5.Korrepetálni?!

1.2K 76 1
                                    

TaeHyung pov:

Tekintetemmel végig követtem, ahogyan a fiú elsietett tőlünk, majd néhány pillanattal később pedig elfordult a lépcsők végén, így eltűnt a szemeim elől. Több perc is eltelhetett, mire felócsúdtam, majd pár pislogással később elgondolkodtam azon, hogy miért is kerültem ide, az iskolába, pár másodperc gondolkodás után beugrott, hogy a fülhallgatómat a teremben hagytam, amikor egyik szünetben azzal foglaltam e magam. Felszaladtam a termembe ahol a padban megtaláltam a fülhallgatóm és rohantam is kifelé,mert Hoseok szerintem azt tervezi,hogy hogyan fog kinyírni.Mikor megtaláltam a szememmel odaszaladtam hozzá és előtte lihegve rendeztem a légzésem.
-Hol a faszomba voltál?Útközben letoltál egy menetet a takarítóval vagy mi?-kérdezte az elején mérgesen,de a végén már a nevetés szélén volt.Hát igen elég szép takarítónők vannak az iskolában...jó,hogy eddig nem hánytam le őket.
-A faszt.-mutattam be neki,közben elindultunk.
-Annál sokkal jobb dolog történt.-húztam mosolyra a számat ahogy csak az arcára gondolok.
-Akkor az egyik ribancot húztad meg?-kérdezte nevetve.
-Nem húztam meg senkit.-ütöttem meg nevetve a vállát.
-Akkor mi történt?-húzta fel kíváncsian szemöldökét.
-Találd ki.-mondtam vigyorogva.
-Ne már nemtudom.Mondd már el!-ugrált össze-vissza durcásan felfújt arccal.
-Láttad már Yoongit kapucni nélkül?-kérdeztem.
-Egyszer.Egy pár hete,de nem sokáig,elég aranyos,de Jiminnél nem aranyosabb.Mondjuk most leginkább megölném amiért olyan furcsán viselkedik Jiminnel.
-Miért?Várj kitalálom...csak nem bejön?-húzogatta szemöldökét mindentudóan mosolyogva.
-Nagyon ki ismertél ez a pár nap alatt.-nevettem el magam a fején.
-Ez az,tudtam.-húzta ki magát büszkén.
-Na szia te barom.-álltam meg házam előtt.
-Csá majd holnap tali.-intett majd ment is tovább.
Beléptem a házam ajtaján ahol levettem a cipőmet és indultam a konyhába valami ehetőt keresni.Anyát találtam a konyhába ahol épp mosogatott.Nem vett észre ezért halkan mögé léptem és megöleltem amitől kicsit megugrott majd egy puszit nyomtam arcára.
-Szia anya.-nevettem el magam.
-Szia kicsim,legközelebb azért ne ijessz rám ennyire.-fújta ki nyugodtabban a levegőt.
-Bocsi.Mi lesz a vacsi?-néztem rá kíváncsian.
-Apád spagettit rendelt szóval az lesz.-mondta miközben az utolsó tányért is elmosta.
-Majd szólok ha kész.-lépett elém.
-Oké köszi anya,felmentem.-mondtam majd nyomtam egy puszit arcára és szaladtam is fel.
Kicsit telefonoztam,de mivel nem nagyon foglalt le inkább csak zenét hallgattam és gondolkodtam.Hirtelen a cica fiúm képe jelent meg előttem amin elmosolyodtam.Kell nekem.
Ezen gondolkodtam még egy ideig utána arra eszméltem fel,hogy anyám kopogott az ajtón,hogy kész a vacsi. Lementem megvacsoráztunk utána megnéztünk egy filmet.Felmentem elvégeztem az esti teendőket és mentem is aludni.

Yoongi pov:
Most épp rohanok a suliba,mert szerencsésen elaludtam így még egy kávéra se volt időm reggel.Jobban nem is kezdődhetne a napom.Na mindegy majd veszek egyet a suliban.Szerencsésen beértem a suliba és még maradt 10 perc a becsöngőig.Jimint kerestem a szememmel és elég hamar megtaláltam,mert ahogy meglátott futott is felém és rámugrott.Alig bírtam magunkat megtartani,mivel nagyon fáradt vagyok.
-Szia Suga.-vigyorgott képembe Jimin amitől egy halvány mosoly került a fáradt arcomra.
- Csá Chim.-ásítottam egyet köszönés után.
-Csak nem elaludtál?-kérdezte.
Mielőtt válaszoltam volna megláttam Hoseokot ahogy bejönnek az iskolába azzal a köcsöggel az oldalán.Gonosz vigyorra húzódott a szám.
-De szóval gyere venni kávét.-mondtam és összekulcsoltam az ujjainkat és húztam is magam után.Persze Hoseok már vagy 100 féleképpen elképzelte,hogy akar megölni,de ez hidegen hagy.Később úgy is megköszönik.Gyorsítottam a tempón mikor elkeztek utánunk jönni Taehyunggal.Nem akarok a tegnapi után a közelébe lenni. Mikor megvettük a kávét és beleittam kész megváltás volt számomra.Nagyon jól esett.Miután megittuk mentünk az első óránkra ami rajz volt.Szeretem ezt a tantárgyat,mivel imádok rajzolni.Ma tájkép volt a téma.Én egy vízesést rajzoltam,a vízesés mögött kisebb hegyek húzódtak meg.Jó lenne egy ilyen szép és csendes helyen lenni ahol nem kéne törődni semmivel csak gyönyörködni az előttünk lévő képben.

Taehyung pov:
Utolsó előtti óránk után gyorsan kimentem a mosdóba és mikor elvégeztem a dolgom és léptem ki a folyosóra épp elkaptam a végét amiről egy lány osztálytársunk és Hoseok beszélt.
-Kérlek akkor tudnál szólni Taehyungnak,hogy keresi? Köszi.-mondta amikor barátom bólintott egyet majd vissza sietett a terembe.
-Miről kell nekem szólni?-kérdeztem Hobi mögé lépkedve amitől megugrott én meg csak jót mulattam rajta.
-Ezt direkt csinálod,hogy állandóan megijesztesz?-kérdezte ijedten nézve rám amin elnevettem magam.
-Lehet.A reakciódért megéri.-nevettem tovább amiért Hobi bemutat nekem,de végén már ő is nevet,mikor lenyugszom újra megkérdezem.
-Szóval miről kell nekem szólni? -kérdezem.
-A matektanár keres téged és mondta,hogy menj a tanáriba.-válaszolt kérdésemre.
-Mi a fasznak?-kérdezem azon gondolkodva,hogy mitcsináltam amiért keres.
-Azt nemtudom,de menj mielőtt becsöngetnek.-ütötte meg vállam utána bement a terembe.Mikor odaértem bekopogtam és kinyitottam az ajtót aztán megkerestem szemmel a matektanárt.
-Miért hivatott?-kérdeztem a tanárnő elé állva.
-Tudom,hogy csak pár napja vagy ebben az iskolában,de már most van egy csomó egyesed és látszik,hogy nem nagyon érted az anyagot ezért megkérem az egyik osztálytásrad,hogy korrepetáljon téged.-mondja ellenkezést nem tűrő hanggal.
-És kit szándékozik megkérni.-kérdezem kedvesen,de már legszívesebben megfojtottam volna.
-Yoongit szeretném megkérni mivel ő a legjobb matekból az osztályban.-válaszol mire nekem hatalmas mosoly kerül arcomra ahogy meghallom a Yoongi nevet.
-Rendben.Akkor órán.-mondom és már rohanok is vissza a terembe ahol leülök Hobi mellé nagy vigyorral az arcomon.
-Na mi ez a nagy jókedv?-kérdezi haverom mire még nagyobb lesz a mosolyom ha lehet nagyobb.
-Találd ki kit akar felkérni a tanár,hogy korrepetáljon matekból.-súgom oda neki.
-Hmm...Yoongit?Mivel ő a legjobb matekból.-kérdezi elmélkedve.
-Pontosan.-mondom és előre nézek,hogy éppen mitcsinál a cica fiú.Ahogy látom megint valamit írogat miközben Jiminnel beszélget.Mit írogat állandóan?Teszem fel magamba a kérdést és már lép is be drága matektanárom.Kezdem megkedvelni.

Yoongi pov:
Éppen utolsó óra után pakolok be táskámba nyugisan,mivel ma nem Jiminnel megyek haza,mert megy valahova az öccsével.Mikor befejezem a pakolást vállamra dobom a táskát és megyek ki a teremből mikor meglátom,hogy a matektanár int egyet nekem,hogy menjek oda hozzá.
-Mit szeretne?-kérdezem érdeklődve.
-Szeretnélek megkérni arra,hogy matekból korrepetáld Taehyungot mivel nagyon nem megy neki ez az anyagrész.-válaszol.Ha nem tanár lenne már rég lelőttem volna,de sajnos nem tehetem meg.Miért pont én?!Nem akarok a közelében lenni Taehyungnak,nagyon irritál a feje és még sulin kívűl is a képét bámulni lehetetlen.
-Miért pont engem kér fel?-kérdezem és próbálom a legkedvesebben feltenni a kérdést ami nehezen,de összejön.
-Mert te vagy a legjobb matekból. -mondja mire megadóan felsóhajtok.Ilyenkor bánom,hogy jó vagyok matekból.Chh...
-Rendben elvállalom.-mondom ki nagy nehezen.
-Köszönöm.Na,de dolgom van.Szia.-és már el is tűnt.Akkor most kereshetem meg azt a barmot,hogy megkérdezzem mikor lenne jó neki,remélem még itt van.Viszont keresésemet megakadályozza valaki úgy,hogy hátulról átölel amitől megugrok hiszen elég hirtelen jött. Próbálom leszedni a karjait közbe azt veszem észre,hogy mellettünk Hoseok próbálja visszafojtani a kitörni készülő nevetését.Ch...ez a barom erősebb mint gondoltam.
-Csak nem engem keresett a cicafiú?-suttogja a fülembe amitől hirtelen kiráz a hideg és még én is megijedek ettől a tettemtől.Kifújom a bennmaradt levegőt és abbahagyom a próbálkozást, hogy leszedjem a karjait derekam körül.Csak nekem lett egy kicsit melegem?
-Ha mégegyszer így hívsz beverem a képed.Amúgy de azt akartam kérdezni neked mikor lenne jó,hogy korrapetáljalak.-mondom neki.
-Nekem bármikor jó.Ma is lehet.-mondja és a hangjából hallom,hogy élvezi a szituációt.
-Nálad vagy nálam?-kérdezi.
-Majd megyek én hozzád 4 körül.-mondom neki.Elmondja a címet és mikor hirtelen nem figyel leszedem karjait a derekamról és szaladok is egyenesen haza,mivel nem így kéne látnia a szülienek,ahogy suliba szoktam járni és le is vagyok kicsit izzadva még zuhanyoznom is kell.Igazából ha nem suliba vagyok kicsit "normálisabb" ruhákat szoktam hordani.Mikor hazaérek eszek egy kicsit,gyorsan megírom a házim és megyek lezuhanyozni.Miután lezuhanyoztam felveszek egy fekete pólót egy fekete bőrdzsekit aminek van kapucnia természetesen,egy fekete térdnél szaggatott farmert és kész.Azért a színes énemet meghagyom. Megfogom a telefonom és megyek is le a konyhába.Írok egy üzenetet,hogy vacsorára itthon leszek és veszem is fel a cipőm és a maszkom,felteszem a kapucnim és el is indulok a megadott címhez.

Sziasztok 🖐️😉 Remélem tetszett ez a rész.

Megváltoztattál... (TaeGi) BTS Fanfiction ✔️Where stories live. Discover now