, hogy 1-re legyen nálam.Ahogy észhez tértem már rohantam is felkapni a telefonom és futottam le a lépcsőn. Felvettem a cipőm,a maszkom és a kabátom és le akartam nyomni a kilincset,de ebben Tae megállított úgy, hogy rátette a kezét a kilincsre.
-Hová ilyen sietősen?-fordított magával szembe.
-Dolgom van...és el fogok késni, ha nem rohanok.-néztem fel sötétbarna szemeibe.
-Egy pillanat.-mondta majd lehúzta az államig a maszkot, ráfogott a derekamra úgy közelebb húzott magához és ajkaimra hajolt.Én pedig ledermedve néztem előre egyre jobban vörösödve.Úgy maradt kb fél percig,nem mozgatta az ajkait csak összeérintette az enyémmel.
Most valamiért nem bírtam ellökni magamtól.Tényleg nem ment.Fél perc után elvált tőlem és hüvelykujjával végig simított alsó ajkamon.
-Csak ezt akartam.-mosolygott rám és elengedett én pedig mikor visszatértem rák vörösen felhúztam a maszkot és egy béna intéssel kiléptem a házból.Hazáig rohantam majd minden köszönés nélkül szaladtam fel a szobámba. Most nincs idő Taen gondolkodni mert el fogok késni.De az állás interjú után sürgősen beszélni fogok Chimmel.
Megálltam a ruhásszekrényem előtt és keresgélni keztem,hogy mit vegyek fel.Mit szoktak ilyenkor felvenni?Mikor már vagy 10 perce csak gondolkodtam vállat vontam és kivettem a fekete ingemet és fekete térdnél szaggatott farmert azt kész.Tökéletes lesz.Bementem a fürdőszobába,leraktam a ruháimat és fogatmostam mivel Tae-nél nem tudtam.Miután befejeztem úgy gondoltam lezuhanyzok.Csak ne menjek már büdösen.Mikor kiléptem a forró zuhany alól felöltöztem, megigazítottam a hajam és be is fújtam magam egy picit. Kirohantam megnézni mennyi az idő,12:57 király vagyok. Lesétáltam a nappaliba és pont ekkor csengettek.Kinyitottam az ajtót,hogy Chim betudjon jönni ami egy köszönés és egy ölelés után meg is történt.Becsukta az ajtót,felém fordult,végignézett rajtam majd elkezdett fütyülni.
-Te aztán kinyípted magad.-mosolygott 1000 wattos mosolyával.
-Te sem panaszkodhatsz.-néztem végig rajta.Végül is ugyanaz csak rajta fehér ing van.Beljebb akartam menni a nappaliba,de megállított egy kiáltással.
-Várj!-mondta így hátra fordultam,de a következő pillanatban a fényképezés hangját hallottam.
-Te lefotóztál?-léptem mellé.
-Tudod,csak,hogy emlékezzünk erre a pillanatra.-vigyorgott a képembe majd a telefonja felé fordult.
-Jó lett.-muttatta felém a telefont.
-Fotózz le engem is!-adta kezembe a telefont majd be állt a neki jó pozícióba,én meg lefotóztam.
-Ez is jó lett.-mosolygott büszkén Jimin és közelebb lépett hozzám.
-Csináljunk egy selfiet is.-mondta majd már csinálta is.
-Oké ne selfiezzünk hanem csináljuk meg azt a nyomorult önéletrajzot.-ültem le a kanapéra és elővettem apa laptopját.

Megváltoztattál... (TaeGi) BTS Fanfiction ✔️Where stories live. Discover now