Hoofdstuk 51

679 18 3
                                    

  "Kom, bij mij ben je veilig." Fluister ik in haar oor.  

*Hailey*

'Wat heb ik gedaan om hem zo boos te krijgen? Ik had helemaal niets verkeerds gedaan?' Schoot er op dat moment door mijn hoofd. 

"Nathan, bedankt." Zeg ik nadat hij me naar binnen heeft geholpen.

"Geen dank." Zegt hij Samen lopen we naar binnen en ik loop rechtstreeks naar de box. Ik sluit mijn gsm aan want ik heb nu echt wel wat afleiding nodig.

"Is het goed als we de passen nog even herhalen voor we verder gaan?" Vraag ik. Nathan knikt en ik zet de muziek aan. We nemen de passen door en na een halfuurtje nemen we een kleine pauze om wat te drinken.

"Ik ga wat water halen." Zeg ik en ik loop de danszaal uit, naar de kantine. Daar zie ik Nathalie en Simon zitten. Ze zijn aan het praten en ik kan al raden over wat het gaat. 

Wijselijk loop ik hen voorbij zonder iets te zeggen. Ik neem een fles water en als ik terug loop zie ik Nathalie even naar me glimlachen en ik forceer een glimlach terug. Ik moet denken aan Ethan, aan hoe hij me sloeg. Nog nooit had een gast, de vrienden van Nathan en hijzelf er niet bij gerekend natuurlijk, mij geslagen. 

"Wauw, jij bleef lang weg." Zegt Nathan als ik de danszaal in loop. Ik knik wat afwezig. Over Nathalie en Simon begin ik maar niet want anders is mijn danspartner weg. 

"Hey, is alles in orde?" Vraagt Nathan me hij legt zijn hand op mijn wang. Ik knik, over heel mijn lichaam krijg ik een warm gevoel door die ene aanraking. 

"Top." Zegt hij. Hij laat me los en ik ben teleurgesteld, maar ik mag me niet laten gaan. Hij mag niets merken. Eerst moet ik het zeker weten. 

We gaan verder met dansen en doen een danspas, veranderen die in een draai, maar keren dan weer terug naar de eerste pas. Dan is eer een stap opzij die we veranderen in een sprong en ga zo maar door. Veel veranderingen passen we dan nog eens aan, maar dan is het weer niet goed dus gaan we weer naar het basis pasje. 

Plots doe ik iets fout en spring en stap verkeerd, en Nathan maakt ook net een fout waardoor we voor we het weten op elkaar liggen. Ik onderaan en hij boven mij. Hij steunt op zijn ellebogen om niet rechtstreeks op mij te steunen en toch lijkt er geen ruimte tussen ons te zitten. 

"Het spijt me." Stamelt hij en krabbelt recht, maar ik duw me ook op en geef hem een kus recht op zijn lippen. Ik voel dat hij verbaasd is over mijn reactie, maar dit is wat ik nu wil. Of er een gisteren geweest is of niet, of er een morgen zal komen, het maakt me niet uit. Dit is wat ik wil en dit zijn mijn verlangens waar ik na te lange tijd eindelijk aan toegeef.

*Nathan*

De plotse lippen op de mijne zijn zacht. Ik schrik door haar reactie, maar moet toegeven dat ik dit ook wil. Ik kan niet langer zonder haar. Ze moet me meer geven, maar zij is niet zoals de rest. Ze is Hailey. 

De kus wordt onderbroken door iemand die binnenkomt en ons gapend aanstaart. Francisco heeft eindelijk zijn zin gekregen. Ik zal het hem zeggen dat ik aan mezelf heb toegeven dat ik haar leuk vind. 

"Euh... hoi." Zegt Hailey met een knalrood hoofd. Ik heb haar nog nooit zo rood gezien.

"Jullie...Kussen...lippen...Nathan...Hailey...Liefde?" Komt er stamelend uit. Ik weet dat Francisco een tijd geleden een oogje had op Hailey, maar nu is hij met Skyler en daarbij wou hij dit niet zo graag? 

"Soort van." Zeg ik. Hailey kijkt me rood aan en ik moet lachen van het zicht wat me een stomp oplevert. 

"Niet grappig oké," Zegt ze. Nu komt Francisco de dansvloer verder op en begint ook te lachen. "Lachen jullie mij nou uit?" Roept Hailey verontwaardigd. Ik geef haar een kus op haar lippen waardoor ze nog roder word.

"Heb je nog nooit gekust in het openbaar?" Vraag ik lachend.

"Jawel, voor de tv zelfs, maar dit is...anders." Besluit ze. Haar hoofd word minder rood, maar de blos op haar wangen blijft.

"Je bent schattig als je bloost." Zeg ik.

"Wauw, Nathan, je maakt vorderingen! Ik heb je nog nooit tegen ene meisje horen zeggen dat je haar schattig vind!" zegt Francisco lachend. Hailey moet er ook door lachen. Zo blijven we nog een tijdje zitten. We lijken drie vrienden onder elkaar, drie lachende vrienden die lol maken en gezellig praten. Francisco vraagt ons of we al willen voordoen wat we hebben en dat doen we ook. Tegen de late namiddag komt Nathalie ons halen om te eten en met zijn allen gaan we eten. Ik zie dat Nathalie en Simon wel opvallend dicht bij elkaar zitten en veel praten. Toch, als ze iets zouden hebben zou ik me er niet meer mee bemoeien. Nathalie heeft het me gevraagd en ik denk niet dat Hailey het op prijs zou stellen als ik en Nathalie ruzie zouden hebben. 

Als ik s'avonds in bed lig kan ik niet slapen. Mijn gedachten vliegen door elkaar. Niets is zo verwarrend als mijn gedachten. Toch val ik in een slaap, maar een onrustige waarin ik en Hailey alleen maar ruzie in hebben. Diep vanbinnen hoop ik dat dat niet ons lot zal zijn, al weet ik dat ik meestal wel juiste voorgevoelens heb. Als ik ze dan toch al heb.

__________________________________________________________

Kort hoofdstukje vanwege de examens, maar als je wat wilt lezen ik heb een ander boek online staan dat ook wel leuk is, dus lees zeker ook Uda!!!!!

Dancing with the Badboy ✔Where stories live. Discover now