H9

362 24 8
                                    

Shawn

Bliepbliepbliep its 7.15 bliepbliep
Pff klere wekker ook altijd. Ik zet mijn wekker uit en stap uit bed. Over een half uur moet ik weg om Britt op te halen. Ik pak een broek en shirt en loop door de gang als ik Livia tegen kom. Ze heeft een rokje met een shirt aan. Oja helemaal vergeten. "hee Liv, ik moest van Lisa zeggen dat je je roze jurk aan moest doen omdat zij die ook aan doet."
"Ohh dankjewel Shawn" ze geeft me een knuffel. " Je bent de allerbeste broer ooit". Ik geef haar een kus op haar hoofd en loop naar de badkamer.
Om half 8 loop ik naar benede Om wat te eten. Ik ga aan de eet tafel zitten en kijk even op instagram. Ik schrik weer even van al die volgers. Het is echt wel wennen. Als ik klaar ben ren ik naar boven pak mijn tas en mijn sleutels en loop weer naar beneden. "Doei mam,Pap en Liv!" Roep ik terwijl ik de deur dicht doe. Mijn ouders liggen meestal nog te slapen als ik weg ga.
Ik pak mijn scooter en rij naar Britt.

"Heej" zegt Britt vrolijk terwijl ze naar buiten komt. Ze heeft een high waisted broek aan met een crop top. Het staat er heel leuk. "Haii" zeg ik terug. "Wacht Britt blijf is staan, dan maak ik een foto voor mijn snapstreaks." Ze neemt een gekke pose aan waarin ze schattig lacht. " Ja geluk!" Roep ik en ze komt naar mij toe. Ze doet haar helm op en komt achter mij zitten.
Als we bij school zijn aangekomen zet ik mijn scooter in de stalling en doen we onze helmen af. Ineens horen we de bel gaan. "Fuck het is al kwart over 8" roept Britt. We rennen naar binnen. We moeten 2 trappen omhoog en als we aankomen is de deur al dicht. Ik klop aan en doe de deur open. "Ah Britt en Shawn, waar komen jullie zo laat vandaag" vraagt de docent. "Ehm mijn band was lek dus Shawn moest me ophalen" zegt Britt snel. "Mmm, nou kom maar snel verder en ga zitten. Ik zie dat Britt naar mij lacht dus ik lach terug. Ze is echt wel schattig. Ik ga naast Nash zitten en Britt naast Fee.

Britt

"Hoezo ben je zo laat" vraagt Fee. "Shawn was te laat" zeg ik terug. "Dames opletten" zegt de docent. "Sorry mevrouw" mompel ik snel.
"Nou we gaan de klassen mixen in groepjes zorg dat je een 2-tal maakt met iemand uit de andere groep." Ik zie dat Shawn naar me kijkt en ik knik.
"Als jullie een 2-tal hebben gemaakt gaan jullie naast elkaar zitten en dan maak ik er groepjes van"
Ik loop naar Shawn toe en ga naast hem zitten. Fee gaat met Cam, Jade met Nash en Nikki met Jack. Als iedereen een 2-tal heeft gaat ze groepjes maken. "Meneer Mendes en mevrouw Mcourt jullie mogen met, even kijken... Mmm ja met meneer Grier en zijn partner. Yes, ik zit bij Jade en Nash. Fee en Cam zitten ook bij Nikki en Jack. We krijgen als groepje ook allemaal een nummer mijn groepje is 4 en van Fee is 5. Ze geeft elk groepje een onderwerp.
"3 jullie krijgen als onderwerp pesten. 4 jullie krijgen als onderwerp famous. En 5 jullie krijgen als onderwerp verslaving." Ik en Shawn kijken elkaar aan en moeten lachen. "Wat is hier zo grappig? Willen jullie het met de klas delen?" Vraagt de docent op een bozige toon. " Ehm nee ni" wilt Shawn zeggen maar ik onderbreek hem "jahoor, Shawn is namelijk net begonnen aan een carrière als zanger dus hij word ook bekent". De klas moet lachen. " Oh wat leuk Shawn! Wilt je misschien een stukje voor ons zingen?" Zegt de docent. " Ehm nee hoor hoeft niet." Zegt Shawn terwijl hij rood word. "Ahh kom op shawnn iedereen wilt dat je gaat zingen toch?" Zeg ik en de klas roep ja. "Prima" zegt Shawn met een zucht. Hij kijkt me aan "echt fuck you britt". Ik lach. "Welk liedje ga je doen" vraagt de docent aan Shawn terwijl ze YouTube opend. "Say something" zegt Shawn tegen haar. Ze zet de karaoke versie op en zodra het liedje begint pak ik mijn telefoon en maak stiekem een filmpje

Say something, I'm giving up on you
I'll be the one, if you want me to
Anywhere, I would've followed you
Say something, I'm giving up on you

And I am feeling so small
It was over my head
I know nothing at all

And I will stumble and fall
I'm still learning to love
Just starting to crawl

Say something, I'm giving up on you
I'm sorry that I couldn't get to you
Anywhere, I would've followed you
Say something, I'm giving up on you

And I will swallow my pride
You're the one that I love
And I'm saying goodbye

Say something, I'm giving up on you
And I'm sorry that I couldn't get to you
And anywhere, I would have followed you
Oh, oh, oh, oh say something, I'm giving up on you

Say something, I'm giving up on you
Say something

Zodra hij klaar is gaat heel de klas klappen "Whoopwhoop" "Ffffiiew" en "lekker pik" roepen een paar mensen.
Shawn word een beetje rood en komt naast me zitten. "Het was echt mooi Shawn" zeg ik tegen hem. Hij word nog roder" thanks"
"En ik heb je eerste privé concert gefilmd" zeg ik terwijl ik mijn telefoon laat zien.
Hij lacht
"Wouw Shawn dat was echt heel mooi, ik ben het zeer eens met het feit dat jij een carrière als zanger gaat beginnen want je gaat het er ver in schoppen!" Zegt onze docent tegen Shawn. " Nou dank u wel mevrouw" zegt Shawn lachend.
"Zo en nu gaan we chopchop snel verder met het bedenken van jullie toneelstuk. Jullie hebben nog 40 minuten."
We gaan met ons groepje bij elkaar zitten
Nash begint met praten "Oké ik had dus een idee dat we misschien konden doen dat jullie famous zijn en dat ik soort van jullie bodyguard ben?"
"Ja leuk!" Zeg ik
"Mag ik ook een bodyguard ofzoiets zijn?" Vraagt Jade.
"Ja tuurlijk" zeg Nash "Misschien kan jij de designer zijn ofzo.
"Omg dat is echt iets voor jou Jade" zeg ik tegen Jade. "Jaa oke top" zegt ze vrolijk.
"En ben ik dan zeg maar een zanger?" Vraagt Shawn. "Uh nee een acrobaat nou goed" zegt Nash sarcastisch. Shawn moet lachen. " Ik ben dan wel jouw danser" zeg ik tegen Shawn. " Ja maar is dat dan niet saai" zegt Jade " het is zo simpel".
"Ja maar wat wil je er dan bij doen "zegt Shawn. We denken nog een tijdje maar we komen er niet uit. Dan steekt Nash zijn hand op "mevrouw kunt u even helpen?" Ze komt hier heen gelopen." Vertel waar kan ik bij helpen?". We vertellen wat we tot nu toe hebben.
"Oké oké, ik denk dat jullie het het beste kunnen oplossen als jullie vriendje en vriendinnetje spelen" zegt ze tegen mij en Shawn. "Want dat is natuurlijk wel lastig en interessant als 2 bekende mensen wat met elkaar krijgen." " ehm okee" zeg ik langzaam. " Oh super! Top idee, bedankt mevrouw!" Zegt jade. "Okee dus als ik het goed begrijp hebben Britt en ik iets in dit toneel stuk?" Zegt Shawn
"Jepp" zegt Nash tegen ons. "Ehm oke prima denk ik" zeg ik terwijl ik naar Shawn kijk. Hij knikt.
We bedenken een verhaallijn tot de les is afgelopen
We zeggen doei tegen de jongens en lopen naar onze les

Jass peopleee
OMG IK STA 3E MET DE #SHAWN!!!! Hoe dann??? Volgens mij is er iets fout gegaan😂 maar okee
Weer een nieuw hoofdstuk. Sorry dat je in dit hoofdstuk heel veel vanuit Britt leest maar ik wist niet zo goed hoe ik het vanuit Shawn moest schrijven.
Echt heel erg bedankt voor het lezen en geef zeker een sterretje en druk op'boek toevoegen in bibliotheek! Xxxx

Reads:98
Sterren:18

I've know you since your birth- Shawn Mendes- DutchWhere stories live. Discover now