H4

388 19 2
                                    

Britt

"Het blijft nog lang regenen en ik dacht dat je ook wel in de logeerkamer kan slapen" zeg ik er snel achteraan." En mijn ouders zijn er vannacht toch niet"
" uhm ja ik denk dat dat wel chill is misschien" zegt Shawn. " ik app mijn ouders ff dat ik bij jou blijf"
Ik ga naar boven om het logeerbed klaar te maken als ik bedenk dat fee en Jade langs kwamen voor het feestje van Nikki. "Fuck Fuck Fuck" zeg ik zachtjes straks denken ze dat ik iets heb met shawn en dat hij daarom bij mij blijft slapen. Ik app ze wel even
GROEPSAPP
BDAY NIKK

britt: ehmm jade en Fee..

Britt:kwamen jullie vanavond nou voor nik der feestje?

JADE: jaaaa

FEE: DUHH

FEE: we moeten wel een beetje een plan hebben😉

Britt: jaa snap ik

Britt: alleen slaap shawn vannacht bij mij, dus hij is er vanavond ook

JADE: SHAWNNN?!?!

JADE: OEHH BRITJEE😍😉

FEE: missen we wat Britt?😍

Britt: neeeee guyss

Britt: hij moest nog naar huis en dan zou hij helemaal doorweekt zijn, en het is nu al laat, dus ik zij dat hij wel hier kon slapen... niks speciaals😅😂

FEE: mmmm moet ik dat geloven😉

JADE: NOUU ik dacht er is wat gebeurt tussen jullie🙁💕

Britt: ehm nee, maar is dat oké? X

FEE: Ja primaa😘

JADE: ME2 babe!

Britt: okii tot vanavond cutiess👋

JADE: BAYY

Okeee die had ik aan zien kunnen komen.
Ik loop naar beneden naar Shawn om te zeggen dat de meiden vanavond komen

Shawn

" oh prima toch, juist gezellig" zeg ik tegen Britt. " ik vind het niet erg"
" okee topp" roept ze terug " zullen we pizza bestellen?" Roept ze naar mij
"Tuurlijk wil ik pizza" zeg ik lachend tegen haar. " oke top jij wilt Hawaï dan toch" vraagt ze aan mij. Ze kent mij inmiddels zo goed dat ze precies weet wat ik lekker vind." JAAA"
We bestellen de pizza en besluiten in de tussen tijd even an ons huiswerk te gaan. Ik heb alleen wat voor natuurkunde en Frans dus ben snel klaar. Britt moest Scheikunde, Duits, economie en strafwerk voor wiskunde. "Zal ik je Duits maken?" vraag ik als ik klaar ben. " ehm ja als je dat wilt" zegt ze " Ja tuurlijk dan ben je sneller klaar" lach ik naar haar. "Thanks Shawn" mompelt ze.
Na een tijdje gaat de bel en is de pizza er. We eten hem op de bank op en kletsen nog een beetje. We hebben net alles opgeruimd als de bel gaat. Het zijn fee en Jade.

Jade

"Heyy britt" roep ik als we binnen komen. " het is zo hard aan het regenen dat mijn moeder ons heeft gebracht" ga ik verder. " ik snap wel shawn dat jij niet naar huis gaat in de regen als je toch alleen bent."
Hij lacht en gaat staan." Jullie kwamen toch voor het feestje van Nikki? Zal ik anders even naar boven gaan?" Vraagt hij. " Nou" zegt fee, "we wouden eigenlijk jouw Cam, Nash en Tom ook uitnodigen dus dan kan je er wel bij blijven!"
"Ja tof" zegt Shawn
Ik geef een knipoog naar Britt, en ze heeft mij een blik terug van: Ik weet jullie plan wel.

Britt:

Ineens zegt jade dat ze de jongens ook uitnodigen. Ik vind het niet erg ofzo, ik vind het wel gezellig. Maar ik heb het idee dat ze het niet alleen doen voor de gezelligheid.
De rest van de avond is heel gezellig. We bedenken welke spellen we gaan doen en welke drank en snacks er allemaal moeten worden gehaald. Rond 11 komt de moeder van Jade en gaan ze weer naar huis. Voordat ze de deur uit zijn fluistert Jade nog even in mijn oor" geen vieze dingen doen he brittje" en ze heeft me een knipoog. "Jadeeee" roep ik haar na
" hahahaha love you babe!" Zegt ze lachend terwijl ze naar de auto rent. " Wat zij ze tegen je" vraagt shawn
"Oh eh niks het eh ging over het feest van nik" zeg ik snel
"Vind je het erg als ik er niks van geloof" zegt Shawn lachend hij slaat zijn arm om me heen en we lopen terug naar binnen.

I've know you since your birth- Shawn Mendes- DutchWhere stories live. Discover now