jobbiga luna. 26

1 0 0
                                    

I skolan;

Jag satt med telefonen i stora salen där alla fick hänga om dom ville. Det fanns ett litet café där om man ville köpa nått smaskigt. Annars var det inte så mycket mer. Men en sak som var ännu bättre var att vi inte skulle få några prov på tre hela månader. Fatta vad nice.

"Lily! Kolla vad jag hittade!" Ropade Luna och kom springandes mot mig.

Jag la ner mobilen i fickan och tittade nyfiket på tidningen hon hade med sig. Det var skoltidningen.

"Kolla vilka snyggingar som är på framsidan." Skrattade hon och pekade på oss i cheerleading laget.

"Nämen vad kul. Undra vart jag är." Sade jag som ville synas precis som alla andra.

"Åh du är inte med tyvärr. Jag glömde säga att det var fotografering förra veckan. Ledsen...men jag hoppas det inte gjorde nått alls. Det ända man fick var lite blommor och var sin autograf från Ashlynn Brooke."

"Ashlynn Brooke? Hon är ju typ en av världens kändaste cheerleader."

"Är hon? Det visste jag inte. Trodde hon bara var någon tråkmåns som inte alls var känd." Skrattade hon, "vi ses sen Lily." Lade hon till och gick iväg med tidningen i luften.

Såklart jag visste att hon bara fejkade allt. Hon hatar mig lika mycket som jag hatar henne.
Det är något skumt med henne, den ända som det är Ben. Han som faktiskt såg det.

Skolklockan ringer!

Jag suckade och gick iväg till min klass.

Läraren stod och pratade som vanligt i hundra år om miljön och hållbar utveckling. Tror det eller ej men ingen bry sig. Inte lika mycket som tråkmånsarna gör iallafall.

"Du Lily." Viskade Ben.

"Mhmm."

"Luna. Jag tror jag bara såg i syne. För om jag tänker efter så var jag ganska trött. Så ja."

Jag vände huvudet mot honom och tittade på honom med en oseriös minn.

"Ah säkert. Hon är konstig, det är hon men för att vara ärlig tror jag bara det skulle vara konstigt om hon var en sjöjungfru precis som mig för det skulle jag märka." Viskade jag tillbaka.

"Pst Lily och Ben."

Båda vände sig om Luna. Hade helt glömt att hon var i samma biologi klass som mig heh.

"Vad pratar ni om då? Tyckte jag hörde mitt namn bland erat prat. Något ni vill berätta mig eller?" Viskade hon och gjorde en grimas.

"Absolut. Inte." Sade jag och vinkade hejdå åt henne. Jag såg i ögonvrån att hon fnös lite för sig själv. Bortskämda ung jävel asså.

När äntligen lektionen var slut gick jag med snabba steg mot skåpet. Jag öppnade det hastigt och slängde ner sakerna i skåpet.
Varför? Jo Luna har sitt skåp i närheten och jag orkar verkligen inte höra hennes skryt igen.

Jag tog ut mina gympakläder snabbt och halvsprang mot gympasalen där jag också kläde på mig snabbare än vad jag tänkte.

"Oj var du hade bråttom Lily." Skrattade Zara.

"Det säger du inte." Svarade Luna som var bakom Zara.

Jag slängde på mig tröjan och drog snabbt av mig mina jeans som jag inprincip kastade bredvid mig. Snabbt tog jag upp mina träningsbyxor och lika snabbt tog jag på mig dom.

"Chilla Lily det är bara tjejer här inne. Du behöver inte skämmas." Sade Luna lugnt och la sin kalla hand på min axel. Inte lika tacksam var jag och tog i hennes hand och flyttade bort den. Hon kisade med ögonen och gick bänken hon hade lagt sina kläder på.

"Okej tjejer! Idag ska vi repetera allt vi har gjort. Så ställ er på era plaster och sätt igång när musiken startar.

Musiken startade och vi började. Denna gång hade jag det ganska lätt för jag skulle bara snurra runt och vifta med mina poms poms.
Zara hade ännu lättare för hon stod bara bredvid som stöd till dom skulle lyftas upp i luften. Luna fick såklart den svåraste som var att göra en volt i luften. Det har ingen tvekan att vara orolig när hon skulle snurras i luften för hon har den bästa i hela gruppen.
Jag ville verkligen bara förstöra för henne en enstaka gång...vilket jag kunde göra. Jag väntade till det rätta tillfället när hon skulle fångas av några andra tjejer.
En vattenflaska stod bredvid en av tjejerna och snälla Lily (hehe) använde sina krafter lugnt och diskret för att göra tjejen lite blöt. Hon hoppade till och när hon fick vattnet på benet vilket gjorde då att andra tjejen som stod bredvid också blev rädd och flyttade på sig som då blev att Luna hamnade på golvet.

"AH!" Skrek hon med en ljus ton.

Alla tjejer sprang snabbt fram till henne och kände på hennes plus och på andra kroppsdelar.

Jag kunde verkligen inte bry mig mindre att Luna hade skadat sig rejält inprincip över allt. Och bästa är att jag inte kommer få skulden för ingen vet att det var jag.

Zara kom springandes mot mig och drog ut mig till omklädningsrummet.

"Lily var det du som välte vattenflaskan?" Frågade hon allvarligt.

Jag tittade ner mot golvet. Även fast jag tyckte om det skämdes jag ändå lite.

"Snyggt jobbat!" Skrattade hon slog till mig på axeln.

"Vänta va? Trodde du skulle döda mig." Sade jag och slog till henne på samma ställe.

Precis innan jag skulle dra ner handtaget öppnades dörren snabbt och möttes av Zoe.

"Där är ni ju! Träningen är inställd för tillfället och det kommer ta ett tag innan träningen startar igen. Luna har skadat sig rejält nu så vi måste vänta ett tag tills hon mår bättre."

"Men hallå. Hur vet ni att hon har skadat sig så rejält? Hon har föll för typ två sekunder sen. Ta det lite lugnt bara. Ni behöver inte överdriva som tokar." Suckade Zara.

"Vet du vad Zara jag bry mig inte ett skit vad du tycker. Jag har haft sånna fall tidigare och dom gick inget vidare direkt. Så stäng munnen din plugghäst." Sade Zoe irriterat och gick ut ur omklädningsrummet.

"Någon som var irriterad." Skrattade Zara och bytte om till sina vanliga kläder. Jag gjorde samma sak men det kändes på något sett bra..jag fick någon slags kick i kroppen. Nått jag inte kan beskriva.

Fuck vad dåligt

I'm a mermaid 2Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ