~Love Struck~

11.5K 381 13
                                    

Love Struck

Çeviren ; Luinkh , Rainizer

~Tanıtım~

Tüm her şeye rağmen Sehun babasını seviyordu. Babasının ölümünün üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen, Sehun'un onu düşünmeden geçirdiği bir gece bile yoktu.Diğer çocuklar gibi o da ailesinin sevgisine muhtaçtı. Ama yabancı birininkine değil.

Son sene. Bir gencin en çok kutlanmaya değer yılı.Sehun'un önceden göremediğiyse, annesinin kendinden çok küçük ama Sehun'dan birkaç yaş büyük birisiyle yeniden evlenmesiydi.

Fazla söze gerek yok, Sehun yeni aile üyesine hiçbir sıcakkanlı his beslemiyordu.

Abartmak gerekirse Sehun ondan nefret ediyordu. Annesinin hayatını kontrol edemezdi ama annesinin Sehun'un son babasına aşık olmadığını kanıtlayacaktı, ya da en azından Sehun öyle düşünüyordu. Ne kadar zor olursa olsun, Sehun'un annesi Sehun ve üvey babasını iyi anlaştırmaya çalışsa da Sehun buna karşı çıkıp reddediyordu.Üvey babasına karşı duyduğu nefret yalnızca ona aşık olana kadar sürecekti. O zamansa üvey babasıyla kendini büyük bir skandalın içinde bulacaktı.

SEHUN: 11 yaşından beri tek ebeveyniyle yaşayan normal bir liseli. Herkes tarafından seviliyor, en çokta zengin ve yakışıklı olduğu için. Ama yine de terbiyeli ve gerçekçiydi. Görmek istediği son kişi üvey babasıydı.

KAI: Talihsiz şartlar yüzünden, şehirdeki zengin dulla evlenmeye zorlanmıştır böylece üniversiteye gidebilecek,okulunu bitirebilecekti ve ailesini de destekleyebilecekti. Evli olsun ya da olmasın, o hala 20'li yaşlarının başındaydı ve bedeninin üvey oğluna tepki göstermesi onun suçu değildi.

Luhan, Kyungsoo ve Lay: Kai'yi evden şutlaması için Sehun'un kurduğu takım arkadaşları.

Önsöz~

"Pekala, BABA, akşam yemeğim nerede? Bana yemek pişirmek zorundasın, değil mi?"

"Zorunda olduğumu kim söyledi?"

"Babaların çocuklarıyla ilgilenmesi gerekir. Ben açım."

"Ben senin baban değilim."

"Lanet olsun ki doğru. O yüzden evimden defol."

*

~Love Struck~Onde histórias criam vida. Descubra agora