Hoofdstuk 50

735 20 1
                                    

   Zo val ik in een diepe droomloze slaap.  

*Hailey*

Rustig word ik wakker. Naast mij voel ik Nathan kalm ademen. Zijn hand rond de mijne doet me denken aan een paar weken terug toen ik voor het eerst naast hem sliep. Ik kijk naar zijn slapende gezicht en zijn warrige haren. Stilletjes sta ik op en loop naar de badkamer. Daar kam ik mijn haren en doe ze in een staart. Plots voel ik twee armen rond mijn heupen. Nathan drukt een kusje in mijn nek waardoor ik moet grinniken.

"Nathan, rustig aan." 

"Er is hier toch niemand?" Vraagt hij onschuldig. 

"Het is niet dat we nu al meteen iets hebben hoor." zeg ik op een licht boze toon. 

"Als je wilt kunnen we wel wat hebben." Zegt hij met een grijns. 

"Nathan..."

"Is mooi?" Ik draai me om in zijn armen en kijk hem streng aan. "Het is al goed." Hij laat me los en verdwijnt uit de badkamer. Snel spoel ik mijn gezicht met wat koud water en loop de badkamer uit. Ik zie Nathan tussen mijn kleren rommelen.

"Ik heb al een toffe look uitgezocht."

"Nathan, ik ben geen klein kind meer, ik kan mijn kleren zelf wel kiezen." Toch bekijk ik de kleren en merk op dat Nathan best wel smaak heeft. 

"Ga al maar naar de danszaal, ik kom zo." Hij knikt en loopt de kamer uit. Snel kleed ik me om, neem de muziek en loop naar beneden. Voor ik naar de danszaal ga, ga ik nog eerst naar de kantine. Daar neem ik voor mij een fruitsla en een koffie en voor Nathan een kom cornflakes en een tas thee. Met het eten loop ik rustig naar de zaal waar ik Nathan al wat passen zie uit proberen.

"Ik heb wat ontbijt meegebracht." zeg ik terwijl ik alles neerzet op een bank. Ik loop even naar de box om de muziek in te steken. Als ik me omdraai zie ik Nathan van mijn fruitsla eten.

"Die was van mij," Nathan haalt zijn schouders op en eet rustig verder. "Nou dan eet ik de cornflakes wel op." zucht ik. Snel neem ik mijn ontbijt en de koffie ineens ook, voordat hij die afgenomen heeft. Samen eten we ons ontbijt op en beginnen dan met dansen.

We oefenen vooral de snellere en moeilijkere stukken. 

"Nee, dat moet anders." Zeg ik als Nathan een fout maak. Hij gebruikte de verkeerde arm. We beginnen opnieuw en terug doet hij het fout.

"Doe je dat nou echt expres?" 

"Ik denk gewoon dat je het me nog eens moet voor doen." Zeg hij met een grijns.

"Ik denk dat jij moet stoppen met onnozel doen en doen wat je moet doen." 

"Ja baas." Zeg hij en hij gaat in leger positie staan.

"Ter plaatse rust soldaat." Zeg ik lachend en doe de pas nog eens voor. Ik voel iemands ogen in mijn rug branden en kijk opzij. Plots neemt Nathan me vast wat die persoon nog bozer doet kijken.

"Wat is er?" Vraagt Nathan als ik naar de deur blijft staren. Hij ziet hem niet omdat hij al weg is.

"Ethan."

*Nathan*

"Wat is er met hem?"

"Hij keek naar ons en zag groen van jaloezie." zegt ze beschaamd.

"Nee, dat zal wel niet." Zeg ik, ik hoop dat het haar wat kalmeert.

"Nathan," Hailey kijkt me recht in de ogen aan. "Ethan heeft gezegd dat hij gevoelens voor me had. Toen ik zei dat ik gewoon vrienden wou blijven dacht meteen dat het door jou was, nu zijn zijn foute vermoedens bevestigd."

"Rustig. We kunnen er ook voor zorgen dat het geen foute vermoedens zijn." Ik zie dat ze me niet gehoord heeft, want anders had ze er vast wat van gezegd.

"Is het goed als we straks verder oefenen? Ik ga met Nathalie even naar het stad." Ik knik en weg is ze. Voor ik ook vertrek ruim ik alles op. 

Ik ga even langs bij Carolina in 'Het eethuisje'

"Nathan, wat ben ik blij je weer te zien!" roept ze uit als ik binnenkom. 

"Hoi Carolina." 

"Wil je wat eten?" 

"Nee, gewoon iets te drinken is goed genoeg." Carolina wijst me een tafeltje aan en niet veel later komt ze bij me zitten.

"Ik heb van je zus gehoord dat je weer aan het dansen bent en deze keer met Hailey Verhoeven!" Zegt ze trots. Ik knik.

"Nathalie heeft ons in een danswedstrijd ingeschreven zonder dat we het wisten."

"Geweldig." Zegt ze met een grote glimlach.

"Hoe gaat het eigenlijk met je studie's?" 

"Het gaat wel. Dansen gaat nu wel voor, maar ik kan nog volgen." Ze knikt en staat dan op om andere mensen te bedienen. Ik krijg mijn drankje en neem mijn gsm om wat video's te bekijken.

"Tot de volgende En bedankt." Zeg ik tegen Carolina als ik vertrek.

"Kom je vaker langs? De vorige keer was al zo lang geleden en daarbij, ik vind het prettig als je langskomt." Ik knik en loop naar het park. Daar ga ik wat onder een boom zitten en denk na over de choreografie. Binnen een uurtje moet ik terug zodat ik op tijd ben voor Hailey. 

Ik neem mijn boek dat ik in mijn rugzak had zitten en begin wat te lezen. Als snel raak ik verdiept in het boek wat mijn hoofd doet ontspannen. 

Na een uurtje loop ik rustig naar het studentenhuis, maar wat ik zie doet mijn hart breken. Of toch half. Ik zie Ethan en Hailey. Dan zie ik dat het geen vriendschappelijke bijeenkomst is, maar een ruzie. Ik begin sneller te lopen en plots zie ik dat Ethan haar slaat. Met een ruk draait hij zich om en ik been naar Hailey. Ze heeft tranen in haar ogen en is gekwetst.

"Kom, bij mij ben je veilig." Fluister ik in haar oor.

_________________________________________

Hoi hoi lieve lezers. 

Ik wou alleen even melden dat over twee weken mijn examens beginnen dus... Kan ik volgende week alleen minimaal en de week daarop al helemaal niet uploaden. Sorry, maar tijdens de examens worden al mijn schrijfopties door mijn ouders ingetrokken waardoor ik niets online kan zetten. Toch nog veel leesplezier met dit hoofdstukje.

Dancing with the Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu