H6

391 18 16
                                    

Britt

De lessen zijn klaar en we lopen naar ons kluisje. Ik moet hier wachten op shawn dus ga nog even bij Nikki staan. "Heb je zin in overmorgen" vraag ik aan haar. "Jaaa omgg ik heb er zoo f*king veel zin in". Lachend geef ik haar een knuffel en zeg dat ik er ook heel veel zin in heb. Jade en Fee zijn al naar het dorp om dingen te kopen dus we blijven nog even met zn 2e wachten. Dan vraag Nikki ineens " hé Britt hoe zit het nou eigenlijk tussen jouw en Shawn" . Ik voel dat ik rood word. "Ehh niks hoezo" zeg ik tegen Nikki. Ze begint te lachen " Nou het is best wel duidelijk dat jullie elkaar leuk vinden". Ik kijk naar de grond. Ik vind Shawn misschien wel leuk, maar hij mij sowieso niet. "En geloof me shawn vind jouw ook leuk" zegt ze erachteraan. Alsof ze mijn gedachten kan lezen. "Nou ik weet het niet hoor nik" zeg ik. "Wat weet je niet? Of jij hem leuk vind of hij jouw" zegt Nikki. " ehmm nou ehh ik denk hij mij" omg waarom praat ik hier met nik over. "Waarom zou hij jouw niet leuk vinden? Kijk hoe close hij met je is" zegt ze. " Ja maar dat kan toch met elk meisje, en het is niet dat hij niemand kan krijgen"
"En ik ben lelijk" ga ik verder. Ineens staat Shawn achter mij. "Wie zegt dat jij lelijk bent?!" Fuck ik had hem echt niet zien aankomen " heeft een jongen dat gezegt!?"
"Ohh nee niemand" zeg ik snel terug.
" gelukkig maar want anders had hij nu echt een groot probleem gehad" zegt Shawn.  "Want je bent helemaal niet lelijk". Ik voel dat ik een beetje moet blozen. "Thanks Shawn" ik glimlach naar hem en pak mijn tas. Ik geef Nikki even een knuffel en ze fluisterd in mijn oor "love love loveee!" Ik geef haar een klein duwtje en lach. Ik zie dat Shawn staat te wachten dus zeg doei en loop naar hem.

Shawn

Ze komt naar me toe gelopen. "Vind je het spannend" vraag Britt.
"Huh, wat"
"Studio, zanger, gescout, you know?" Zegt ze terug.
" oja dat, ehm jawel" zeg ik en beetje lachend terug.
"Je kan fucking mooi zingen, dat komt echt wel goed hoor. En als je bekent ben kan ik zeggen dat ik je ken" zegt ze lachend terug. " thanks brittje" zeg ik en sla mn arm om haar schouder.
Als we bijna bij mijn scooter zijn, komt Joey ineens aan gelopen. "Ej Shawn ik dacht dat je niks met haar had."
Ik zie dat Britt rood word. Schattig.
"We hebben ook niks" zegt ze tegen hem.
"Nou zo ziet het er niet uit hoor babe" zegt hij lachend terug. " ik ben je babe niet" zegt Britt een beetje boos.
Hij lacht en schud zijn hoofd. Britt loopt naar mijn scooter toe. Joey komt naar me toe " gappie wees eerlijk met der. Ik heb echt wel gezien dat je dr leuk vind." Hij geeft me een knipoog en loopt weg "later Shawn" zegt hij "joo" zeg ik terug. Pff jezus ik weet het ff echt niet meer. Ik loopt naar Britt.

Britt

Ik zie dat Shawn ook hier heen komt. "Sorry voor Joey hij is denk ik jaloers ofzo"
"Het is niet erg" zeg ik terug " Zullen we gaan anders komen we nog te laat"
Hij knikt en pakt zn helm. Na een kwartiertje zijn we bij de studio aangekomen. We lopen naar binnen. Ik zie dat hij het spannend vind. "He, het komt goed Oké. Ze vinden je echt wel goed genoeg." Ik knikt. Ik pak zijn hand vast en we lopen naar binnen. We lopen naar de receptie. "Hoi ik heb een afspraak met Andrew Gertler." Zegt shawn tegen de vrouw achter de bali. "wat is je naam" vraagt ze. "Shawn, Shawn Mendes"
Ik lacht. Hij is schattig als hij nerveus is. Hij knijpt zachtjes in mijn hand. "Oké dan mag je even hier gaan zitten en dan komt hij er zo aan." Zegt ze tegen Shawn. We lopen naar de wachtruimte.

Na ongeveer 5 minuten komt er een man binnen. "Shawn Mendes?" Shawn springt bijna op van zijn stoel "ja ehm dat ben ik" zegt hij snel. De man stelt zich voor als Andrew Gertler, en we lopen naar een kamertje met een studio.

Shawn

"Nou we hebben het er al een beetje via de telefoon over gehad, maar wij vinden jouw stem heel mooi en bijzonder, en willen met jou kijken wat je allemaal kan bereiken met een zang carrière." Begint Andrew. "Ja euh gaaf!" Zeg ik.
"Oké nou top zullen we dan maar beginnen met dit formulier?" Hij schuift een formulier met vragen naar voor. "Ja is goed". Het zijn allemaal vragen over welk soort muziek ik leuk vind, of ik familie heb met een zang carrière en dat soort dingen. Andrew is even wat dingen uit zijn kantoor halen en is over ongeveer 5 minuten terug. Britt is even op haar telefoon iets aan het doen. Als ze ziet dat ik klaar ben stopt ze hem weg. " Andrew is wel aardig toch?" Zegt ze " Ja ik denk het wel" zeg ik lachend terug. "Is er wat" vraagt ze onzeker. "Nee, ik ben alleen blij dat je mee wou"
"Tuurlijk wil ik mee" zegt ze lachend terug. Dan komt Andrew terug met een paar blaadjes. " zoo ben je klaar om de studio in te gaan om te kijken naar je stem?
"Ja ik denk het wel" zeg ik terwijl ik het blaadje aanpak. "Ik heb een stuk tekst geschreven, en ik heb het ook een keer zelf opgenomen zodat je de toonhoogte weet die je moet zingen. Luister er eerst maar een paar keer na en als je klaar bent om te zingen moet je het zeggen." Zegt Andrew. "Succes Shawn, je kan het" zegt Britt. Ik lach naar haar en loop de studio in. Daar staat een microfoon met een koptelefoon erop. Ik doe hem op en luister naar het liedje dat wordt afgespeeld. Na een paar keer geluisterd te hebben geeft ik een sein dat ik mee ga zingen. Andrew steekt zijn duim op en het liedje speelt zich af, maar dan niet meer met de stem van Andrew, maar van mij

I love it when you just don't care
I love it when you dance like there's nobody there
So when it gets hard, don't be afraid
We don't care what them people say
I love it when you don't take no
I love it when you do what you want cause you just said so
Let them all go home, we out late
We don't care what them people say

We don’t have to be ordinary
Make your best mistakes
‘Cause we don’t have the time to be sorry
So baby be the life of the party
I’m telling you to take your shot it might be scary
Hearts are gonna break
‘Cause we don’t have the time to be sorry
So baby be the life of the party

JOJOJOO!! Aaaa hij gaat beginnen met zingeennn!! Yasss. Dit liedje bestaat echt en is zijn eerst uitgebrachte single!! Hij heet: Life of the party
Hope you enjoyed! Xxx

I've know you since your birth- Shawn Mendes- DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu