lunisen är tillbaka. 28

3 0 0
                                    

Det har gått några dagar nu och Luna är redan bättre. Hon har börjat gå tillbaka till sina lektioner igen men cheerleadingen är fortfarande på svajen. Hon är mer bitchig nu efter incidenten. Hon tror att dom där tjejerna flyttade på sig med flit och dom får rejäl stryk både av Luna, Philip och Lunas föräldrar. Tyckte synd om dom eftersom det var jag som flyttade på dom men i guess jag får stå för det. Jag kan ju inte direkt berätta för hennes föräldrar att det var jag som gjorde det för dom skulle tappa hakan, bokstavligen.

Skolan;

"Du Lily jag och Maya har hittat en ny grotta vid Mako." Viskade Zara när hon kom till biblioteket. Jag stängde igen matteboken och slutade mitt fokus på matten och övergick till Zara och Maya.

"Har ni?"

"Mhmm det är världens finaste vatten där, jag skojar inte när jag säger att det är finare där än vad det är på andra platsen." Viskade Zara.

Jag tog ett djup andetag och började tänka. Vem vet vilka faror som finns vid Mako? Om nu Luna är en sjöjungfru (vilket jag inte tror på) borde hon väl också 'simma' dit eller?

"Du vet när Ben såg Luna lyfta upp saker? Tror du på det? För det gör inte jag." Sade jag.

Hon började as garva Maya stod bredvid med en fundersam blick.

"Absolut inte. Ben är vimsig som attans så det skulle bara vara konstigt om han såg nått sånt."

Maya började också skratta vid det här laget och jag undrar vart bibliotekarien är för så här högt får man inte skratta.

När dörren öppnades försvann Maya leende på en gång. Jag vände mig om mot dörren och såg Luna och Philip stå vid dörren med varsin bok.

"Nämen kolla vilka som sitter här då, Maya, Zara och Lily. Mina favoriter. Ni är nästan som tre superhjältar vid det här laget. Räddar livet på folk eller vänta nu...det var väl Maya eller Zara som räddade livet på Lily när hon ramlade ner i vattnet och nästan blev uppäten av en haj."

"Vet du vad Luna. Tack vare din fantastiska pojkvän så dog jag inte. Så du borde tacka honom för att han rädda mitt liv."

"Vänta, räddade du henne? Var det du som räddade hennes liv men du räddade inte mitt liv när jag föll ner på marken?! Vilken gentleman man har då!" Snyftade Luna och sprang ut.

"Tack Lily." Suckade han och fortsatte bakom.

Alla tre himlade med ögonen och fortsatte med plugget.

Någon timme senare satt vi som vanligt i caféet och väntade tills nästa lektion skulle starta.

"Hej skolan! Det är rektorn som talar. Jo i övermorgon så tänkte vi anordna en sleepover för tiorna. Det skulle vara kul om alla fick umgås lite. Information kommer nu; vi samlas i skolan som vanligt på morgonen sen kommer vi tillbaka hit klockan sex och det är då allt roligt börjar. Vi kommer sova i idrottssalen, sen får ni checka ut klockan tolv på dagen. Godis/ chips får ni ta med men inget med nötter i helst. Dricka också men då får man ta med läsk eller vatten men absolut ingen öl eller nått vin. För mer information kan ni prata med mig eller gå in på hemsidan. Och om ni inte skulle kunna då måste ni anmäla er hos mig då. Ha en fortsatt trevlig dag så hoppas jag att vi syns i övermorgon."

Det där kom som en chock tänkte jag.

"Oh my god! Ja vad kul asså shit!" Skrek Maya och hoppade runt i soffan.

"Jag vet! Vara i skolan i över tolv timmar!" Skrek Zara av lycka och började också hoppa runt.

Jag tänkte också börja hoppa när jag insåg att jag skulle hänga med Luna i över tolv timmar för hon kommer definitivt komma! Inget snack om saken liksom.

"Ska du inte heller hoppa runt i soffan av lycka eller?" Frågade Maya och satte sig bredvid mig.

"Hmm nej. Tänkte det men kom på en härlig sak som skulle hända som skulle irritera mig för alltid."

"Luna." Sade Maya och Zara i kör.

"Japp. Men vet ni vad! Denna kväll ska inte förstöras pågrund av någon människa. Hon kommer klänga på Philip men jag bryr mig inte." Sade jag och började hoppa i soffan.

"Hallå sätt er ner tjejer!" Skrek nån lärare.

Vi satte oss direkt och började skratta för oss själva.

Hehehhehehehhehehehehehehehheheh

I'm a mermaid 2Where stories live. Discover now