Kapitel 17 - A thousand stars

885 26 17
                                    


Harry springer med Dracos hand i sin så fort de kan från sjukhusflygeln. Harry har ingenting planerat, men han vet var han ska. De är uppe på sjunde våningen och framför den stora stenväggen där Harry vet att det finns ett rum stannar de. Draco stannar så snabbt att han nästan springer in i Harry. Harry släpper inte Dracos hand, men tänker intensivt tre gånger på vad det är han önskar sig. Efter en stund dyker en liten röd trädörr upp på väggen framför dem och Draco ser storögt på Harry som bara ler. Harry tar Dracos hand och öppnar dörren.

Harry vet inte vad han egentligen hade väntat sig, men det här är tusen gånger bättre än det. Framför dem är ett månupplyst rum med varma filtar, en picknick-korg och romantisk musik. Ett stort fönster visar dem månen och stjärnor som glimmar utanför. Harry hör hur Draco drar efter andan. Det är perfekt.

- Hur...? Viskar Draco men Harry rycker bara på axlarna och drar med honom till filten där picknick-korgen står. 

Harry öppnar den långsamt. Två flaskor honungsöl och två smörgåsar ligger överst. Under det finns färsk frukt och paj. Harry ger en flaska och en smörgås till Draco som tar dem. De sätter sig tillrätta på filten och äter under tystnad.

När de har ätit upp korgen är det helt tyst. Dracos ögon lyser i månljuset och han ser på Harry. Hans kinder är lite röda och hans läppar är fuktiga av ölen. Harry böjer sig framåt och kysser honom, smakar försiktigt på hans läppar, är noga med att njuta av varje sekund. Draco misstycker inte och trevar försiktigt med händerna uppför Harrys kropp tills de får vila runt hans nacke. Harry ryser av välbehag, kysser Draco hårdare och drar honom till sig. Draco vajar till lite och faller framåt över Harry så att de båda ligger på filten. De skrattar tyst sinsemellan.

- Jag önskar att det kunde vara för evigt, säger Draco tystlåtet och stryker bort Harrys ostyriga lugg ur pannan. Harry nickar bara. 

Draco kysser sig från Harrys panna till hans öra, till hans hals där han trycker läpparna fjäderlätt över den tunna huden och Harry vill aldrig att han ska sluta. Draco flyttar sig uppåt, liggandes över Harry och med deras läppar hårt hoppressade. Harry känner hur Dracos tunga försiktigt letar sig in i hans mun och de andas tungt tillsammans. Att något kan kännas såhär bra kan Harry inte förstå.

Harry vänder dem plötsligt om så att Draco ligger underst mot de mjuka kuddarna och han lägger sig tillrätta mellan Dracos ben, fortfarande med tungan i Dracos mun och med Dracos hand i sitt hår. Han lämnar Dracos mun och kysser sig ner mot nyckelbenen. Dracos hud är varm och så, så mjuk. När Harry kysser Dracos hals hummar Draco till lite och trycker sin kropp mot Harrys.

- Mer, mumlar han, nästan ohörbart, och Harry låter sin hand smeka längs med Dracos sida, ner till hans höft, ner över magen. Draco nästan kvider av välbehag och Harry vill aldrig sluta, vill alltid att de ska vara här. 

Draco fumlar med kanten på Harrys röda tröja som mrs Weasley har stickat och får tillslut in händerna under den. Han känner sig fram över Harrys mage och bröst och det skickar stötar ut i hela Harrys kropp. De ser på varandra en stund innan Draco drar i Harrys tröja, som att få av den. Harry glider ur den varma tröjan och rodnar lite åt att vara halvt blottad, men Draco ser bara lika beundrande på Harry som förut.

Harry smeker fortfarande Dracos höftben, men eftersom Draco sa "mer" så stryker han fingertopparna långsamt längs med Dracos innerlår. Draco hoppar till av rörelsen och trycker sig uppåt för att få kontakt med Harrys hand. Harry ler lite för sig själv och tittar upp på Dracos ansikte. Han har ögonen slutna och andas tungt, hans läppar och kinder samma röda nyans och munnen vidöppen. Harry kysser honom igen, den här gången hungrigt och ivrigt. Draco stönar till och drar av sig tröjan medan Harry försiktigt drar handen över gylfen på Dracos byxor.

Harry har aldrig känt på någon annans skrev förut, men reaktionen han får från Draco får honom att aldrig ta bort handen. Draco lyfter höfterna från filten för att få mer friktion och han tittar på Harry med nästan svarta ögon.

- Får jag? Frågar Harry lågt med handen på knappen, redo att knäppa upp Dracos byxor. 

Draco nickar ivrigt och Harry får ner handen i Dracos byxor och över hans kalsonger (som så klart är siden). Harry vill ta det försiktigt men Dracos hand letar sig ned och trycker Harrys hand nedåt. Harry klämmer försiktigt till om det hårda där och Draco nästan skakar mot hans hand. Harry vet hur han känner sig. Hans byxor känns tre storlekar för små och Dracos hand som drar över hans bröst gör inte saken bättre.

Harry knäpper upp sina egna jeans och kysser Draco igen medan han tar bort handen och i stället trycker kroppen mot Draco så att deras skrev möts. Draco hummar mot Harrys mun och Harry låter deras tungor mötas igen.

- Draco, mumlar Harry mellan kyssarna och Draco stönar bara som svar. 

Med munnarna tätt ihop och tung andning trycker de sina kroppar mot varandra, desperat och snabbt, tills Draco spänner sig och stannar till med munnen öppen i ett tyst skrik. Det tar inte länge för Harry att göra detsamma och de faller tillslut ihop tillsammans på filten.

Det är tyst länge. Bara ljudet av deras andetag hörs innan Draco öppnar munnen.

- Det där var...

- Fantastiskt, fyller Harry i och de ler mot varandra.

De ligger där ett tag och ser hur stjärnorna gnistrar.

- Vi borde kanske gå, viskar Harry sömndrucket och Draco gäspar med en nick. 

De knäpper upp gylfarna, får på sig tröjorna och ler generat mot varandra på varsin sida av filten.

Utanför vid behov-rummet säger de hejdå, en tyst kyss och ett tyst "godnatt" innan de sätter av åt olika håll. För Harry känns det som han svävar. 



// AN: Heeeeeej igen, någon önskade Drarry-smut för ett tag sedan och det här är mitt första smut i just den här berättelsen. Jag är lite dålig på att skriva romantiskt smut, men hoppas ni gillar det!! <3

A love story - Drarry (Harry Potter FanFiction) SVENSKDär berättelser lever. Upptäck nu