BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad(alternatív változat)-12.szám(ÚJ!)

25 2 0
                                    

BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad(alternatív változat)-12.szám(ÚJ!)

*Namjoon:Sikerülni fog srácok! 1,2,3 Bangtan bangtan

Mind:Bangbantang!!*

---------------------------------------------------------------------------

KBS Music-on a comeback fellépésen

Jimin:Próbálunk mind koncentrálni a koreóra, ahogy szoktuk, de titokban mindannyian aggódunk. Vajon Cry és Mr.Bang jól vannak? Mit csinálhatnak most amíg én boldogan mosolyogva kell, hogy ugráljak és tréfálkozzam a színpadon. Legszívesebben azonnal a keresésükre indulnék.Látom, hogy Yoongi és Namjoon Tae, Jin, J-Hope és Jungkook is ugyanígy érez.

Az egyik beállás után észreveszek 4 fura alakot nem messze a színpadtól hátul. Nem látom először tisztán őket, de ismerősnek tűnnek. Aztán az első amit meglátok az...

Jimin:"Ray?"

-----------------------

Fél órával korábban

Ray:Mire sikerül a haditanácskozást megejteni, már nem érjük el a srácokat. Megkérdeztem az egyik stábtagot és azt mondja, hogy már a színpadon vannak, majd ő meg azt is megkérdezte hogy amúgy én mi a fenét is keresek itt? :D Úgy, hogy gyorsan kereket oldottam, de a többiek se jártak jobban. Mark, Jisu és Yong is melegebb éghajlatra lehetett küldve, mert összetalálkozunk a folyosón.

Ray:Ti is? :D

Mind egyszerre bólintanak, és elindulunk a színpad háta mögé, hogy tudjunk beszélni a srácokkal, persze a legnagyobb titokban, mielőtt valaki tényleg kirakja a szűrűnket a végén xDD

-------------------------

A jelenben a koncerten

Jimin:Mikor Namjoon mellé kerülök, intek a fejemmel, hogy ő is lássa őket. Sorban jelzünk egymásnak, és mikor a szám véget ér és Jungkook hátra megy vízért hogy hozzon nekünk, a srácok is odaszaladnak a színpadhoz. Jungkook leguggol de, nem néz le rájuk, hanem a kamerába néz végig és mosolyog. Majd mikor az átcikáz rajta egy másik tagra, gyorsan elveszi a mobilt az egyik kezéből, és visszaáll közénk a záróbeszédhez. Mindannyian a rajongókra nézünk, de közben a mobil végigmegy Jungkook kezéből egészen Sejin-ig aki a színpad mögött áll. Az egyetlen hely, amit nem kameráztak be, hál égnek. Tudjuk, hogy a srácoknak itt se kellene lenniük, de szerintem ezt ők még nálunk is jobban tudják :D Mégis mit keresnek itt?

Elindulunk mind elvenni az üveg vizünket hozzá Jungkook-ot kivéve, aki szóval tartja az ARMY-kat Tae-jel együtt. Szerintem életében nem beszélt ennyit, mint most :DD

Sejin kezében van a telefon, és körbeálljuk őt.

J-Hope:Sejin, mi történt?

Namjoon:Jött valami üzenet?

Yoongi:Miss Bajkeverő végre előkerült? :)

Jin:Remélem Cry jól van..

JImin:Hyung, mondj már valamit!

Sejin megmutatja a telefont. Egy videófelvétel van rajta, amin Mr. Bang és Cry beszélnek arról, hogy jelenleg hozzánk tartanak a koncertre, csak eddig volt valami elintéznivalójuk és sajnálják, hogy aggódnunk kellett értük. Mindannyian ledöbbenünk.

 Mindannyian ledöbbenünk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad(alternatív változat)Where stories live. Discover now