küçük bir veda

2.3K 163 136
                                    

Imm, nasıl başlasam ben de pek bilemiyorum. Çok fazla konuşmayacağım diyeceğim ama kendime hiç güvenemiyorum.

Evet, merhaba. Bilmiyorum, belki bu bölümü hiç açmadınız, belki açıp hemen kapattınız, belki de hala okumaya devam ediyorsunuz. Eğer devam ediyorsanız, biraz konuşalım.

Öncelikle her birinize teşekkür ederim, bunu kaçıncı kez diyorum bilmiyorum ama, kendimi güzel hissediyorum yazdıklarınızı okuduğum zaman. Gerçekten çok teşekkür ederim, moralim bozukken beni güldürdüğünüz çok oldu. Umudumu yitirmişken, attığınız bir yorumla bana enerji verdiğiniz çok oldu. Özellikle bu sene fazlaca stresliyken, yazdığınız her yorum bana stresimi unutturdu. Yazdıkların kalbime dokunuyor diyorsunuz ya, inanın sizin yazdıklarınız da benim ruhuma dokunuyor. Çok teşekkür ederim, gelecekteki ben için en güzel hatıralarsınız.

Kurgu konusunda ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum, sadece bu kurguyu kelimelere dökerken çok heyecanlandım. Her bölümü attıktan sonra heyecanla bir diğer bölümü atmak istedim. Hiç pişmanlığım olmadı, zaten benim için önemli olan bu. Finaline geldiğim zaman pişman olacağım bölümler yazmamış olmak... Bunu başarabildiğime sevindim, bu yüzden ayrı bir mutluluk yaşıyorum.

Final için gerçekten güzel bir son yapacağım dedim, bunu da çoğu kişiye söyledim. Tigers'a bence güzel bir son yakışırdı. İlk bölümden son bölüme kadar her zaman, masum tuttum onları. Karakterlerine en çok da umudu kondurdum, ne yaşarlarsa yaşasınlar her zaman olsun istedim tutunacak bir dalları. Bence onlar da güzel taşıdı, onlara hediye ettiğim umutları.

Finali yazarken birçok his hissettim, umarım hislerimi güzelce aktarabilmişimdir.

Elbette özel bölüm atmak istiyorum, ne zaman atarım bilmiyorum ama bana pek güven olmaz bu konuda. O yüzden kütüphaneden çıkarmamanız tavsiyemdir, tabi ki okumak isteyenler için...

Şöyle küçük bir not da düşeyim, eğer hikayede takıldığınız bir nokta varsa sormaktan çekinmeyin. Karakterler hakkında sormak istediğiniz bir şeyler varsa lütfen sorun. Ya da, herhangi bir şey varsa öğrenmek istediğiniz, lütfen bunu alıntılayarak söyleyin. Gerçekten tüm samimiyetimle cevap vereceğim. Bu kurguyla ilgili aklınızda hiç soru işareti kalsın istemiyorum.

Teşekkür ederim yeniden her birinize, hoş kalın, hoşça kalın.

tigers | taejinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin