8.Végre

1.1K 79 2
                                    

Yoongi pov:
Ma reggel eléggé furcsa érzésem volt,éreztem,hogy ma lesz valami érdekes.Nagy nehezen elhagytam a puha ágyikómat és megindultam a fürdőszobába.
Megmostam az arcom, fogatmostam,megfésülködtem és vissza mentem a szobába.
Felvettem a mindennapi szettem vagyis fekete póló,farmer,pulcsi összeállítást és lesétáltam a konyhába.Anyáék ma is korábban elmentek dolgozni.
Mivel kicsit elaludtam ezért csak egy kávéra van időm.Miután megcsináltam a kávét leültem vele az asztalhoz és elkezdtem meginni.Hmm...talán ma elmegyek kosarazni,akár egyedül rég voltam már és úgy is kitisztítja a fejem.Miután megittam a kávém a bögrét elmostam,felkaptam a telefonom és a táskám és felvettem a cipőm.
Ahogy kiléptem a házból megcsapott a hideg levegő ami egy jóleső borzongást váltott ki belőlem.Hasonló mint amikor Taehyung a fülembe suttogott...MI dehogy,csak idegesítő és kész.Min Yoongi hülye vagy?!
Mikor beértem az iskolába máris megtaláltam Jimint...vagyis ő talált meg engem,mert ahogy észrevett rámugrott ami olyan hírtelen jött,hogy nem tudtam magunkat megtartani ezért hátraestünk.Én a padlón ültem ő pedig előttem térdelt (😏😂) és úgy ölelt tovább közben nevetett amin én is elnevettem magam.Szerencse,hogy nem voltak sokan a folyosón ezért kevesen bámultak meg minket viszont Hoseokék pedig eléggé.
Hobi szerintem fejben most öl meg mivel eléggé gyilkos pillantásokkal illet engem viszont Taehyungot nem tudom hova tenni,nemtudom,hogy most Jimint vagy engem néz ugyanolyan gyilkos szemmel.Miután felálltunk a földről a terem fele vettük az irányt Hoseokék pedig jöttek mögöttünk.Én direkt összekulcsoltam ujjaimat Jiminével és mivel vette az adást ő felemelte a kezünket én megpuszilta a kézfejemet amitől azonnal pír szökött az arcomra mivel eszembejutott,hogy tegnap Tae is ezt csinálta.Ilyenkor áldom az istent,hogy kapucniban járkálok.Ajajj,Hobiék nagyon idegesnek tűnnek amin csak kuncogok egyet és bemegyünk a terembe.Ahogy leültünk Jimin a fülemhez hajol.
-Csak nem bejövök neked? Olyan vörös voltál mikor megpusziltam a kezed mint egy paradicsom.-nevette el magát amin csak szemetforgattam és megütöttem a vállát.
-Dehogy.
-Ja tényleg neked van már pasid.-nevet tovább.
-Nincsen!-mondom hangosabban aztán a fél szememmel látom,hogy Tae olyan furán néz rám amitől megint zavarba jövök.Mi az isten van velem?
-Jó bocsi.-törölgeti szemeit.
Lehajtom a fejem a padra és próbálok elaludni.

Már vége az összes órának és az öltözőben voltunk Jiminnel,mert tesi óra volt. Vártam Jimint,hogy öltözzön vissza.Nekem szerencsére nem kell,mert még a legutóbbi összeverésem óta nem nagyon gyógyultak meg a sebeim ezért felmentésem van.Mikor Jimin már majdnem kész és pont a pólóját veszi le akkor hirtelen kinyílt az ajtó és Hoseok meglepett tekintetével találjuk szembe magunkat.Jimint szerintem és nem láttam ennyire elvörösödni mint most.Na végre elérkeztünk ide is.Az utolsó részhez a tervnek.Felállok a padról és odaléptem Jiminhez.
-Figyelj Chim én megvárlak kint,fennt hagytam valamit a terembe.-mondtam majd megpusziltam az arcát.Jimin kétségbeesett tekintetével nézett rám,de én csak kacsintottam egyet és kimentem az öltözőből.
Ahogy becsuktam az ajtót rátapasztottam a fülem és elkezdtem hallgatózni.
Már hallgatózom egy ideje mikor valaki elkezd a kilincs felé nyúlni,de én elütöm a kezét majd felnézek rá.Kimás lenne előttem,mint Tae.
-Most mivan?-kérdezte hangosan mire szám elé tettem az ujjam jelezve neki,hogy maradjon csenden.Erre csak kérdőn nézett rám.
-Hobi és Jimin bent van.-suttogtam neki.Valószínűleg megértette,mert a szájával egy o betűt formázott majd ő is elkezd hallgatózni.
Hallgatóztunk már egy-két perce mire valószínűleg a cuppanást hallottam,ami valószínűleg a csók miatt volt,remélem,mire büszkén kihúzom magam és elindultam az iskola kapu elé,hogy ott várjam meg Jimint.

Jimin pov:
-Figyelj Chim én megvárlak kint,fennt hagytam valamit a terembe.-mondta Yoongi és megpuszilt.Mi?Itt akar hagyni?Én erre azonnal ránézek kétségbeesetten mire csak rámkacsint és kiment az öltözőből.Ahogy rájövök,hogy én most Hobi előtt állok félmesztelenül és eléggé furcsán mér végig egy párszor azonnal felkapom a pólómat paradicsom vörös fejjel és lehajtom a fejem.
Ez nagyon kínos.
-B-bocsi a-kkor én me-megyek.-dadogom el neki.Jimin csak is te lehetsz ilyen szerencsétlen,hogy még jobban leégeted magad.
Ki akarnám kerülni mikor gyorsan megragadta a karom és neki vágott a falnak mire csak fájdalmasan felnyögtem.Egyik kezét rárakta a derekamra másikkal pedig a falon tamaszkodott meg.Egy-két percig csak néztünk egymás szemébe,de végül ő töri meg a csendet.
-Nem lehetsz együtt Yoongival.-mondta majd erősebben rászorít derekamra.
-Mi?-kérdeztem mire leesett,hogy miről beszél.
-Miért nem?
-Mert te csak velem lehetsz együtt.-mondja.Várj mi?Ezekszerint...?
-M-miért?-dadogom neki.
-Mert én szeretlek.-mondja majd rátapadt egyből ajkaimra.Sz-szeret?Viszonazza az érzéseimet! Pár pillantig csak lefagyva bámulok előre,de mikor elkezdi mozgatni ajkait kapcsolok majd átkaroltam a nyakát,lehunytam a szemem és én is elkezdtem mozgatni ajkaimat.Kb fél perc múlva megnyalta az alsó ajkamat,hogy bejutást kérjen ami meg is adok neki.Hosszas csókunkat a levegőhiány szakítja meg.Minek kell levegő?
Miután elváltunk csak néztünk egymás szemeibe közben rendeztük légzésünket.Miután naggyából rendesen vettem a levegőt elmosolyodok és megszólalok.
-Én is szeretlek.-mondtam neki.Ahogy kimondom egyszerre értetlenséget és boldogságot vettek észre szemeibe.
-De...Yoongi?-kérdezte értetlen fejet vágva.
-Ő hát...izé.-vakargattam meg a tarkóm.
-Az ő ötlete volt,mert bizonyítani akarta,hogy te igenis szeretsz engem és azt mondta tegyünk téged féltékennyé.-nevettem fel kínosan.Erre csak elmosolyodott.
-Ó már értem.Meg kell köszönnöm neki.Lehet,hogy nélküle még nem derült volna ki.
Egy pár másodpercig csöndbe maradt majd újra megszólalt.
-Jimin...lennél a párom?-kérdezte mire nekem azonnal könny szökik a szemembe és elkezdek hevesen bólogatni.
-Igen...leszek.-mondtam neki mire megfogja az állam és újra megcsókolt,de most sokkal lágyabban.Miután megint elváltunk a fülemhez hajolt.
-Ha tudnád milyen rég vártam erre.-suttogta fülembe elképesztően szexi hangján.
-Hát még én.-nevettem el magam mire ő is felkuncog.
-Az öltöző lett a kedvenc helyem az iskolában.-montam miután abbahagytam a nevetést mire ő kezd el hangosan nevetni.
-Igen,nekem is.-simított arcomra én pedig úgy bújok bele nagy tenyerébe mint egy kiscica.
Néztük egymást még egy pár másodpercig amit ő szakított meg szintén egy eléggé furcsa kérdéssel.
-Yoongi meleg?-kérdezi amivel engem eléggé meglepett.Honnan jutott neki ez az eszébe?
-Igazából...nincs tisztába azzal,
hogy melyik nemhez vonzódik mivel még senki nem keltette fel az érdeklődését...még.-mondandóm után sejtelmesen elmosolyodtam mire ő is ugyanolyan mosollyal néz vissza rám.
-Te is arra gondolsz amire én?-kérdezi.
-Össze kell hozni őket.-mondtuk egyszerre mire elkezdtünk nevetni.Á,de imádom a nevetését.Viszont miközben nevetek hirtelen eszembejutott az,hogy ma milyen nap van amitől azonnal abbamaradt a nevetésünk.Én szomorú,ő pedig értelten fejjel vizslatott engem.
-Viszont ezt még egy picit hanyagoljuk.-suttogtam neki nagy sóhajjal a végén.
-Miért?-kérdezte aggódva.
-Holnap meglátod.-mosolyodtam el szomorúan.
-Viszont menjünk.Yoongiék tuti várnak minket mivel mintha hallottam volna őket.-mondtam mostmár őszintébb mosollyal.
-Igaz.-gondolkodott el majd megfogta a kezem,összekulcsolta ujjainkat és elkezdett kihúzni az öltözőből.

Yoongi pov:
Miközben haladtam a folyosón azt hallom,hogy valaki szalad utánam és mellettem folytatja útját aki persze,hogy Taehyung.
-Miért követsz?-néztem rá összehúzott szemöldökkel.
-Nem akartam ott maradni egyedül és a cuppogásukat hallgatni.-vont vállat.
-Akkor se rajtam kéne lógnod.-motyogtam hallkan amit természetesen meghallott.
-De én rajtad szeretnék lógni.-mondta és úgy vigyorgott mint a tejbe tök.Át akarta karolni a derekam mire én felvettem egy gyorsabb tempót és úgy haladtam a kapu felé.Még mindig nem értem és nem is bocsátok meg neki az a csók miatt.Nem érdemelte meg.Elvette az első csókom...Chh.Mikor hátra néztem Taehyungra a szemében mintha egy kis csalódottságot véltem volna felfedezni ami gyorsan el is tűnt mikor meglátta paradicsom vörös arcomat és megint az a mások szerint szexi szerintem meg ijesztő vigyor ült arcára.Gyorsan vissza rántottam a fejem előre és akkor pont megérkeztünk a kapuhoz, szerencsém volt,hogy nem vertem be a fejem a kerítésbe,majd neki dőltem a rácsoknak.
Taehyung meg mellém állt eléggé szorosan ami elég kellemetlen volt ezért elakartam menni mellőle,de megfogta a kezem és vissza húzott így kénytelen voltam úgy maradni.Mikor eltelt pár perc akkor jöttem rá,hogy még mindig fogja a kezem,csak úgy rántottam is ki az én kis kezemet az ő hatalmas tenyere közül és pont akkor jött ki a JiHope páros összekulcsolt ujjakkal és nagy mosollyal.Úgy látszik akkor egyedül fogok otthon kosarazni,
de végül is nem bánom.
Megérdemli,hogy legyen párja és ha ő boldog akkor én is.Mikor elénk értek csak úgy ugrottam Chimre és össze-vissza ölelgettem és gratuláltam nekik amin csak nevettek egyet és megköszönték,Hoseok és Taehyung pedig lepacsiztak.
Miután leszáltam Chimről Hobi elé álltam.
-Ha egyszer is megbántod Chimet kitekerem a nyakad világos?-kérdeztem szigorúan nézve.
-Soha nem bántanám meg az én Mochimat.-húzta magához Hoseok Jimint és arcon puszilta amitől persze eléggé elvörösödött és megkuncogta új becenevét.
-Remélem is.-bólogattam.
-Na,de én hagyom a gerlepárt szerelmeskedni.Sziasztok.-intettem és már rohantam is haza,mert már nagyon megjött a kedvem a kosarazáshoz,najó meg már eléggé zavart Taehyung közelsége.
Mikor hazaértem levettem fekete szerkóm és felvettem egy egyszerű fekete melegítőt meg egy sima szürke pólót ami kicsit nagy rám mivel ez anyáé volt csak annyira kényelmes, hogy elloptam amit már észrevett,de nem nagyon zavarta.Megkértem apát,hogy kosarazzon velem egy kicsit mivel rég játszottunk egy jót.Nagyon boldog volt mikor megkértem,mert elég sokat dolgozik és most nem volt semmi dolga.Kb egy órát játszottunk kint a kertben(szinte a kert felét kosár pályává építettük apával) és egy pici előnnyel én nyertem.
Mikor befejeztük mentem segíteni anyának vacsorát főzni. Szeretek főzni,anya még mikor 11 éves voltam kezdett el tanítani főzni és nagyon szerettem akkor is és most is.Mikor kész lett a kaja és megettük megnéztünk egy filmet amin én és anya elég sokat könnyeztünk,de ez van.Érzékeny vagyok egy kicsit na.Apa meg simogatott minket nyugtatás képpen.Utána apa még választott egy vígjátékot,hogy boldogabb legyen a hangulat.Miután vége lett a filmnek felmentem lezuhanyozni,és felvettem a pizsomám ami egy boxerből meg egy ki nyúlt pólóból áll és mentem is lefeküdni.
Fel kell készülnöm a holnapra...

Sziasztok😊👋 Ez egy picit hosszabb rész lett.Amúgy eredetileg is így terveztem.
Remélem tetszett ez a rész.

Megváltoztattál... (TaeGi) BTS Fanfiction ✔️Where stories live. Discover now