H8

348 25 4
                                    

Jade

We stappen de auto uit. "Tot straks mam" roep Britt en ze komt naar mij toe. "We gaan je koppelen" zeg ik op een plagende toon. Ze geeft me een duwtje en loopt door. We lopen lachend naar binnen. "Dan ga ik je koppelen aan Dave"zegt ze als we binnen zijn. " Oh nee als je dat maar laat!" Roep ik lachend " ik vermoord je hoor". Dave is een jongen van dansen. Ik heb al een crush op hem sinds de 1e. Toen kwamen Britt en ik in de topselectie groep. We treden nu op met artiesten en dansen op festivals. Echt super gaaf want vorig jaar mochten Britt, ik, Dave en Jake dansen bij het songfestival! Het was een koppel dans, dus ik mocht met Dave samen dansen.
We lopen naar de zaal toe waar er al een paar andere zijn. "Hee Britt, ik wist niet dat je vriendje kon zingen!" Zegt Flore, onze dans docent, als we binnen komen. Ik zie dat Britt rood word. "Hij is mijn vriendje niet" zegt ze snel. " Oh hahaha sorry" zegt Flore terug terwijl ze weg loopt. Ik moet lachen. "Nog niet he brittje" zeg ik zacht tegen haar. "Echt ik maakt je af Jadee! Snel ren ik weg. Ze komt me achter aan. Ik gil, en ren de wc op en doe de deur op slot. " haha fuck you britt" roep ik lachend.

Britt

Ik loop de wc uit. Die komt er straks vast wel weer uit. Dan heb ik een plan. Ik loop maar Dave toe. "Hey Britt" zegt hij als ik bij hem kom staan. " Hee, ik had ff een vraagje want Nikki, een vriendin van mij en Jade geeft vrijdag een feest, en Jade wilt graag dat jij ook komt." Ik zie dat hij een beetje rood word. " ehm ja is goed" zegt hij. "Oké top, Jake enzo mogen ook komen en ik app nog wel waar je heen moet en hoelaat".
"Yes top" zegt Dave. Flore komt weer binnen en zegt dat we gaan beginnen. Jade komt ook net weer aanlopen en we gaan naar het midden. "Dave komt vrijdag ook" zeg ik als we naast elkaar staan. Ze word rood. " ohnee Britt wat heb je gezegtt?" Ik lach" dat jij het leuk zou vinden als gij ook kwam"
"GODVER BRITT IK VERMOORD JE" zegt ze terwijl ze me een stomp geeft. " nu denk hij dat ik een of andere debiel ben"
"Dat ben je toch ook" zeg ik lachend. Ze geeft me nog een stomp. "Zo dames we gaan beginnen" zegt Flore. "Zoals jullie weten komt er binnenkort weer een festival aan en wij mogen daarop dansen!"
Yes ik vind dansen op festivals zoo leuk!
Flore gaat verder"de zangers zijn nog niet bekent omdat er ze ook nog niet alle zangers hebben, maar een artiest is zeker die komt en dat is ook wel heel gaaf want dat is Pink!!"
OMG WE MOGEN DANSEN MET PINK
"OMGG" gillen we allemaal door elkaar. "Mensen rustig" zegt Flore lachend. Als we allemaal weer rustig zijn gaat ze verder. "Nou ze komt dus een aantal liedjes zingen waarvan er 3 een duo dans zijn."Jade en ik kijken elkaar aan want wij zijn de enige 2 meisjes die ook duo dansen doen. "Die worden gedanst door Britt en Jake, Jade en Dave."
"Yess" gilt Jade. Ze lacht"oh sorryy". Flore lacht ook en gaat door met haar verhaal. Britt en Jake doen het liedje Try, Jade en Dave doen het liedje Beautiful Trauma, en jullie doen met zn 4e het liedje What about us. Omggoshh ik ben zoo blij!
"Met zijn alle doen we het liedje Just like Fire als groep dans. Daar gaan we nu ook mee beginnen." Eindigt Flore haar verhaal. We luisteren eerst een paar keer het liedje en beginnen dan met repeteren.
Bij de stukjes tussen de refreinen in hebben we kleine dansjes achteraan, en bij het refrein moeten we Alex en Roy op onze handen laten staan zodat zij een salto kunnen maken precies op het stukje ' just like fire' daarna doen we net heel de groep wat en herhalen we wat dingen van daarvoor. Wij hebben hier niet heel veel te doen dus gaan wij naar een andere zaal om naar onze dans te kijken. Try is best een heftig liedje met veel emotie, dus Jake moet mij veel optillen en ik moet hem dus heel erg vertrouwen. Het is best grappig om te doen want je moet elkaar nep slaan en duwen en gooien. Om 10 uur is de les afgelopen en pakken we onze spullen. "Hoe ging het?" Vraag ik aan Jade. "Hij heeft me gezoend" zegt Jade zachtjes. "WATT" gil ik lachend. "Hij wil mijn date zijn vrijdag" zeg ze lachend en ook verbaast. Ik geef haar een knuffel. "Omgg Jade ik ben zo blij voor je"
Ze lacht "jij heb mij met Dave gekoppeld dus nu mag ik jou en Shawn koppelen" zegt ze lachend" en nee je hoeft niks te zeggen want ik weet dat je hem leuk vind." Ik lach. Misschien heeft ze wel gelijk. Ze geeft me een knuffel en we lopen naar buiten. De moeder van Jade brengt me thuis. Als ik uitstap zegt Jade " ik ga je koppelennn" . Ik stap lachend uit. "Tot morgen babe"
" doeiii brittt"

Ik heb gedoucht en mijn onesi aan gedaan. Het is kwart voor 11, dus ik ga kijk nog even in mijn bed Netflix. Ik maak een foto voor mijn snapstreaks van mijn bed, en zet een serie op.
Om kwart over 11 wil ik Netflix afsluiten als ik zie dat Shawn me helemaal heeft volgespamt op insta:

@shawnmendes
Joo
Slaap je al?
Niet slapeeenn
Ik moet iets vragen
WAKKER WORDEN
COME ONN
HET IS PAS 11 UUR
Brittjeee
Wake Ik op
Its verry dringend
@Britt.mc:
Jezuss
Wat is er
Hele spam hier😂
@shawnmendes
Hehe
Eindelijk is ze wakker hoor
@Britt.mc
Ik sliep niet eens
Hahahah
@shawnmendes
Nouu we ik ben morgen vroeg uit
@Britt.mc
Jaa ik ook, ga doorr
@shawnmendes
En de boys hebben training
@Britt.mc
Ik ga naar de stad voor Nik der feestje maar je mag best mee als je dat wilt😂
@shawnmendes
Yess thanks B
@Britt.mc
Asjee💙
@shawnmendes
Morgen 8 uur toch?
@Britt.mc
8 uur
@shawnmendes
See youu!

Heeee kidoosss
Wowww ik vind het zoo leuk om te schrijven. Ik heb nu ook 66 reads en 16 stemmen! IM HAPPYY. Ik denk dat ik nu onder elk deel dat zet om te kijken of er een beetje vooruitgang in zit. THANKS FOR READINGG!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

reads: 66
Stemmen: 16

I've know you since your birth- Shawn Mendes- DutchDove le storie prendono vita. Scoprilo ora