•8•

18.7K 972 487
                                    

Byul un davete giderken giydiği elbise medyada, bakabilirsiniz💜

Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın💜

İyi okumalar💜

Sabah gözlerimi açtığımda güneş yeni doğuyordu. Jungkook un ailesinin evinden döneli bir hafta oluyordu neredeyse. Ah, oradaki ilk günümü hatırlamak istemiyordum. Jungkook un annesi resmen bizi basmıştı. Öpüşmüyorduk ama arkadan öyle göründüğümüze emindim. Sadece dudaklarımız birbirine değmişti o kadar.

Jungkook a aşık falan değilim. Farkında olmadan ona çekiliyordum ve bu benim sinirimi bozuyordu. Ona neden karşı koyamıyordum bilmiyorum.

Ben düşüncelerimle boğuşurken Jungkook un telefonu çaldı. Sabah sabah arayan kim olabilirdi ki? Jungkook kıpırdandı ve telefonu açtı.

Ona arkamı dönük olduğum için uyandığımı göremiyordu ve bu sayede konuştuğu şeyi çaktırmadan dinledim.

"Unutmadım hyung, Byul ile beraber geleceğiz...Evet dün gece döndük...uyuyor şu an...tamam,öyle yaparım." Uykudan yeni kalktığı için boğuk çıkan sesiyle konuştuğunda, konuştuğu kişinin Taehyung olduğunu anlamam uzun sürmemişti. Ama beraber gideceğimiz yerin neresi olduğunu anlayamamıştım. Çünkü, daha önce hiç bahsetmemişti.

Telefonu yatağın yanındaki komodine koyduktan sonra yorganı kaldırıp, bir şeyler mırıldanarak tekrar yatağa girdi.

Onun yatağa girmesiyle bende tekrar uyumak için gözlerimi kapattım ama, anında açtım. Jungkook kolunu belime dolayarak beni kendine çektikten sonra elini pijamamın içinden karnıma koydu ve baş parmağıyla küçük daireler çizerek okşamaya başladı. Bir şeyler mırıldandı ama ne olduğunu anlayamadım.

Tanrım! Sana geliyorum!

Bu çocuk normalde böyle şeyler yapmazdı. Ne olmuştu ki şimdi buna? İlk günkü Jungkook'tan eser yoktu.

Belki önceden de sarılıyordu ama ben uyuduğum için farketmiyordum. Ama yine de bu benim için çok fazlaydı!

Jungkook un evine geldiğimizden beri aramızda hiç bir yakınlaşma olmamıştı şu an dışında. Olmaması benim için daha iyiydi zaten. Genelde ondan olabildiğince kaçmaya çalışıyordum.

Hatta ben ayrı yataklarda bile yatarız diye düşünmüştüm. Ama çok yanılmıştım. Bunu Jungkook a tabiki söylemedim. Diyeceği şeyi eminim herkes az çok tahmin edebiliyordur.

Aynen şöyle söyleyecekti; "Aynı yatakta yatmaktan fazlasını yaptık biz Byul. Şimdi saçmalama." Kesinlikle böyle söyleyecekti.

Jungkook un belime doladığı kolundan gördüğüm kadarıyla üstü yine çıplaktı. Onunla birlikte kaldığımız bu süre zarfında onun geceleri uyurken üzerini çıkardığını da öğrenmiştim. Geceleri giyinik yatsa da sabah uyandığında ya üstü ya altı olmuyordu.

Şu ana geri dönersek eğer bulunduğumuz pozisyon fazlasıyla rahattı. Jungkook arada bir şeyler mırıldanıyordu ama sayıkladığını düşünerek üstünde fazla durmadım ve kısa bir süre sonra Jungkook un tekrar uykuya daldığını anladığımda karnımdaki elinin üzerine elimi koydum ve gözlerimi kapattım.

O bana sarılıyorsa bende elini tutabilirim, değil mi?

••••

"Akşam bir davete katılmamız gerekiyor. Seni Hana'nın yanına bırakacağım beraber hazırlanırsınız onlarda gelecek çünkü. Sonra seni almaya geleceğim." Yeni sıktığım portakal suyunun olduğu bardakla salona girerken Jungkook un söyledikleriyle sadece yüzüne bakakaldım. Sabah Taehyung'la konuştuğu konu buydu sanırım.

Our Baby ❥ 𝓙𝓙𝓚Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin