BTS barátságok:Namjoonés Crystal III.évad(alternatív változat)-17.szám

25 2 0
                                    

BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad

Jimin és Crystal

Ahogy látni fogjátok ezzel a epizóddal az főcselekményszál le is zárul, és ami ez után következik csak azért van, hogy lezárja a másodikat is Jimin fenyegetéseivel és a furcsa üzenetekkel kapcsolatban, úgy hogy ne menjetek sehová a 25.szám végéig, és közben örüljünk Namjoon és Cry boldogságának végree! :D :D  És most jöhet a sztori! :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Mikor kilesek egyszer csak megpillantom Yoongit és Cry-t. Cry a falhoz van préselődve és csak néz Yoongi szemeibe, akinek az arca egészen közel van az övéhez. Jimin végzett az gyújtással és mikor magam mellé nézek, látom hogy ott áll mellettem, amíg a TaeKook a tortával bajlódik. Látja, és nagyra nyílnak a szemei, majd engem kezd el bámulni.

Namjoon:"Nem tehetek semmit. Ismerem Yoongi érzéseit a barátnőm iránt. Ő is ismeri az enyémeket. De, hiába minden. Cry-nak kell végül dönteni. Ha Yoongit választja, azt is elfogadom. Mert, azt akarom, hogy boldog legyen. Ha nem is mellettem, akkor a barátom mellett.."*

----------------------------------------------------------------------------

A jelenben a Big Hit épületeben a konyha felé vezető folyosón

*Cry szemszöge*

Yoongi megfogja a kezemet és kivisz a folyosóra, hogy a konyhába vezessen , bár nem tudom, hogy miért :D Látom, hogy atöbbiek követnek minket tisztes távolból, de mikor kicsit lemaradnak tőlünk, Yoongi megáll velem szemben, és megfogja a másik kezemet is, amitől összerezzenek egy pillanatra, de nem húzzom el, mert nem értem őt.

Yoongi:Megijesztettelek?:)-kérdezi és rám villantja a mosolyát, hogy ne féljek.

Cry:Dehogyis!:D Min Yoongi mégis mi ijesztő lenne benned? :D-kérdezem mire közelebb lép hozzám és a hátam a falnak ütközik, majd megdermedek.

Yoongi:És most?

Nem válaszolok, csak nézem őt,nézek a szemeibe, ahogy ő az enyémekbe, hogy rájöjjek, mi ütött belé.

Cry:"Min Yoongi, Te mégis mit csinálsz? Meg akarsz csókolni?!"

Yoongi habozik, de az arca már egészen közel van az enyémhez, úgy hogy a számon érzem a lehelletét, majd az utolsó percben megáll előttem és csak vár. Kinyitom a szemeimet és ránézek, de csak a mosolygó arcát látom, majd megsimogatja a fejemet, mint egy kiskutyának.

Yoongi:Áh! :D Ez így nem az igazi :)-mondja és odahajol a fülemhez.

Yoongi:Majd akkor csókollak meg, ha TE is akarod ;)-és kacsint egyet, majd elenged a kezei közül, és int egyet a kezével

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yoongi:Majd akkor csókollak meg, ha TE is akarod ;)-és kacsint egyet, majd elenged a kezei közül, és int egyet a kezével.

Yoongi:Most jössz, vagy odagyökereztél, Miss Bajkeverő?:D

BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad(alternatív változat)Where stories live. Discover now