BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad(alternatív változat)-13.szám(ÚJ!)

18 2 0
                                    

Jimin és Crystal 

"Ray:Jimin, aznap este történt miután Namjoon hazakísérte Cry-t.

Namjoon:Hogy mi??!

BTS:Hogy mi?!

Yoongi aki eddig csendben volt ekkor szólal meg. A hír nem csak a BTS-t, hanem az NCT tagokat is lesokkolta, bár nekik fogalmuk sincs az előzményekről :DDD

Yoongi:Namjoonie, nem lenne itt az ideje elmondani a második dolgot is, hm?:)"

--------------------------------------------------------------------------

A jelenben a koncert helyszíne felé tartva

Cry:Annyit sikerült megállítanunk a felvételből, hogy biztosan egy ARMY készítette, de az üzenetben többes számban beszélt, és a furcsa hangnemen kívül, ami nem is volt fenyegető, inkább csak szokatlan, nem találtunk semmit. Valószínűleg nincs köze Jimin eddigi fenyegetéseihez, hanem ezúttal valaki mással állunk szemben, vagy valaki másokkal :D

Szorgalmasan pötyögök a laptopomba információk és adatbázisok közt kutatva, miközben Mr. Bang és Lee folyamatosan telefonálnak ezer felé. Hiszen nincsenek a koncerten, a testőrök meg igen, és tudni akarnak a fiúk minden lépéséről, amíg oda nem érünk. Főleg a mostani videófelvétel után.

Én egykedvűen rágcsálom a tollamat, mire Mr.Bang elmosolyodik.

Bang:Éhes vagy? :D

A gyomrom hirtelen megkordul, majd rájövök a nyilvánvalóra. Este van és én még nem is vacsoráztam, mivel kvázi a saját születésnapi bulimról raboltak el, úgy hogy még a tortámat se tudtam megkóstolni rendesen :DD

Aztán egyszer csak megakad a szemem valamin az egyik weboldalon, és beugrik egy múltbeli kép nagyon-nagyon régről. Talán 5 évvel ezelőttről. Csak, hogy tudjátok nem én vagyok a legnagyobb nagyágyú ha egy gép, vagy rendszer feltöréséről van szó, hanem akadnak nálam sokkal jobbak is, meg olyanok is vannak, akik azt hiszik, hogy jobbak mindenki másnál, mint ahogy Ő hitte..

5 évvel korábban Cry iskolájában

Mina azt hitte, hogy az erőszak jelenti a hatalmat, egészen addig, amíg rá nem jött arra, hogy képes vagyok meghamisítani bármit az elektronikus naplóban, de mégse teszem. Aztán egy nap besétált az osztály termembe, lecsukta a laptopot és felült velem szemben az asztalra a kezében egy késsel.

Mina:Amint látod szemmel tartjuk a kis szerelmeid minden lépését. Úgy, hogy elég egyetlen hiba, és pontosan tudni fogják, ki okozta a halálukat. Te :)(A szerelmeimmel a kütyüimre gondolt, amiket használok illetve a csapatra, amiben én is benne vagyok. Ezek szerint egyikük sem akart neki segíteni, ahogy én se akarok :DD De, a cuccaim azok már más lapra tartoznak.)

Cry:Nem értelek, Titeket! Miért csináljátok ezt?! ARMY vagyok, ahogy Ti is! Egy ARMY sosem tenne ilyet, amit most ti tesztek!

A válasz egy újabb hatalmas pofon az arcomba,ami váratlanul ér, úgy hogy még visszaütni is elfelejtek:D . Mina a képembe mászik és megragadja a hosszú vöröses-barna hajamat. Fáj, mint az isten nyila, de nem fogom neki megengedni azt az örömöt, hogy akár csak egy hangomat is kicsalja.

Mina:Hogy mered magad ARMY-nak nevezni magad azok után, amit tettél?!

Végre enged a szorítása, de csak azért, hogy egy mobilt nyomjon a képembe,amin egy weboldalon jegyeket lehet vásárolni, és ki van írva, hogy mindet eladták. Nem tudom, miért de a kétségbeesett ábrázatán elmosolyodom.

Cry:Ez most komoly? :D Emiatt csináljátok az egészet?

Mina:Ribanc!

Lány1:Még csak nem is tagadja!:D

BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad(alternatív változat)Where stories live. Discover now